سلام
خسته نباشيد
دوستان من مرداد ماه انشا الله سيم کارتم در مي ياد 02 هست آخر شمارم
بگذريم
خوب من از تلفن همراه اصلا خوشم نمي اومد الان هم چون 5 ثبت نام کردم اولين اولويت رو براي خودم زورکي برداشتم وگرنه به خدا اصلاً دوست ندارم
بماند
حالا دوستان عزيز من که اصلا هيچي از تلفن همراه نمي دونم بلوتوث و سمباين و اين حرف ها يه لطفي به من بکنيد :
يک گوشي بهم معرفي کنيد خوب اين مشخصات رو داشته باشه:
اروزن باشه صد تومن بيشتر نشه
خوب باشه سبک باشه (وزنش)
گارانتي دار
امکانات بالا رو که نمي دونم چيه و شما راهنماييم کنيد رو داشته باشه به چه درد مي خوره مثلاً:
بلوتوث
خوشکل خيلي مهم نيست برام
درب دار هم نباشه که اگه بيفته دو تيکه بشه
خلاصه دوربين هم داشته باشه چون خودم هم وب سايت دارم اگه عکسي چيزي ديدم مي خوام بگيرم
لااقل تلفن همراه به يه دردمون بخوره
فيلم هم که بگيره خوب خوبه جلوي ضرر رو بگيري نفعه
خلاصه ريش و قيچي دست خودتون
شيرازي هم هستم اينجا هم همه جا موبايل فروشي هست
منتظرن يکي مثل من ناوارد بره کلاه نمدي بزارن سرش
سمباين و بلوتوث و اين حرفها هم تا جايي که کلاه سرم نره راهنماييم کنيد
خلاصه از مغازه دار موقع خريد گوشي چي بايد گرفت
فاکتور گارانتي يا کلاه گشاد
يک نکته هم فراموش نکنم بگم اصلا به درد اينترنت و ايميل و چت و اين حرفها هم مي خوره موبايل
آخه من چون خودم سايت دارم ايا امکاناتي داره که اصلا به درد اينترنت بخوره اون هم در نظر بگيرين بکشين روي گوشي
با تشکر و سپاس فراوان از دوستاني که وقت مي زارن و بنده رو راهنمايي مي کنند
گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
internet جان
اين قيمت براي اين همه امکانات به نظر مناسب نميرسه
پيشنهاد من گوشي 6600 دست دوم و تميز هست، هم سيمبيان هست که قابليت نصب برنامه و استفاده از امکانات فراون اون رو ميده و هم نسبت به قيمت در حد قابل قبولي از کيفيت قرار داره (بلوتوس و اينفرارد داره و مموري هم ميخوره)
گوشي نو در اين رنج قيمت با توجه به امکانات مورد نياز شما قابل خريد نيست، اما گوشي K300 شايد انتخاب بدي نباشه
در مورد گارانتي هم براي گوشي دست دوم که معني نداره و براي گوشي نو هم با توجه به وضع بد پشتيباني شرکتهاي گارانتي کننده تنها نوعي تضمين براي اصل بودن گوشي هست و استفاده ديگري نداره
اين قيمت براي اين همه امکانات به نظر مناسب نميرسه
پيشنهاد من گوشي 6600 دست دوم و تميز هست، هم سيمبيان هست که قابليت نصب برنامه و استفاده از امکانات فراون اون رو ميده و هم نسبت به قيمت در حد قابل قبولي از کيفيت قرار داره (بلوتوس و اينفرارد داره و مموري هم ميخوره)
گوشي نو در اين رنج قيمت با توجه به امکانات مورد نياز شما قابل خريد نيست، اما گوشي K300 شايد انتخاب بدي نباشه
در مورد گارانتي هم براي گوشي دست دوم که معني نداره و براي گوشي نو هم با توجه به وضع بد پشتيباني شرکتهاي گارانتي کننده تنها نوعي تضمين براي اصل بودن گوشي هست و استفاده ديگري نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
k700::::::::مموری 64 داخلی و مموری خارجی نمی خوره..سیمبیان نیست یعنی برنامه کم داره
صداش بد نیست ...دوربین وی جی ای دراه و یو اس ÷ی هم دراه mp3 هم می خونه
صداش بد نیست ...دوربین وی جی ای دراه و یو اس ÷ی هم دراه mp3 هم می خونه
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- تماس:
internet توليد اين گوشي متوقف شده، به همين دليل روز به روز نو اون کميابتر ميشه
اما حدود 160 تا 175 بايد باشه که در اين صورت خريد گوشيهاي 3230 و 6630 انتخاب بهتري هست (اگر 175 تومن ميخواهيد خرج کنيد بهتره کمي به اون اضافه کنيد و يکي از اين دو گوشي رو بخريد، اين گوشيهاي قدرت بسيار بالاتري نسبت به 6600 دارند، اما 6600 دست دوم حدود 100 تا 140 بسته به ميزان کارکرد ميشه گير آورد، سري به اينجاهاه بزنيد احتمالا پيدا ميکنيد)
داريوش
موسسه صوت و تصوير
خيابان ملاصدارا و پاساژ اناهيتا
اين هم مشخصات کامل اين گوشي
[External Link Removed for Guests]
عکس بالا هم متعلق به همين گوشي هست
اگر مشکلي بود در خدمتم
اما حدود 160 تا 175 بايد باشه که در اين صورت خريد گوشيهاي 3230 و 6630 انتخاب بهتري هست (اگر 175 تومن ميخواهيد خرج کنيد بهتره کمي به اون اضافه کنيد و يکي از اين دو گوشي رو بخريد، اين گوشيهاي قدرت بسيار بالاتري نسبت به 6600 دارند، اما 6600 دست دوم حدود 100 تا 140 بسته به ميزان کارکرد ميشه گير آورد، سري به اينجاهاه بزنيد احتمالا پيدا ميکنيد)
داريوش
موسسه صوت و تصوير
خيابان ملاصدارا و پاساژ اناهيتا
اين هم مشخصات کامل اين گوشي
[External Link Removed for Guests]
عکس بالا هم متعلق به همين گوشي هست
اگر مشکلي بود در خدمتم

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
internet جان
من خودم 3230 دارم و براي اين رنج قيمت بهترين گوشي رو همين گوشي ميدونم
البته 6630 هم گوشي بسيار خوبي هست (يري اوليه اون مشکلات بسيار زيادي داشت گه براي سري جديد تا حد بالايي رفع شده و گوشي قابل اعتنايي هست)
هر دو اين گوشيهاي قيمتي بين 200 تا 220 دارند (ممکنه بدون گارانتي زير 200 هم بتونيد پيدا کنيد)
در مورد 6630 هم به هيچ وجه از سري TIM نخريد که ميشه گفت قفل شکسته اروپا هست (قثل شبکه اونها شکسته شده که با ديگر اپراتورها هم قابل استفاده باشند)
6630 ار نظر سرعت برتري داره بر 3230
و همينطور کيفيت فيلمبرداري در شرايط عادي
اما در بقيه موارد 3230 برتر از 6630 هست
ظاهر گوشي هم امري سليقهاي هست که جاي بحثي نيست
من خودم 3230 دارم و براي اين رنج قيمت بهترين گوشي رو همين گوشي ميدونم
البته 6630 هم گوشي بسيار خوبي هست (يري اوليه اون مشکلات بسيار زيادي داشت گه براي سري جديد تا حد بالايي رفع شده و گوشي قابل اعتنايي هست)
هر دو اين گوشيهاي قيمتي بين 200 تا 220 دارند (ممکنه بدون گارانتي زير 200 هم بتونيد پيدا کنيد)
در مورد 6630 هم به هيچ وجه از سري TIM نخريد که ميشه گفت قفل شکسته اروپا هست (قثل شبکه اونها شکسته شده که با ديگر اپراتورها هم قابل استفاده باشند)
6630 ار نظر سرعت برتري داره بر 3230
و همينطور کيفيت فيلمبرداري در شرايط عادي
اما در بقيه موارد 3230 برتر از 6630 هست
ظاهر گوشي هم امري سليقهاي هست که جاي بحثي نيست