دختران و پسران جوانی که قرار است در پارکها درس بخوانند اما .

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

دختران و پسران جوانی که قرار است در پارکها درس بخوانند اما .

پست توسط AGeNiS1 »

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: دختران و پسران جوانی که قرار است در پارکها درس بخوانند ا

پست توسط Present »

متاسفانه تو این چند سفر که به تهران اومدم چیزی که خلی جلب توجه می کنه اینه که حتی افرادی که 17 سال هم سن ندارند دارند تو خیابان سیگار می کشند !
چیزی که تو شهر های دیگه هم هست ولی کمتر دیدم
نمی دونم چرا تهرونی ها اینقدر به سمت این جور چیزها تمایل دارند
آیا به غیر از وجود مشکلات اخلاقی و روانی هست ؟
خیلی از جوان های ما فکر میکنند که اگر یک خورده تو خانواده بهشون فشار اومد باید برند سمت سیگار و بقیه چیزهای کوفتی
بعضی هاشون هم فکر می کنند که با این کار دیگران روشون حساب بزرگی باز می کنند و ...
من تو انجمن نگار یک مبحث رو باز کرده بودم که می خواستم اگر استقبال شد بیارمش اینجا ولی متاسفانه استقبال نشد یعنی ما مشکلات اخلاقی و روانی خودمون رو قبول نداریم و این یعنی انکار
تا زمانی که ما مشکلاتمون رو انکار کنیم کسی کاری نمی تونه برامون کنه !!
یادمون باشه ما برای حل مشکلاتمون باید اول قبول کنیم که اون مشکل وجود داره درون ما
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

عکسها ماله یه ماهه پیشه!
اما انصافا توی شهر ما دیگه وضعیت به این افتضاحی نیست!
باید کار فرهنگی کرد.
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, مشکل گشیدن سیگار در دانشگاه ها که دیگه عادی شده...متاسفانه با اینکه بسیار از مشکلات ار خود افراد هست(مثل مشکلات روحی و ...)اما با توجه به اینکه من خودم دانشجو هستم و در خوابگاه،شاید بتونم بگم چند درصد به عدم وجود تفریحات دیگه در محیط دانشگاهاست.تفریبا میشه گفت به ازای هر 6 نفر در یک اتاق در خوابگاه دانشگاه ما 4 نفری سیگار میکشند!
اما خاطره و تجربه جالبی که اتفاق افتاد در این موضوع این بود:به مناسبت نمیدونم چه ایامی بود که محیط خوابگاه ها مجهز به اینترنت وایرلس شد.که سرعت مناسبی هم داره.با اومدن این تفریح(!) میتونم بگم بیش از نیمی از سیگاری ها ،به 3 الی 4 نخ در روز قانع شده بودند.جالبی این کم شدن در واکنش سیگار فروش نزدیک دانشگاه ما بود!حسابی ناراحت یود چون سیگار های گرون قیمتش داشتند خشک می شدند و همیشه به من اعتراض می کرد که چرا بچه ای مردم رو مشغول کردی!!(من یکی از عوامل راه اندازی شبکه وایرلس بودم))چرا؟ به 2 دلیل:
در حالتی که دانشجوها از کلاس بر میگشتند و خواب و.... شروع به کشیدن سیگار میکردند و سیگاری ها می دونند که اگر بیکار باشی با شروع 1 نخ راحت مکان تمام کردن یک پاکت امکان پذیره!..اما با وایرلس شدن مجیط خوابگاه ها بچه شروع به شبکه کردن لپتاپ های خودشون میکنند و هر کسی در اتاق خودش شروع به بازی میکنه(مثل گیم نت ها)(اسم بازیش هم کانتر هست اگر اشتباه نکنم)
کسانی که هم که اهل بازی نیستند وارد اینترنت میشند و دانلود میکنند(با سرعت بالا لذت خاصی میشه از دانلود برد)...
در کل شاید روش کاهش مصرف سیگار اون هم با بازی در دانشگاه (با توجه به اهداف یک دانشجو برای ورود به دانشگاه) خنده دار باشه،اما میشه این موضوع رو درک کرد که شاید به وجود اوردن تفریحات سالم بتونه کمک خیلی خوبی به کاهش تمایل به این گونه مواد بکنه ،همونظور که اگر به سایت دانشگاه ای بزرگ دنیا برید معمولا در قسمت خوابگاه یا campus برید برنامه ای مختلفی که برای ترم جاری هست رو میتنید مشاهده کنید. :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: بندر گامبرون
سپاس‌های ارسالی: 1083 بار
سپاس‌های دریافتی: 3502 بار
تماس:

پست توسط Beni_TOMCAT »

البته جمعیت تهران رو هم در نظر بگیرید بعد انتقاد کنید
به یاد ابراهیم منصفی (رامی) و ناصر عبداللهی

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

SHAHRAM نوشته شده:  , مشکل گشیدن سیگار در دانشگاه ها که دیگه عادی شده...متاسفانه با اینکه بسیار از مشکلات ار خود افراد هست(مثل مشکلات روحی و ...)اما با توجه به اینکه من خودم دانشجو هستم و در خوابگاه،شاید بتونم بگم چند درصد به عدم وجود تفریحات دیگه در محیط دانشگاهاست.تفریبا میشه گفت به ازای هر 6 نفر در یک اتاق در خوابگاه دانشگاه ما 4 نفری سیگار میکشند!
اما خاطره و تجربه جالبی که اتفاق افتاد در این موضوع این بود:به مناسبت نمیدونم چه ایامی بود که محیط خوابگاه ها مجهز به اینترنت وایرلس شد.که سرعت مناسبی هم داره.با اومدن این تفریح(!) میتونم بگم بیش از نیمی از سیگاری ها ،به 3 الی 4 نخ در روز قانع شده بودند.جالبی این کم شدن در واکنش سیگار فروش نزدیک دانشگاه ما بود!حسابی ناراحت یود چون سیگار های گرون قیمتش داشتند خشک می شدند و همیشه به من اعتراض می کرد که چرا بچه ای مردم رو مشغول کردی!!(من یکی از عوامل راه اندازی شبکه وایرلس بودم))چرا؟ به 2 دلیل:
در حالتی که دانشجوها از کلاس بر میگشتند و خواب و.... شروع به کشیدن سیگار میکردند و سیگاری ها می دونند که اگر بیکار باشی با شروع 1 نخ راحت مکان تمام کردن یک پاکت امکان پذیره!..اما با وایرلس شدن مجیط خوابگاه ها بچه شروع به شبکه کردن لپتاپ های خودشون میکنند و هر کسی در اتاق خودش شروع به بازی میکنه(مثل گیم نت ها)(اسم بازیش هم کانتر هست اگر اشتباه نکنم)
کسانی که هم که اهل بازی نیستند وارد اینترنت میشند و دانلود میکنند(با سرعت بالا لذت خاصی میشه از دانلود برد)...
در کل شاید روش کاهش مصرف سیگار اون هم با بازی در دانشگاه (با توجه به اهداف یک دانشجو برای ورود به دانشگاه) خنده دار باشه،اما میشه این موضوع رو درک کرد که شاید به وجود اوردن تفریحات سالم بتونه کمک خیلی خوبی به کاهش تمایل به این گونه مواد بکنه ،همونظور که اگر به سایت دانشگاه ای بزرگ دنیا برید معمولا در قسمت خوابگاه یا campus برید برنامه ای مختلفی که برای ترم جاری هست رو میتنید مشاهده کنید. :razz:

سلام!
با تشکر از شما و تجربه ی جالبتون!
اما آیا قبول دارید که از نظر فرهنگی واقعا جا داره بیشتر کار بشه؟!
به نظر من مشکل بیشتر فرهنگیه تا تفریحی! ( گرچه نبود تفریح مناسب میکشه به فساد و ...)
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط parham1345 »

متاسفانه تعداد سیگاری ها روز به روز بیشتر میشه هیچ سازمان و نهاد و دستگاهی نیست که بخواهد این روند را کاهش بده . در اکثر مواقع هم سیگار دروازه ورود به مواد مخدر و مشروبات الکلی هست
Captain
Captain

پست توسط Present »

سیگاری شدن و الکی شدن و ... شاید یکی از دلایلش نبود تفریح باشه ولی علل متعددی داره
من که دارم در این مورد صحبت می کنم چون با یکی از افراد فامیل در ارتباط هستم که 20 سال معتاد بوده و الان 7 ساله که توسط گروه معتادان گمنام ترک کرده و یک نخ سیگار نمی کشه

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 75 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط timon »

همه چیز تو یه کلمه خلاصه میشه"شعور"
Captain
Captain

پست توسط Present »

, جان ما با سیگاری ها و معتادان خود نباید مثل یک آشغال رفتار کنیم و باید اونا یک مریض روانی تلقی کنیم ولی امکان ترک برای هیچ معتادی میسر نیست به غیر از این که به درجه ای از عجز برسه و دست از انکار معتاد بودن خود برداره
یک چیز دیگه این که ترک سیگار خیلی سخت تر از مواد مخدر هست حتی خطرناکترین مواد مخدر رو هم میشه ترک کرد ولی سیگار به این آسونی نیست چون به وفور تو جامعه و در هر بغالی پیدا میشه
باید نگرشمون رو نسبت به معتادان و سیگاری ها تغییر بدیم

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

SHAHRAM نوشته شده:mortaza-iri, مشکل گشیدن سیگار در دانشگاه ها که دیگه عادی شده...متاسفانه با اینکه بسیار از مشکلات ار خود افراد هست(مثل مشکلات روحی و ...)اما با توجه به اینکه من خودم دانشجو هستم و در خوابگاه،شاید بتونم بگم چند درصد به عدم وجود تفریحات دیگه در محیط دانشگاهاست.تفریبا میشه گفت به ازای هر 6 نفر در یک اتاق در خوابگاه دانشگاه ما 4 نفری سیگار میکشند!

با تشکر از شما دوست عزیز دقیقا به مشکل اشاره کردی
من خوم تو خوابگاه سیگار کشیدم واون موقع اگر چیزی بود که سر گرم بویم و مشکل اوقات فراغت نداشتیم شاید من همون چن نخ سیگار هم نمیکشیدم
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”