سلام!
من چند وقت پیش یه ترفندی با این عنوان در اینترنت دیدم اما هنگام انجام دادنش یه مشکلی پیش میاد که ترفند درست عملی نمیشه. ابتدا ترفند رو میگم بعد مشکل رو مطرح میکنم و از دوستانی که میتونن کمک کنن برای رفع این مشکل، ممنون میشیم.:
اما ترفند:
ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که برنامه مورد علاقه خود را که از تلوزیون پخش شده است را به هر دلیلی از دست داده باشید. اما آیا راهی وجود دارد که بتوانید برنامه ای که ندیده اید یا علاقه به تکرار مجددش داشته باشید را مشاهده کنید؟ مدتی است که شرکتهای مختلفی ، به تهیه و فروش برنامه های پخش شده از تلوزیون میپردازند. در صورتی که شما برنامه خاصی مد نظرتان باشد میتوانید از این شرکتها درخواست کنید و با پرداخت هزینه فیلم این برنامه ها را دریافت کنید. اما در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش بسیار کارآمد بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید به راحتی برنامه هایی که از تلویزیون پخش شده و شما آنها را بنا به دلایلی از دست داده اید را از اینترنت دانلود کرده و سپس مشاهده کنید. این برنامه ها شامل کلیه سریالها ، برنامه های زنده ، اخبار و... میباشد.
برای این کار:
ابتدا به سایت [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید.
اکنون با استفاده از این سایت میتوانید کلیه برنامه های پخش شده از تلوزیون را بسته به تاریخ و موضوع و شبکه پخش شده مشاهده کنید.
اما این روش تنها به روش مشاهده آنلاین امکان پذیر است و امکان دانلود آن به شکل مستقیم از سایت وجود ندارد.
حال برای دانلود این برنامه ها جه باید کرد؟
پس از ورود به برنامه مورد نظر بر روی دکمه "نمایش برنامه" کلیک کنید. خواهید دید که پنجره جدیدی باز میشود و شروع به پخش برنامه مورد نظر به شکل آنلاین میکند. این پنجره را ببندید.
حالا از نوار ابزار اینترنت اکسپلورر ، بر روی آیکن یعنی History مرورگر ، کلیک کنید.
از نوار کناری باز شده ، iransima [External Link Removed for Guests] را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید. سپس از زیر بخش آن ، بر روی "نمایش برنامه" کلیک کنید.
اکنون مجدد صفحه پخش آنلاین باز خواهد شد. حالا از منوی View مرورگر خود بر روی Source کلیک کنید.
در فایل Notepad باز شده ، از منوی Edit بر روی Find کلیک کنید. اکنون عبارت wmv را وارد کرده و Enter بزنید.
خواهید دید که در داخل فایل متنی ، یک آدرس نمایان خواهد شد. به عنوان مثال آدرسی شبیه این آدرس:
mms://media1.iransima.ir/tv4/tv4_13860219_011.wmv
اکنون کافی است این آدرس را داخل یک دانلود منیجر همانند DAP کپی کنید تا دانلود فایل آغاز شود.
.
.
.
.
اما مشکل این ترفند اینه که وقتی فایل بات فرمت wmv رو پیدا میکنی و کپی میکنی، یه فایل با حجم کم میاد و وقتی که دانلودش میکنی یه کلیپ کوچیک چند ثانیه ای هست نه اون برنامه مورد نظر.
به نظرتون مشکل چیه و چطور میشه حلش کرد
برنامه های پخش شده از تلوزیون را دانلود کنید
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: برنامه های پخش شده از تلوزیون را دانلود کنید
,
ممکنه عدم پشتيباني از امکان Resume دليل ناقص دانلود شدن فيلمها باشه و مثلا به علت پايين بودن سرعت اينترنت و يا نوسان در اون فيلمها کامل دانلود نشوند
ممکنه عدم پشتيباني از امکان Resume دليل ناقص دانلود شدن فيلمها باشه و مثلا به علت پايين بودن سرعت اينترنت و يا نوسان در اون فيلمها کامل دانلود نشوند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, آگر با ترفندی که گفتید واقعا امکان دانلود از این سایت باشه(که معمولا هست و فایل های فلش در صفحات اینترنت رو من چندین سال قبل به این روش دانلود میکردم)..بهتره شما نرم افزار IDM که دانلود منیجر هست رو نصب کنید .با لود شدن فیلم در صفحه نمایش این نرم افزار خودش لینک فیلم رو پیدا کرده و با زدن گزینه دانلود در صفحه نمایش فیلم میتونید اون فیلم رو دانلود کنید.
نرم افزار real player در نسخه های جدید هم همچین امکانی رو داره.

نرم افزار real player در نسخه های جدید هم همچین امکانی رو داره.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
سلام دوستان.
ممنون از تجهتون.
دوست عزیز Mahdi1944 جان!
مشکل از سرعت اینترنت نیست. چون adsl دارم. فکرم نکنم ربطی به Resume داشته باشه . چون فقط همونطور که گفتم یه کلیپ با حجم حدود یک مگابایت دانلود میشه و تموم میشه.
دوست عزیز SHAHRAM!
من خودم با IDM همیشه دانلود میکنم. همونطور که گفتین خودش در یه گوشه لینک دانلود رو میاره. اما همونطور که گفتم یه کلیپ با حجم حدود یک مگابایت دانلود میشه و تموم میشه.
مثلا این برنامه رو :
[External Link Removed for Guests]
سورس این برنامه:
mms://media1.iransima.ir/tv4/TV4_13890530_020.wmv
وقتی میخوام دانلود کنم یه فایل 1.2 مگابایتی رو دانلود میکنه.
ممنون اگه کسی از دوستان کمکی در این زمینه بکنن که راهگشا باشه.
ممنون از تجهتون.
دوست عزیز Mahdi1944 جان!
مشکل از سرعت اینترنت نیست. چون adsl دارم. فکرم نکنم ربطی به Resume داشته باشه . چون فقط همونطور که گفتم یه کلیپ با حجم حدود یک مگابایت دانلود میشه و تموم میشه.
دوست عزیز SHAHRAM!
من خودم با IDM همیشه دانلود میکنم. همونطور که گفتین خودش در یه گوشه لینک دانلود رو میاره. اما همونطور که گفتم یه کلیپ با حجم حدود یک مگابایت دانلود میشه و تموم میشه.
مثلا این برنامه رو :
[External Link Removed for Guests]
سورس این برنامه:
mms://media1.iransima.ir/tv4/TV4_13890530_020.wmv
وقتی میخوام دانلود کنم یه فایل 1.2 مگابایتی رو دانلود میکنه.
ممنون اگه کسی از دوستان کمکی در این زمینه بکنن که راهگشا باشه.