[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
[FONT=Tahoma, Arial]قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بينالملل گفت: ارائه حداقل 20 مگابيت بر ثانيه پهناي باند براي منازل قطعي شده كه اين پهناي باند با سرويسهاي اينترنت، بازي، مكالمه، ويدئو درخواستي با كيفيت HD و تلويزيون اينترنتي پر ميشود.
مهدي اخوان بهابادي در گفتوگو با خبرگزاري فارس، گفت: ايدهاي كه از ابتداي دولت دهم مطرح شد، رساندن فيبر نوري به منازل با هدف افزايش پهناي باند بود.
وي گفت: پهناي باند نيز نه در حد 128k و 256k، بلكه با عدد چند ده مگابيت بر ثانيه، كه كف 20 مگابيت بر ثانيه فعلاً قطعي شده كه اين عرض باند به درب منازل تحويل داده ميشود و با ارائه سرويسهاي متعددي كه تا يك سال پيش حتي به ذهنها نيز خطور نميكرد، اين عرض باند پوشش داده و پر ميشود؛ يعني اين عرض باند را خالي به در خانه مردم نخواهيم برد.
اخوان ادامه داد: فيبر به در منازل ميآيد؛ داخل خانه يك setup box وجود دارد كه اين كانكشن برقرار ميشود و انواع سرويسها داخل شبكه ملي وجود دارد.
قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بينالملل در پاسخ به اين سؤال كه ابتدا فيبر به در منازل ميآيد يا محتوي آماده ميشود، گفت: قطعاً هر دو بهصورت موازي انجام خواهد شد؛ رسيدن فيبر و توليد سرويس همزمان خواهد بود؛ زماني كه فيبر به در منازل برسد بايد سرويسها را بتوان روي آن ارائه داد.
* اينترنت، بازي، مكالمه، ويدئو درخواستي با كيفيت HD و تلويزيون اينترنتي در شبكه ملي اطلاعات
اخوان با اشاره به ارائه سرويسهاي IPTV،Video on demand ،VOIP، GAMINIG و اينترنت، در شبكه ملي اطلاعات، گفت: سرويس IPTV يكي از سرويسهاي اصلي روي اين پهناي باند است؛ Video on demand (ويدئو درخواستي) يكي از سرويسهاي در نظر گرفته شده است و به جاي اينكه مردم از بازار CD و DVD بخرند ميتوانند داخل خانه فيلمهاي مورد نظر خود را ببينند.
وي توضيح داد: به دليل اينكه سرعت اين شبكه بسيار بالاست، مردم ميتوانند روي همان فضايي كه بهغلط مصطلح اينترنت گفته ميشود، فيلم درخواستي خود را به صورت آنلاين انتخاب كنند و ببينند كه دو نوع كيفيت SD و HD نيز براي آن در نظر گرفته شده است.
* ارتباطات تلفن خارج و داخل از طريق شبكه ملي اطلاعات
قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بينالملل گفت: از ديگر سرويسهاي در نظر گرفته شده در شبكه ملي اطلاعات بحث voip است كه مردم ميتوانند ارتباطات تلفني و مكالمه را روي اين شبكه داشته باشند و ارتباطات تلفني نياز به بستر جداگانهاي ندارد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا ارتباطات خارجي را نيز شامل ميشود، گفت: زماني كه صحبت از ارتباطات صوت ميكنيم تفاوتي بين داخل و خارج وجود ندارد.
اخوان در جواب اينكه "شبكه داخلي است "، اظهار داشت: اما به ترافيك بينالمللي متصل است.
* اينترنت يكي از سرويسهاي شبكه ملي اطلاعات ميشود
قائم مقام وزير ارتباطات در فناوري و امور بينالملل افزود: پرداختهاي الكترونيكي از ديگر سرويسهاي ديده شده در اين شبكه است.
وي ادامه داد: همچنين بحث gaming (بازي - سرگرمي) در دنيا يكي از بزرگترين تجارتهاست كه كاربران ميتوانند بحث بازيها را نيز روي اين شبكه بهصورت آنلاين داشته باشند.
اخوان خاطرنشان كرد: علاوه بر اين سرويسها، استفادههاي عادي و دسترسيهايي كه مردم به اينترنت دارند نيز وجود خواهد داشت.
* شبكه ملي اطلاعات چيزي شبيه اينترنت است
اخوان در پاسخ به اين سوال كه شبكه ملي اطلاعات با تمام سرويسهايش براي مردم چه شكلي است، و وقتي فيبر نوري جاي دو رشته سيم مسي را بگيرد و شبكه از اينترنت به "ملي اطلاعات " تغيير كند، مردم پشت مانيتور كامپيوترهايشان چه چيزي ميبينند، گفت: كاربر همان فضاي اينترنت را ميبينيد، انتخاب نميكند كه شبكه داخلي يا خارجي تنظيم شود؛ مانند الآن كه وقتي به يك سايت مراجعه ميكنيد مطمئن نيستيد كه ميزباني اين سايت در كجاست و اينكه از داخل يا خارج ايران اداره شود براي كاربر تفاوتي ندارد.
وي با بيان اينكه سعي در تقويت سرويسهاي داخل ايران داريم، خاطرنشان كرد: نميتوانيم به ازاي هر كاربر 20 مگ ترافيك بينالمللي داشته باشيم، اما با ترافيك داخل ميتوانيم.
به گزارش فارس، اخوان پيش از اين اعلام كرده بود: بهدليل وسعت پروژه در گام اول هدفگذاري براي نيمي از خانوارها تعيين شده و اميدواريم با حمايت دولت و رئيسجمهور اين پروژه هر چه سريعتر آغاز بهكار كند.
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Tahoma, Arial]منبع:
[FONT=Tahoma, Arial][External Link Removed for Guests]
[FONT=Tahoma, Arial]
[FONT=Arial Narrow]اینطور که پیداست در آینده ای نزدیک قراره اینترنت پر سرعت واقعی به علاوه امکانات پیشرفته دیگه در اختیار ما ایرانی ها قرار بگیره اما چند تا چیز اینجا بحث بر
[FONT=Arial Narrow]1- قیمت این امکانات باید طبق معمول گزاف باشه و افراد زیادی رو جذب
[FONT=Arial Narrow]2 - اگر قرار باشه مثل ADSL , WiMax , ... هزار تا محدودیت از لحاظ حجم فیلم دریافتی و حجم دانلود و ... بزارند سنگین تره که نیاد.
[FONT=Arial Narrow]اما جالبه.مثلا فرض کنید اینترنت 20 مگ بر ثانیه بیاد تو منازل و ترافیک اون ماهیانه 3 گیگ باشه.
[FONT=Arial Narrow]سر 2 روز ترافیک تموم میشه.
[FONT=Arial Narrow]البته در اینجا واضح گفته نشده که قراره شبکه اطلاعات ملی روی این زیر ساخت ارائه بشه یا اینترنت؟؟
[FONT=Arial Narrow]
وعده پهناي باند 20 مگابيتي برای منازل
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- پست: 1344
- تاریخ عضویت: شنبه ۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۲:۰۲ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

-
- پست: 2755
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: وعده پهناي باند 20 مگابيتي برای منازل
فکر کنم منظورش تکنولوژی پنجاه سال پیش ژاپن و آمریکا هست
بازم جای امیدواری هست که همچنین تصمیماتی دارند و نمی خواند مردم با اینترنت زغالی کار کنند
بازم ما ناشکر نیستیم ! اگر اتفاق بیفته یک عمر دعاشون می کنیم
البته باید دید هزینه ها چه طور هست
بازم جای امیدواری هست که همچنین تصمیماتی دارند و نمی خواند مردم با اینترنت زغالی کار کنند
بازم ما ناشکر نیستیم ! اگر اتفاق بیفته یک عمر دعاشون می کنیم
البته باید دید هزینه ها چه طور هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم


- پست: 416
- تاریخ عضویت: شنبه ۴ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۴۳ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
Re: وعده پهناي باند 20 مگابيتي برای منازل
سیاست صدا وسیما همگانی سازی پخش دیجیتالی تصاویر و جذابتر نمودن رسانه ملی برای جذب مخاطب و قشر جوان مملکت هست که الان مجذوب dvb s یا همان ماهواره شده اند
احتمالا این جذابیت قراره در بیس اینترنت(احتمالا با قوانین خاص خودش) بستر سازی بشه
احتمالا منظور ایشون از setup box اتصال به شبکه ای که با رعت 20 مگابایت میشه تصاویر hd رو مثلا از یک سرور محلی به صورت انلاین تماشا کرد.
حالا چه قدر قراره به نتیجه برسه و به کجا برسه با گذشت زمان معلوم خواهد شد
ولی من چشمم اب نمیخوره
ولی به نظر من این قدرت فارسی 1 و در اینده فارسی 2 و 3 و یا یونیوز فارسی و بی بی سی رو میرسونه که این همه مسثولان مان رو به تکاپو انداخته وگرنه.....
وقتی من ترافیک 5 گیگ رو ماهانه 20 تومن برام اب میخوره به سرعت 1024 ،این رو خدا میدونه
سرعت 20 مگابایت!!!! فکرشو بکن
یه دی وی رو میشه تو 4 دقیقه دانلود کرد
خب دیگه تخیلات بسه :ارزو بر جوانان عیب نیست.
احتمالا این جذابیت قراره در بیس اینترنت(احتمالا با قوانین خاص خودش) بستر سازی بشه
احتمالا منظور ایشون از setup box اتصال به شبکه ای که با رعت 20 مگابایت میشه تصاویر hd رو مثلا از یک سرور محلی به صورت انلاین تماشا کرد.
حالا چه قدر قراره به نتیجه برسه و به کجا برسه با گذشت زمان معلوم خواهد شد
ولی من چشمم اب نمیخوره
ولی به نظر من این قدرت فارسی 1 و در اینده فارسی 2 و 3 و یا یونیوز فارسی و بی بی سی رو میرسونه که این همه مسثولان مان رو به تکاپو انداخته وگرنه.....
وقتی من ترافیک 5 گیگ رو ماهانه 20 تومن برام اب میخوره به سرعت 1024 ،این رو خدا میدونه
سرعت 20 مگابایت!!!! فکرشو بکن
یه دی وی رو میشه تو 4 دقیقه دانلود کرد
خب دیگه تخیلات بسه :ارزو بر جوانان عیب نیست.
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون