پس از فرار سحر به سوی ترکیه نیروهای زبده اطلاعاتی ما با اشراف کامل ردش رو تا استانبول ترکیه تعقیب کرده و متوجه شدن در یک هتل پنج ستاره مخفی شده.
صحنه داخلی- اتاق 502 ساعت 10 صبح: سحر کلافه از سر و کله زدن با تلویزیون میره تا از اتاق بغل دستی سوال کنه که شبکه me chef اونها هم پارازیت داره یا نه که متوجه میشه طبقه ای که اون هست به طور کامل تخلیه شده. از پنجره بیرون که نگاه میکنه متوجه میشه که هتل محاصره شده و به سمت آشپزخانه هتل فرار میکنه و سرآشپز گروگان میگیره. اینجور که ما بعدها از اعترافات سرآشپز فهمیدم تهدیدش کرده که اگه باهاش همکاری نکنه ازش یه دست کله پاچه و دیزی مشتی درست میکنه میده به خورد ملت.
صحنه خارجی-محوطه هتل ساعت 10:5 صبح: رنجر در حال صحبت با سرتیم های عملیات ویژه هست تا اونها رو توجیه کنه
رنجر: خوب گوش کنین. مظنون ما سحر. 20 سالشه ولی دستکم نگیرینش خیلی خطرناکه. تبحر خاصی در پرتاب کفگیر و ملاقه داره. در ضمن من اونو زنده میخوام باید به خیلی از سوالات ما جواب بده.
در این لحظه رنجر بلندگو میگیره و شروع میکنه به مذاکره: سحررررررررررر!!! ما میدونیم که اونجایی. تو هم میدونی که ما اینجاییم. پس همه فهمیدن ما کجاییم. هتل محاصره شده. تلاشت بی فایده است بهتره خودت تسلیم کنی ( اه چقدر کلیشه ای شد)
سحر: بابا من اگه نخوام رو صندلی داغ بشینم باید کی ببینم؟؟؟
در این لحظه صدای بلند خنده حضار محوطه هتل میترکونه
رنجر: اااااااااا این چیه دستت؟ چرا کفگیر و گذاشتی رو شقیقه یارو؟؟؟

حداقل یه چاقو بگیر دستت. ببین اگه قول بدی که به سوالات ما جواب بدی میتونم از قاضی بخوام که تو مجازاتت تخفیف قائل بشه. در ضمن خیلی نامردی. این گره رو از کجا یاد گرفتی؟ هر کار کردیم باز نشد مجبور شدیم با دستگاه هوابرش طناب ببریم. دستم سوخت.!!!
19-بیشتر دوست داری تاثیر گذار باشی یا تاثیر پذیر؟
20- بزرگترین اتفاقی که تو زندگیت تاثیر گذاشته
21-آدم بلند پروازی هستی یا نه محافظه کاری؟
22- رانندگی بلدی؟ از چه ماشینی بیشتر خوشت میاد؟
23-سخت ترین مشاغل دنیا از نظر سحر
24-از بین سلسله های پادشاهی ایرانی کدوم بیشتر دوست داری؟ کدوم پادشاه؟ چرا؟
25- به تاریخ گذشته ایران افتخار میکنی یا نه مثل بعضی ها شرمساری؟
26-حزب الله لبنان میشناسی؟ حسن نصرالله چی؟
27- چه روزنامه یا مجله ای میخونی؟
28- اگه یه اسلحه داشتی و آزاد بودی هر کی خواستی بکشی کی میکشتی؟
29- به چیز خاص یا کسه خاصی وابسته هستی؟
30-به نظرت کلمات زیر چه رنگی اند؟
مادر
پدر
قهر
خشم
عشق
شیرین
تلخ
شادی
غم
31-به نظرت بزرگترین مشکل جامعه امروز ما چیه؟
32- به نطرت معتاد مریض یا مجرم؟
33-آمریکا واقعا دشمن ماست؟
34-غذای من در آوردی هم داری؟
35- چرا هر چیز بدی به آقایون نسبت میدن؟ آقا گرگه، آقا غوله،آقا دزده... از اونطرف خورشید خانوم، مهتاب خانوم،عروس خانوم... آخه چرا؟ یعنی ما یه شخصیت بد زن در تاریخ نداریم؟
36- طرفدار پان ترکیسم هستی؟ موافقی که آذربایجان از ایران جدا بشه به ترکیه ملحق بشه؟ (اینم میره رو پرونده ات. محاربه)
فعلا اینها رو داشته باش تا بعد عملیات رهایی گروگان