سلام
می خوام بدونم آیا گوشی با این قابلیتهای w995 سونی اریکسون در برند نوکیا هم وجود داره و این رنج قیمت
[url=http://www.orado.com/item-گوشی-موبایل-سونی-اریکسون-7617.htm]مشخصات سونی اریکسون W995[/url]
داخل این مدل برام واکمن بودنش خیلی مهمه
آیا همچنین مدل در نوکیا وجود داره که کیفیت پخش صداش به پای این مدل سونی اریکسون برسه ؟
در ضمن دوربین 8.1 این مدل رو هم نمیشه ازش گذشت
دوستان نظرشون چیه؟
کدام رو بخرم w-995 Sony ericsson یا ...؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
کدام رو بخرم w-995 Sony ericsson یا ...؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کدام رو بخرم w-995 Sony ericsson یا ...؟
,
در حدود رنج قيمت همين گوشي با امکانات بسيار بيشتر و مجهز به سيستم عامل ميتونيد گوشي N86 8GB رو تهيه کنيد که از هر نظر بر گوشي مورد نظر شما برتري داره و اختلاف قيمتي حدود 45 هزار تومن با گوشي w995 داره
در حدود رنج قيمت همين گوشي با امکانات بسيار بيشتر و مجهز به سيستم عامل ميتونيد گوشي N86 8GB رو تهيه کنيد که از هر نظر بر گوشي مورد نظر شما برتري داره و اختلاف قيمتي حدود 45 هزار تومن با گوشي w995 داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 445 بار
- سپاسهای دریافتی: 129 بار
آیا همچنین مدل در نوکیا وجود داره که کیفیت پخش صداش به پای این مدل سونی اریکسون برسه ؟آیا همچنین مدل در نوکیا وجود داره که کیفیت پخش صداش به پای این مدل سونی اریکسون برسه ؟
در ضمن دوربین 8.1 این مدل رو هم نمیشه ازش گذشت
دوستان نظرشون چیه؟
فکر نمیکنم بشه از گوشی Xperia X1 گذشت اونم با صدای عالی پخش موزیک، سیستم اندروید و صفحه کلید و البته قیمت خوب و مناسب حدود 300 هزار تومن و از همه مهمتر سی پی یوی 500 مگاهرتزی. واقعاً w995 هیچ حرفی برای گفتن نداره.

«اكنون شهيدان مردهاند، و ما مرده ها زنده هستيم. شهيدان سخنشان را گفتند، و ما كرها مخاطبشان هستيم.» دكتر علي شريعتي

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Mahdi1944, عزیز مطمئن هستید که فقط 45 تومان تفاوت قیمت داره
تا اینجایی که من تو اینترنت سرچ کردم بیش از 120 هزار تومان تفاوت داره
سونی اریکسون مورد نظر من 275 تومان است ولی گوشی که شما معرفی کردید فکر کنم Nokia n86mp 8 gig منظورتون باشه که 428 هزار تومان هست
تا اینجایی که من تو اینترنت سرچ کردم بیش از 120 هزار تومان تفاوت داره
سونی اریکسون مورد نظر من 275 تومان است ولی گوشی که شما معرفی کردید فکر کنم Nokia n86mp 8 gig منظورتون باشه که 428 هزار تومان هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 376 بار
با سلام
خدمت دوستان گرامي مي خوام به شما پيشنهاد بدم اگر دنبال صدا هستي برو W995 ولي اگر خدمات گوشي و كارايي برات مهمه برو نوكيا با گارانتي نوكيار يا سامسونگ با گارانتي پارس مايكروتل را بگير .
من هفته چند بار يه چرخي داخل علائ الدين ميزنم بايد بگم كه الان همه گوشي سوني اريكسون هاي بازار واقهآ بي كيفيت هستن و گارانتي پارس كامتل كه ميگن اصلي دروغ هست .
W995 را هفته پيش براي يكي از دوستان گرفتم 280 ولي كيفيت دوربينش واقعآ آشغال بود اكثرآ را تست كردم ولي همه شون خراب بودن بخاطر كيفيت بد مادر برد و فلش كم ارزششون.
Mahdi1944, جان N86 گوشي خوبي ولي زود فلت خراب مي شه ( ولي توي عكس حرف نداره ) .
اگر واقعآ W995 اصلي ميخواي قيمتش حددود 395 تا 420 است كه توي بازار پيدا نمي شه .
C905 هم كه توي بازار هست گوشي هاي رفرش هست ( يعني گوشي دست دوم قاب عوض شده ) .
به نظر من از خوا سوني بيا بيرون برو سامسونگ با گارنتي اصلي يا نوكيا هاي موجود با گارانتي نوكيا را بگير .
خدمت دوستان گرامي مي خوام به شما پيشنهاد بدم اگر دنبال صدا هستي برو W995 ولي اگر خدمات گوشي و كارايي برات مهمه برو نوكيا با گارانتي نوكيار يا سامسونگ با گارانتي پارس مايكروتل را بگير .
من هفته چند بار يه چرخي داخل علائ الدين ميزنم بايد بگم كه الان همه گوشي سوني اريكسون هاي بازار واقهآ بي كيفيت هستن و گارانتي پارس كامتل كه ميگن اصلي دروغ هست .
W995 را هفته پيش براي يكي از دوستان گرفتم 280 ولي كيفيت دوربينش واقعآ آشغال بود اكثرآ را تست كردم ولي همه شون خراب بودن بخاطر كيفيت بد مادر برد و فلش كم ارزششون.
Mahdi1944, جان N86 گوشي خوبي ولي زود فلت خراب مي شه ( ولي توي عكس حرف نداره ) .
اگر واقعآ W995 اصلي ميخواي قيمتش حددود 395 تا 420 است كه توي بازار پيدا نمي شه .
C905 هم كه توي بازار هست گوشي هاي رفرش هست ( يعني گوشي دست دوم قاب عوض شده ) .
به نظر من از خوا سوني بيا بيرون برو سامسونگ با گارنتي اصلي يا نوكيا هاي موجود با گارانتي نوكيا را بگير .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قيمت جهاني W995 حدود 265 يورو و N86 GB حدود 300 يورو هست، اگر از سايتهاي ايراني چک کرديد، احتمالا قيمتها به روز نبوده
,
در مورد فلت به طور کلي گوشيهايي که کشويي هستند بيشتر استعداد خرابي فلت رو دارند که البته به مراتب نوکيا بهتر از ديگر مارکها هست در اين زمينه
قيمت جهاني W995 حدود 265 يورو و N86 GB حدود 300 يورو هست، اگر از سايتهاي ايراني چک کرديد، احتمالا قيمتها به روز نبوده
,
در مورد فلت به طور کلي گوشيهايي که کشويي هستند بيشتر استعداد خرابي فلت رو دارند که البته به مراتب نوکيا بهتر از ديگر مارکها هست در اين زمينه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد