گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
دوست عزیز اینترنت اگه مشکل پولی نداریئ به نظر من 6600 بدترین گزینه هست(با اجازه ی اقا مهدی).........شما همینطور اقا مهدی گفت کمی بیشتر پول بدید ولی امکانات و....خیلی بیشتر از پولتون رو در خدمت بگیرید .....3230 بهترین گزینه هست البته اگه اصلیشو پیدا کنید باید المانی باشه.6600 دیگه کفن پوسیده (به قول خدتون)من اصلا پیشنهاد نمی کنم
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
دستت درد نکنه
مهدي خان
من که نمي دونم TIM رو از کجا بايد فهميد
در ضمن اين گوشي ها رو دست دوم بخرم يا اينکه نو بخرم بدون گارانتي فرقي هم داره
چيکار کنم
در ضمن سيم کارت نوبت من 02 هست يعني مرداد ماه گوشي رو الان بگيرم يا بزارم وقتي دادن بهم
به هر حال من از حالا با بچه ها دارم مشورت مي کنم
با تشکر
مهدي خان
من که نمي دونم TIM رو از کجا بايد فهميد
در ضمن اين گوشي ها رو دست دوم بخرم يا اينکه نو بخرم بدون گارانتي فرقي هم داره
چيکار کنم
در ضمن سيم کارت نوبت من 02 هست يعني مرداد ماه گوشي رو الان بگيرم يا بزارم وقتي دادن بهم
به هر حال من از حالا با بچه ها دارم مشورت مي کنم
با تشکر
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
SHAHRAM
بله مهران جان
اگر رنج قيمت بالاتر باشه 6600 انتخاب خوبي نيست، اما در رنج 100 تومن بهترين انتخاب 6600 هست (با توجه به انتظارات ايشون)
اما در صورتي که رنج قيمت تا حدود 200 باشه 3230 و 6630 انتخابهاي بسيار خوبي هستند (مخصوصا 3230 عزيز
)
گوشيهاي متعلق به اپراتور TIM در اول روشن شدن لوگوي TIM رو نمايش ميدن و معمولا همين لوگو رو ميتونيد روي بدنه و يا باتري گوشي هم ببنيد
و در مورد نو و دست دوم هم بسته به سقف قيمت داره
در کل خريد نو بهتره، اما دست دوم اقت قيمت زيادي داره و ممکنه چندان هم کار کرده نباشه و در اين صورت مقرون به صرفه تره (البته خريد دست دوم معمولا ريسک هم داره)
در مورد خريد هم فکر ميکنم الان بخريد بهتر باشه، چرا که به نظر ميرسه گوشيهاي جديدي که به صورت قاچاق وارد کشور ميشن در شبکه ايران ثبت نشدند و به همين دليل قيمت گوشيها به احتمال زياد بالا خواهد رفت (مگر اينکه تعرفه گمرکي پايين بياد)
بله مهران جان
اگر رنج قيمت بالاتر باشه 6600 انتخاب خوبي نيست، اما در رنج 100 تومن بهترين انتخاب 6600 هست (با توجه به انتظارات ايشون)
اما در صورتي که رنج قيمت تا حدود 200 باشه 3230 و 6630 انتخابهاي بسيار خوبي هستند (مخصوصا 3230 عزيز
)
گوشيهاي متعلق به اپراتور TIM در اول روشن شدن لوگوي TIM رو نمايش ميدن و معمولا همين لوگو رو ميتونيد روي بدنه و يا باتري گوشي هم ببنيد
و در مورد نو و دست دوم هم بسته به سقف قيمت داره
در کل خريد نو بهتره، اما دست دوم اقت قيمت زيادي داره و ممکنه چندان هم کار کرده نباشه و در اين صورت مقرون به صرفه تره (البته خريد دست دوم معمولا ريسک هم داره)
در مورد خريد هم فکر ميکنم الان بخريد بهتر باشه، چرا که به نظر ميرسه گوشيهاي جديدي که به صورت قاچاق وارد کشور ميشن در شبکه ايران ثبت نشدند و به همين دليل قيمت گوشيها به احتمال زياد بالا خواهد رفت (مگر اينکه تعرفه گمرکي پايين بياد)
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
internet پست بالا رو ويرايش کردم، مطالعه کنيد

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
internet عزيز
بهتره پستهاي متوالي نگذاريد و پست قبلي خودتون رو ويرايش کنيد
و در مورد خريد گوشي هم خود گوشي رو از اطلسي بخريد در اصل بودن اون ميتونيد اطمينان بيشتري داشته باشيد)
اما لوازم جانبي مثل مموري و ... رو به هيچ وجه از اونجا نخريد که معمولا رماکر ميفروشن به جاي اصل
در مورد ظاهر هم سليقهاي هست، اما اين عکس هم رنگ اصلي گوشي نيست و به نظرم اين رنگ چندان جالب نيست
رنگ مشکلي اون بهتره
مشخصات 3230
و اين هم چند عکس از 3230
بهتره پستهاي متوالي نگذاريد و پست قبلي خودتون رو ويرايش کنيد
و در مورد خريد گوشي هم خود گوشي رو از اطلسي بخريد در اصل بودن اون ميتونيد اطمينان بيشتري داشته باشيد)
اما لوازم جانبي مثل مموري و ... رو به هيچ وجه از اونجا نخريد که معمولا رماکر ميفروشن به جاي اصل
در مورد ظاهر هم سليقهاي هست، اما اين عکس هم رنگ اصلي گوشي نيست و به نظرم اين رنگ چندان جالب نيست
رنگ مشکلي اون بهتره
مشخصات 3230
و اين هم چند عکس از 3230