سلام
من وقتی دانلود شدن برنامه ها همه پسوند رار هستن من با کابل نصب میکنم گوشیم 6630 هستن برنامه رار رو هم نصب نمیکنه بعد برنامه رو نصب نمیشه با خود برنامه کابل هم نصب نمیشن
پسوند هم تغیر میدم به sis اخطار خراب بودن فیل رو میده
چه کار کنم
یه سوال متفرقه برای 6630 چه مدل محافظبخرم کریستالی ژله ای یا کیه زیچدار ایستاده هم شیک با کلاس باشه زیاد بزرگ نباشه خوب محافظت کنه تیره هم نشه
برنانه وتم های انجمن دانلود
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
g
فرهاد عزيز توضيح دادند، برنامه WinRAR رو ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
فرهاد عزيز توضيح دادند، برنامه WinRAR رو ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
g به نظرم بهترين نوع محافظ همون کريستالي هست (قيمت 3 تومن به بالا
)
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد