تاپيک جامع مشاوره انتخاب شغل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با آموزش و يادگيري به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 376 بار

تاپيک جامع مشاوره انتخاب شغل

پست توسط sky_pesar »

با سلام خدمت همه دوستان گرامي

مي خواستم در صورت امكان يك تاپيك درست كنيم تا هر شخصي كه دنبال كار يا مي خواهد يك شغل براي خودش دست و پا كنه با خواندن مطالبي كه دوستان مي گذارن راهنمايي بشه .
چند تا از دوستام كه تازه فارغ التحصيل شدن را مي شناسم كه هر چي به اين در و آندر مي زنن هيچ كاري پيدا نمي كنن بعضي هاشون هم بي خيال مدرك شدن و دارن كارگري مي كنند .
چند وقت پيش به يكي از دوستان كه حدود 3 تا 4 ميليون پول داشت راهنمايي دادم كه از سايت هاي كارآفريني بره دنبال ساخت باغچه هاي كوچك و پرورش ميوه يا قارچ بعد 4 ماهي كه اونو ديدم از وضعيتي كه داشت راضي بود . خودم هم از اينكه از بلاتكليفي در آمده بود راضي بودم .
براي همين مي خوام كه اگر دوستان نظري در مورد كار ، حرفه يا شغلي دارن به همراه ميزان ريسك ها و مقدار هزينه اي كه لازم داره توي اين تاپيك براي همديگر SHARE كنيم تا شايد بتونيم بعضي از دوستامون را از اين وضعيت بي كاري خلاص كنيم .تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: تاپيک جامع مشاوره انتخاب شغل

پست توسط Mahdi1944 »

,
پيشنهاد شما قابل قبول هست، از همين تاپيک ميتونيد استفاده کنيد، عنوان تغيير يافت
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

Re: تاپيک جامع مشاوره انتخاب شغل

پست توسط azarbod »

من هم از این تاپیک استقبال میکنم وپیشنهادمن اینکه هرکسی توانسته شغلی موفق وبادرامد خوب برای خود دست وپا کنه بیاد اینجا ودیگران رومخصوصا فارغ التحصیل های دانشگاهی روراهنمایی کنه.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن آموزش”