چه ورژنی از اوراکل رو میشه رو PC های معمولی نصب کرد و نیازی به امکانات پیشرفته وشبکه و.... ندارن؟ یاد گرفتن اوراکل خیلی سخته؟ میشه تو یه سال به صورت حرفه ای یادش گرفت؟ کسی باهاش کار کرده؟
ممنونم ولی من کتاب در موردش زیاد خوندم ولی همش تعریفیه مثل کتاب آقای اسمائیل مومن.نه محیطی از اوراکل را معرفی کرده نه چیزی که حداقل بدونی با چی طرفی.امیدوارم بفهمید چی می گم.
بازم ممنون من دانلودش کردم ولی نخوندمش می دونید چرا چون پسورد نداشت
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
دلیل:دو پست متوالي ادغام شد
, يکي از مشکلات اصلي و شايد دليل کم بودن متخصصين در زمينه اوراکل نبود محيط توسعه و مديريت رسمي و قدرتمند هست، در حال حاضر محيطي براي اون ارائه نشده و اگر شده استفاده نميشه و با دستورات کامند کار ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام من سر فصل هاي كتاب رو مينويسم: پايگاه داده چيست تاريخچه اوراكل معرفي شركت اوراكل موقعيت اوراكل موسسان شركت اوراكل ريشه كلمه اوراكل اسكات چيست؟ رقباي اوراكل سيستم عامل هاي اوراكل حداقل سييستم مورد نياز براي اجراي اوراكل نسخه هاي مختلف اوراكل * نصب پايگاه داده اوراكل تست نصب برنامه حداقل برنامه هاي جانبي اوراكل حذف اوراكل از ايكس پي بر چه اساس سرعت اوراكل بيشتر است فايل هاي پيكربندي
بله عرض یکسال از نظر من میشه شما اگر روزی 1 ساعت هم کتابهای فارسی رو بخونید و بعدش کار کنید یعنی روزی 2 یا 3 ساعت می تونید 2 یا 3 تا از کتابهای فارسی رو کامل بخونید با درک مفاهیم به قول دوست عزیز دیگر هم بعدش سایت های انگلیسی زبان دست شما رو می بوسد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !