سلام هم محله ای های مجازی
خیلی وقته از اینکارا نکردم غلقش از دستم پریده!خوب نشد دمپایی پرت نکنید لطفا!عرضم به حضور اهالی که دیگه اصرار و علاقه تنی چند از دوستان جهت راه اندازی مجدد و پیشنهاد حضور یک مهمان خاص و عزیز باعث شد دوباره ناپرهیزی کنم و وراجی شروع بشه
خوب آشنایی خاصی با مهمان ندارم فعلا!در این حد میدونم که آذری است!و علاقه مند به آشپزی و یکجورایی طبیعت و محیط زیست و اکوسیستم و اکولوژی و از اینجور چیزا! این آخریه خودمم نمیدنم چیه!کلا دختر لایتی به نظر میاد و سرصدا نداره!و مهربان و ساده...آزارش به مورچه که نرسیده ولی سوسک را مطمئن نیستم!رسیده؟ چند تا؟ یا بهتر بگم چند کیلو تا!
تنها وجه اشتراک من و ایشون میتونه این باشه که دوتاییمون از کلا اجزای خونه به آشپزخونه زیاد کار داریم!
به رسم قدیم ندیما! اوناییکه جدیدن!ما قبلنا از اینکارا تو سی سی زیاد کردیم! ادبیات ریلکس اینجانب اسباب تعجب نباشه یک موقع
سلام خدمت همه دوستان عزیز و بالاخص آقای میلاد
[COLOR=#000000]1. نام: سحر
_ نام مستعار: آچاچی
_ تاریخ تولد: 69.10.13
_ محل تولد: آچاچی(یکی از روستاهای میانه)
_ محل زندگی: میانه(یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی)
_ شغل: دانشجو _ مجرد _ در توصیف
چهره بینهایت ضعیف هستم شرمنده
_ رنگ چشم: قهوه ای یکم مایل به تیره
_ زیاد
قد بلند نیستم
_ وزن:53
_ گروه خونی: O[SUP]+[/SUP]
2.اخلاقت؟
راستش اون توصیفی که درباره من کردید زیاد اون طور نیست، اصلا شخصیتم آروم نیستم
،
نمی دونم شاید تو نت اینطوری نشون میده، برون گرا هستم برا همین نمی تونم با افراد درون گرا زیاد رابطه داشته باشم. شوخ طبعم،افرادی که اینطوری باشند رو هم دوست دارم، اما شوخی کردن با بی احترامی به طرف مقابل رو اصلا دوست ندارم و کاملا مخالف این کار هستم و شده که در جمعی با دوستان باشیم ببینم یکی به شوخی داره یکی رو مسخره میکنه و میگه بابا داریم شوخی می کنیم به دل نگیر،حتما باهاش برخورد می کنم ، خنده رو بودن رو دوست دارم و خودم هم اینطوریم و افرادی که زیاد اخم می کنند و هر کاری بکنی عمراً سایز دهانشون 2-3 میلیمیتری تغییر بکنه رو دوست ندارم. بعضی موقعا خیلی جدیم که اونم مونده به موقعیشت شاید در سر کلاس، یا حرف زدن با یک شخص محترم و موقعیت های دیگر... 3.موارد مورد علاقه ات از نظر فیلم-بازیگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سایتها و کانالهای ماهواره ای وشخصیتها و نامها و غذا ؟
: ارباب حلقه ها، گلادیاتور ( کلا فیلم های تاریخی و افسانه ای رو دوست دارم)، فیلم های رزمی،
: مهران مدیری، پرویز پرستویی،محمدرضا فروتن، شهره
بروس لی، جت لی، جکی چان،ژان کلود ون دام،دولف لانگرن : امید، معین، حمیرا، محمد،سیاوش،
ابرو گوندش، گوکان اوزان تقریبا آهنگ هایی که این خواننده ها می خونند رو گوش می دم، آهنگ های دیگه هم خوب باشه گوش میدم. : سنترال، سایت شهر خودمون،
کانال ماهواره: کانال خاصی نیست کلا روی ترکیه و ایران هست فرکانس های مورد علاقه من
اما یک شبکه هست به اسم me chef که من خیلی دوسش دارم
شخصیت ها: خیلی دوست دارم امیر کبیر رو بهتر بشناسم.
نام ها: در پسر: علی _ در دختر:آیتک غذاها: متاسفانه مزاجم با هر غذایی سازگار نیست، اما غذای مورد علاقه بنده: قورمه سبزی،سالاد الویه، بعضی از آش ها ( نه همشون) 4.جایگاه اجتماعی؟
خدا رو شکر بد نیست.
5.چه تیپی هستی؟ بیشتر سادگی رو دوست دارم، با لباس هایی که هر روز مد می شوند زیاد کاری ندارم.
[COLOR=#000000]6.بیشتر چه خصلت های دختران و پسران جذبت میکنه و چیا دفعت میکنه؟ در دختر اینکه خوب به حرف دلت گوش می دند

، در مورد پسر با غیرت بودنش
[COLOR=#000000]در مورد دفعش: دخترایی که خودشون رو شبیه پسرا کنند و پسرایی که خودشون رو شبیه دختر کنند.
[COLOR=#000000]7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمی بلدی و توش بکار بردی؟
الف)

چرا دروغ بگم دعوا کردم،هم با دختر هم با پسر
ب) بله رشته اصلی بنده تکواندو و دان 1
دارم
و در مواردی خاص ازشون استفاده کردم
. 8.از چیا متنفری؟ دروغ، ریاکاری، چاپلوسی، بی وفایی، بد بینی، دو بهم زنی،
[COLOR=#000000]9.تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمر؟ راستش یا من ترین ندارم یا همشون برام ترین هستند.
تلخ ترینش که یادم میاد بودن در بیمارستان در شب کنکور
شیرین ترین خاطره عمرم دیدن دایی ام بعد 10 سال
(البته از جدیترین خاطراتم بودند
) 10ازدواج از نگاه سحر؟ خوبه به وقتش
[COLOR=#000000]11.از جو و شرایط خانوادگی ات بگو؟ خدا روشکر از جوی که در خانه یمان هست راضی هستم ، و فعلا تنها دغدغه که در خانه یمان هست پیدا کردن شغل برای برادرم هست.
[COLOR=#000000]12.اگر پسر بودی چه مزایای و چه مشکلاتی برات به همراه داشت؟ اگر پسر بودم می تونستم خلبان بشم

(تنها مزایایی که برا من داشت

)
اما پسر بودن مشکلات خاص خود رو داره

، چون نان آور خانه هست ، باید دنبال کار و شغل باشه که متاسفانه این بزرگترین مشکل پسرا هست

،یا دنبال مسکن برای زندگی جدیدش بگرده

که اینم مشکل دومشه، کارای سخت خونه رو باید پسر انجام بده

، و اینکه در خانواده زیاد به پسر گیر می دن تا دختر
13.اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟ اردبیل رو انتخاب می کردم چون آب و هوای خوبی داره و من زیاد طاقت گرمارو ندارم به نظرم اونجا بهترین جا برا زندگی هست.
14.با چند نفر از طریق نت رفیق شدی؟ راستش دوست در نت زیاد دارم.
[COLOR=#000000]15.خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟ از خود گرفتن بیزارم ، در مدرسه زیاد منو گرفتن چون زیاد شلوغ بودم. از لحاظ اون یکی گرفتن تا حالا کسی جرات این کارو نداشته با من همچین رفتاری کنه
[COLOR=#000000]16.چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟ در جواب سوال 51 عرض می کنم.
[COLOR=#fdeada].
17.یک سوال سخت از خودت بپرس! من چه جور آدمی هستن؟(خداییش بعضی از روحیاتم رو اونجوری که باید و شاید نمی دونم)
8.چند تا زبان میدونی؟ زبان مادری، زبان فارسی،ترکی استانبولی50 درصد( بقیه اش هم در حال آموزش هستم). انگلیسی33 درصد، عربی هم در حد 30 درصد شاید یکم کم.
19.سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟ تلویزیون، نت، گاه گاهی مطالعه

، تلفنی با دوستان حرف زدن
[COLOR=#fdeada].20.چه موقع پسرها برات اعصاب خرد کن میشن؟ اینکه حرف فقط حرف خودشون باشه و به هیچ وجه نظرشون رو نتونی عوض کنی...
[COLOR=#fdeada].
21.ناراحتی روحی داری؟ نه خداروشکر این خنده رو بودنمون در اینجا به دردمون میخوره، واقعا درسته میگن خنده دوای هر دردی یه
[COLOR=#fdeada].22. افکار شیطانی عمرت؟ یک افکاری شیطانی که درست الان به ذهنم رسید رو می گم من حدود8 سالم بود در حیاطمان فلفل کاشته بودیم یکی از فلفل ها بد جور قرمز بود از دور می زد چه آتیشیه

، به پسر همسایه مون که 3 سال ازم کوچیکتر بود گفتم بیا اینو بخور، اونم گفت مگه تند نیست منم گفتم نه از شیرینیش قرمز شده

، هیچی دیگه بچه باور کرد و خوردو... ادامه داستان رو خودتون تصور کنید.
[COLOR=#fdeada].23.از اقدامات خارق العاده ات! اقدامات خارق العاده برای افراد خارق العاده است شامل حال می نمیشه
[COLOR=#000000]24.چقدر مسلمونی؟ 50 درصد
25.چند بار عاشق شدی؟ تا حالا عاشق نشدم.
[COLOR=#000000]26.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟از چی دلت میگیره؟ پشیمونم که رشته ریاضی فیزیک نخوندم

، اینکه وقتم رو تلف کنم و بازم به خودم نیام که از وقتم استفاده بهینه بکنم

از بی عدالتی هایی که در بعضی از جوامع هست
[COLOR=#000000]27 حجاب اجباری؟ راهیست بی خود، با زور هیچ چیزی درست نمیشه جز اینکه شاید طرف مقابل رو متنفرتر از حجاب کنیم که متاسفانه بعضی موقع ها به بی دینی منجرب میشود نه تنها در این مسائل ، بلکه در مسائل دیگر هم همچین اتفاقاتی داره می افته
[COLOR=#000000]8.به بد دیدن عادتمان دادند؟ ، اما مهم خود فرد هست که چطوری دوست دارد ببیند!
29.نحوه آشناییت با سنترال؟چی شد که ماندگار و فعال شدی؟
با یک تاپیکی که فکر کنم همچین مضمونی داشت " درست کردن غذا با نوزادان پخته شده" البته عنوان تاپیک این نبود با سنترال اشنا شدم ، یادمه دومین پستم هم در تاپیک هلی کوپتر بود که من موضوع خلبان جنگنده نشدن دخترا در ایران رو مطرح کردم که زدم تاپیک رو بهم زد ، که آقا فریبزر بد جور دعوامون کرد
از اون موقع به بعد عبرت گرفتیم هر سخنی جایی و هر نکته مکانی
[COLOR=#000000]30.خرج ماهیانه ات؟ آدم ولخرجی ام که از این عادتم خوشم نمیاد، و خانواده و خودم در حال درست کردن این عادت بد هستیم
31.حامد؟
[COLOR=#008080]
چندبار بگم اشتباهی گرفتید بنده رو من سحر هستم!!(البته متوجه اشتباهتون شدم ،خوبه اونیکی حامدهارو هم سحر کردید)

32.روزهای سخت زندگی ات؟
جدیدترینش: 3 ماه اول دانشگاه
33.به چی میخندی و به چی گریه میکنی؟
چیزی که بعدا از خندیدن به آن پشیمون نشم. به اینکه بعضی موقع ها چیزه ناحقی رو ببینی اما به خاطر بعضی مسائل نتونی بیان کنی، گریه ام میگیره. [COLOR=#fdeada].34.سفرهات؟ سفر به اون صورت که 1 روزی در آن شهر بمانیم و شهر را بشناسیم کم پیش اومده چون پدر بنده زیاد اهل مسافرت نیست برای همین برای رفتن به خانه اقوام و فامیل به شهرهای دیگه رفتیم که تعداد شهرهایی که رفتیم کم هست.
35.بهترین بازی کامیپوتری؟ بازی های کامپیوتری زیاد خوشم نمیاد،اما در زمان کودکی میکرو و سگا زیاد بازی کردم.
36.یک جمله تکاندهنده بگو؟
37.کار خاصت در کودکی؟
اینکه فقط جلوی آینه موهام رو شونه می کردم
38.اون جریانه چیه؟
جربان خاصی نبود، به خیر و خوشی تموم شد، دیگه ما باشیم وارد اینجور جریانا نشیم
39.پایه دعوا هستی؟
دعوای فیزیکی بدجور
[COLOR=#000000]40.ضایع بازی رو چطور جمع می کنی؟ اصلا بلد نیستم جمع جورش کنم
می گذاریم زمان جمع و جورش کنه
41.ازدواج موقت؟
که چه؟ خوشم نمیاد و باهاش مخالفم
42.عصر روز تعطیل چه شکلی میشی؟
چه روز تعطیلی باشه! و من اون روزه تعطیل در کجا باشم! شرایطش فرق می کنه، اما مثل بقیه آدما عصر جمعه دلم میگیره
43.کی غیر قابل تحملی؟
اعصابم از یک چیزی خورد باشه
44.یک دوبیتی روانی؟
زیاد شعر در ذهنم نمی مونه ، اما نم دونم چرا هر شعری می خونم روانیش می شم ( البته اون شعره واقعا شعر باشه، یعنی نتیجه ذهن پر معنای شاعر باشه)
45.محدودیت؟آزادی؟رفاه؟عشق؟
و آزادی و رفاه باید در تعادل باشه یعنی زیادی و کم بودنش دردسر میاره. عشق روبلد نیستم تعریف کنم شرمنده چون واژه ثقیلی است. [COLOR=#fdeada].46.آوانور و امضایت؟
که همینطوری گذاشتم، امضام رو هم خیلی وقته گذاشته ام یادمه که دوم دبیرستان می خوندم در کتاب دین و زندگیم دیدم خوشم اومد گفتم تو امضام بزارم. [COLOR=#fbd5b5].
47.روز تولدت؟امسال چیکار کردی توش؟
یادمه کار خاصی نکردم فقط دوستان داشتند بهم اس ام اس تبریک می فرستادند یا زنگ می زدند و منهم ازشون تشکر می کردم ( یه شارژ 4 تومانی رو تموم کردیم در عرض 4 ساعت)متاسفانه همیشه این روز تولدم از اول ابتدایی تا الان با روزهای امتحانم یکی بود و همیشه کوفتم میشد .
48.بازداشت یا دادگاهی شدی؟
دادگاه قضایی نه اما هر ماه یک بار در دادگاه دفتر مدیر بازجویی می شدیم
برا بازداشت دیگه زورشون نرسید.
49.چطوری نر بودن یا ماده بودن جانوران رو از راه دور تشخیص میدی؟
الان تشخیص نر بودن یا ماده بودن برخی افراد سختر از تشخیص نر یا ماده بودن حیوانات شده است
50.منبع آگاه یا منبع نزدیک یا به نقل از یک مقام آگاه؟
آگاه رو ترجیح می دهم تا به نقل از اون
51.از حیوان آزاری هات بگو!
نه اما جاندار آزاری در بچگی داشتم یادم سرنگ رو پر اب می کردم بعد فرو می کردم تو بدن کرم خاکی، بعد آب از منافض پوستش می یومد بیرون
، الان از این کارم بد جور پشیمونم
برا همین هر موقع بارون میاد وظیفه بنده جمع کردن کرم خاکی هایی که از باغچه پریدن بیرون، چون اونا پوستشون جای سفت مثل موزاییک خشک میشه و میمیرند...خدا منو ببخشه به خاطر کاری که در بچگی کردم
اما یک نوع پشه هست به ترکی میگن"" کور میلچهی"که به فارسی فکر کنم بگن پشه کور، از اونا زیاد میکشم ، چون واقعا آدم رو بد جور نیش می زنند.
52.یک سوالی که انتظارش را داشتی بپرسم ولی نپرسیدم!
خدا شاهده هیچ انتظاری از شما نداشتم ( هنگ کردم
)
-----
سحر و پدر: خوشبختی من خیلی زحمت کشیده، امیدوارم بچه نالایقی براش نباشم . سحر و مادر:
تنها کسی هست که عشق حقیقی نسبت به من دارد امیدوارم زحمت های او را جبران کنم. سحر و برادر:
باهاش خیلی دعوا می کنم اما اگه یک روز ازش دور بشم دیوانه میشم. سحر و خواهر:
از داشتن آن بی بهره هستیم. سحر و همسر:
امیدوارم در آینده شریک زندگی خوبی برای هم باشید و من با آن احساس آرامش بکنم. سحر و فرزند:
فرزند بیشتر زندگی بهتر
سحر وموبایلش: والله یک موبایلی قبلا داشتیم که در مورد اون موبایل زیاد مزاحم SHAHRAM,Professional,شدم اما متاسفانه در دریا افتاد الانم یکیشو گرفتم زیاد باهاش ور
سحر و عکس: عکس دیدن رو دوست دارم،چون با دیدن عکس ها آدم یاد گذشته ها میوفته. [COLOR=#000000]سحر و رشته اش! داریم می خونیم و تازه تازه داریم علاقه مند میشیم
سحر و مهندس بازی ! ببخشید مهندسِ بازی یا مهندس بازی؟ سحر و سوژه خنده:
شده
سحر و شکار لحظه ها: بار 2 تا گربه نر داشتند سر 1 ماده دعوا می کردند که بنده عکسشو گرفتم عکس رو می ذارم.
سحر و تهران: شلوغیه، منم طاقت شلوغی رو ندارم. سحر و ترکیه:
خیلی دوست دارم برم اونجا البته برای مسافرت. سحر و ارومیه:
ارومیه نرفتم اما چندتا از شهرهای آذربایجان غربی رو رفتم، اما دوست دارم از دریاچه در حال خشک شدن ارومیه دیدن کنم و بشینم یکم اونجا گریه کنم
سحر و خوزستان: رو خیلی دوست دارم اما فکر نکنم با آب و هواش سازگاری داشته باشم تا حالا که نرفتم اونجا اما ترجیح می دهم در آذر و دی اونجا برم.
سحر و آذربایجان: آذربایجان( سرزمین مادریم آذربایجان).
سحر و موتور سواری:
خودم نروندم اما سوارش شدم، یادمه وقتی بچه بودم خواستم تکونش بدم ببینم می تونم نگه اش دارم یا نه که کم مونده بود بیفته روم که داداشم گرفت. سحر و بیکاری:
کسل کننده است. سحر و خلاف سنگین:
فرار از مدرسه در دوم ابتدایی
سحر و لاف سنگین : نمیشه که نگفته باشم اما یادم نمیاد
سحر و شلمچه: اگه خدا بخواد به احتمال زیاد در اسفندماه امسال با دانشگاه برم شلمچه
سحر و فیل شکن:
به ما فیل شکن استفاده کردن نیومده، هر موقع استفاده می کنیم نمی دونیم چرا میزنه همه صفحه ها internet cannat..... میشه،اما به نظر من چیزه مفیدی هست، چون خیلی از سایت ها رو بی جهت شاید به خاطر یک مورد تخلف بستند.
سحر و مایه داری: بده ما هم می بخشیم( خدا خودش می دونه)
سحر و بی پولی: نکنه، فقر مسئله ویران کننده ای هست
.
سحر و ماشینشون: با فرمان پراید مشکل دارم، آخه خوب نمیچرخه. سحر و بالارفتن از دیوار!
در بچگی خیلی سعی کرده بودیم اما نشد، اما از در حیاط خونمون بالا رفتم ( چون بعضی موقع ها مامانم یادش می رفت کلید رو ورداره) سحر و آرایش خانم ها!
تا حدودی لازم هست. سحر و آرایش آقایان:
اصلاح سر و صورت برای آقایان بس هست. سحر و عدم توانایی درک متقابل نسل دهه 60 و 50 :
شده اینجور موارد، اما بازم دوست دارم با اونا هم صحبت بشم.
سحر و مونس!
برای مونس ، مونس خواهم شد. سحر و فلافل و ساموسه!
غذاهای نونی رو خیلی دوست دارم. سحر و قلیه ماهی و صبور تنوری!
نخوردم تاحالا( متاسفانه با غذاهای دریایی زیاد رابطه خوبی ندارم) سحر و مواد مخدر!
یادم در این مورد در چت با یک افغانستانی دعوام شد.
سحر و مشروبات الکلی!
سحر و همت مضاعف! امیدوارم در کشور اجرایی شود.
سحر در ساعات زیر
8 صبح
موقعا خواب ولی خیلی موقع ها بیدار 6 عصر
شاید درس، کامیپوتر، با دوستان بیرون ، یا طبق معمول پذیرایی از مهمان 11 و 59 دقیقه و 59 ثانیه شب!
فقط اینون می دونم که خواب نیستم. سحر در گینه بیسائو!
اگه جای خوبی برا گردش باشه و طبیعت خوبی داشته باشه، و منم مشکلی برا رفتن به اونجا نداشته باشم، چه اشگالی داره برم اونجا؟!
سحر و زد و خورد تاپیکی!
اوایل زیاد داشتم ولی الان دیگه بزرگ شدیم
سحر و موش! ترسم، یادمه که در باشگاه بودیم یک موش اومد رو تشکا دقیقا از زیر پای من رد شد، منم بهش نگاه کردم ببینم چه شکلیه ، موش زیبایی بود.
سحر و مارمولک: خداییش می ترسم، البته یک بار دم بریده مارمولک رو دستم گرفته بودم
( خودتون می دونید که دم بریده مارمولک تا 50.40 ثانیه حرکت می کنه)
[COLOR=#000000]سحر و سوسک نر
سحر و سوسک ماده شرمنده اصلا نمی تونم تشخیص بدم ، اما از هر دو می ترسم کلا با بندپایان میونه خوبی ندارم
------------------------
Mahdi1944 ایشان فرد با اراده ای هستند
و با حوصله به سوال های دوستان جواب می دهند ، منم زیاد مزاحم ایشون شدم، از همین جا بهشون خسته نباشید میگم بابت زحمتی که می کشند .
Fariborz
ایشان دوست صمیمی بنده در اینجا هستند
و من ایشون رو خیلی دوست دارم
Shahryar
با آقای شهریار در تاپیک هایی که قبلا در زمینه نجوم می دادند آشنا شده بودم، ایشون فردی کاملا متین و کم ادعا هستند
Saman
آقا سامان رو همه میشناسند
،خیلی مهربان هستند و از کمک در هر زمینه به دیگران دریغ نمی کند، من ایشون رو خیلی وقته میشناسم.
Mohammad 1985
با آقا محمد قبلنا یعنی 2 . 3 سال پیش بیشتر آشنا بودم ، تو یکی دو تاپیکی باهاشون بگو مگویی داشتم
، از دوستان قدیمی سنترال هست
Captain pilot
با داشتن سن کم ، اطلاعات خوبی در زمینه هواپیما دارند و با همه با احترام حرف می زنند .بهشون تبریک میگم به خاطر داشتن چنین اخلاقی
[COLOR=#000000]oweiys فکر کنم هم زبان بنده باشند، آقای اویس شخص محترمی هست و منهم به ایشون احترام میزارم.
[email=Mil@d][COLOR=#000000]Mil@d[/email]
از متن هایی که می نویسید خیلی خوشم میاد، مخصوصا شوخ طبیعتون ، بهتون تبریک میگم هر کسی همیچن استعدادی نداره، قدرشو بدونید.
----------
naghme
noora
mahshid-banoo
این سه مثلث عشق
که با هر سه آنها در ارتباط هستم از دوستان صمیمی بنده در اینجا هستند ، به امید خدا در آینده با هر 3 آنها دیداری خواهم داشت.
[COLOR=#000000]SadafG صدف فکر کنم این روزا سرش خیلی شلوغه، چون دیر به دیر سر مزنه اینجا، هر کجا هست شاد باشد، این هست تنها آرزوی من
[COLOR=#000000]DTN اینم یکی از هم زبونای دیگمه
، باهاش یه چند باری هم صحبت شدم، کلا هرکی به هنر علاقمند باشه دوسش دارم دست خودم نیست، ولی نمی دونم چرا اینروزا نمیاد سایت
[COLOR=#000000]دختر خسته ستاره شب تار Fereshte blue متاسفانه با این 3 دوست عزیز زیاد آشنایی ندارم و تازه فهمیدم که ستاره شب تار دختر هست
امیدوارم در آینده ای نه چندان دور با این 3 بزرگوار هم اشنا بشم.