امروز دوشنبه، کمپانی بزرگ AMD سازنده تراشه های رایانه ای شرکت ATI از مشهورترین سازندگان چیپست کارتهای گرافیک را به قیمت 5.4 بیلیون دلار خریداری کرد. به گزارش منابع رسمی، نخستین محصول پرقدرت دو شرکت در سال 2007 تولید خواهد شد.
ادغام دو شرکت به AMD کمک خواهد کرد تا در محصولات آینده خود از تکنولوژی پیشرفته موجود در چیپست های کارت گرافیک شرکت ATI به نفع مشتریان خود استفاده نماید. کارشناسان بر این باور هستند که AMD قصد دارد در سال 2008 با استفاده نمودن چیپست کارت گرافیک در پردازنده های خود، نسل جدیدی از CPU ها را به معرض نمایش بگذارد. نتیجه چنین طرحی بوجود آمدن کامپیوترهای کوچک تر و البته بسیار قدرتمندتر خواهد بود.
"تکنولوژی ATI چشمان ما را گرفته بود، ما به آنها برای تکمیل اهداف دیرینه ی خود نیاز داشتیم. از این پس فناوری برتر و ابداعات جدید در پیش روی مشتریان خواهند بود..." مهندس ارشد و رئیس کمپانی AMD آقای "Hector Ruiz" این جملات را لحظاتی پس از عقد قرارداد بین دو شرکت اعلام کرد.
ترکیب شرکتهای AMD و ATI به عنوان بزرگترین تولید کننده چیپست های کارت گرافیک نه تنها قدرت عمل AMD را افزایش خواهد داد بلکه این شرکت را در برابر رقیب دیرینه خود یعنی اینتل نیز در زمینه ساخت پردازنده های جدید مجهز خواهد نمود.
گفته می شود دو تن از مدیران ارشد شرکت ATI از جمله مهندس "Dave Orton" پس از انجام کامل نقل و انتقالات به شرکت AMD ملحق خواهند شد و در پست های کلیدی این شرکت جای خواهند گرفت.
منبع خبر: WinBeta.Net
رسماً اعلام شد، کمپانی AMD شرکت ATI را به قیمت 5.4 بیلیون دلار خرید
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sohrab_poet جان
ممنون از خبر خوشحال کنندهاي که داديد
خوشحالم که يار ديرينهي من روز به روز داره قدرتمندتر ميشه
ممنون از خبر خوشحال کنندهاي که داديد
خوشحالم که يار ديرينهي من روز به روز داره قدرتمندتر ميشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:

- تماس:

- تماس:
akhavan_a جان
اول سيستم جديد مبارک
و در مورد داغ کردن هم تنها در سري Athlon اين مشکل وجود داشت و تا حدي در سري barton که در Athlon XP به بالا به طور کلي مشکل رفع شده و خيالتون از اين نظر کاملا راحت باشه (خواستيد هم بدون کولر و پنکه استفاده کنيد، مشکلي پيش نمياد
)
انتخاب بسيار خوبي داشتيد
راستي CPU رو 64 بيتي ميخونند
اول سيستم جديد مبارک
و در مورد داغ کردن هم تنها در سري Athlon اين مشکل وجود داشت و تا حدي در سري barton که در Athlon XP به بالا به طور کلي مشکل رفع شده و خيالتون از اين نظر کاملا راحت باشه (خواستيد هم بدون کولر و پنکه استفاده کنيد، مشکلي پيش نمياد
)
انتخاب بسيار خوبي داشتيد
راستي CPU رو 64 بيتي ميخونند

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:

- تماس:
akhavan_a جان
خير، CPU شما Athlon64 هست و با Athlon که مشکل داشت بسيار متفاوت (Athlon از نوع 32 بيتي هست که بعد از اون Athlon XP و AthlonXP+ , ... اومدند و بعد از اينها Athlon64 , ....)
از اين نظر خيالتون راحت باشه
خير، CPU شما Athlon64 هست و با Athlon که مشکل داشت بسيار متفاوت (Athlon از نوع 32 بيتي هست که بعد از اون Athlon XP و AthlonXP+ , ... اومدند و بعد از اينها Athlon64 , ....)
از اين نظر خيالتون راحت باشه

- تماس:

-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
اگر بدونيد سال قبل من چقدر براي پيدا کردن يه کارت گرافيکي مناسب از ATI بدبختي کشيدم...
من مدل ATI RADEON 9550 رو مي خواستم که انگار شده بود يه قطره آب و رفته بود تو زمين
همين طوري شد که منم رفتم سر وقت Geforce و يک XFX Geforce FX 5200 128 bit 256 MB خريدم.
البته CPU من Intel LGA 3000 هست و مادربوردم هم Asrock P4 Combo که هر دو نوع CPU
با 478 پايه يا با 775 پايه از نوع LGA رو مي شه روش سوار کرد.
من مدل ATI RADEON 9550 رو مي خواستم که انگار شده بود يه قطره آب و رفته بود تو زمين
همين طوري شد که منم رفتم سر وقت Geforce و يک XFX Geforce FX 5200 128 bit 256 MB خريدم.
البته CPU من Intel LGA 3000 هست و مادربوردم هم Asrock P4 Combo که هر دو نوع CPU
با 478 پايه يا با 775 پايه از نوع LGA رو مي شه روش سوار کرد.