حذف منو start
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
حذف منو start
من بعد از اینکه یک بازی را اجرا کردم و بعد از هنگ آن مجبور به ریستار آن شدم دچار این مشکل شده ام.(حذف start menu) و دیگر نمیتوانم آن را ببینم. لطفا راهنمایی کنید.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
tehrany
دوست عزيز
لطفا بيشتر توضيح بديد
نام بازي چه بوده؟
ويندوز شما چيه؟
بعد از هنگ اسکن ديسک صورت گرفت و اگر صورت گرفت خطايي پيدا شد يا نه
به هر حال با توجه به توضيحات شما بهتره زمان بوت F8 رو بگيريد و از منو last work good.... (چيزي شبيه اين که نام دقيق اون رو به خاطر ندارم
) رو انتخاب کنيد، اگر مشکل رفع نشد لطفا موارد بالا رو بيشتر توضيح بديد تا بشه شما رو راهنمايي کرد

دوست عزيز
لطفا بيشتر توضيح بديد
نام بازي چه بوده؟
ويندوز شما چيه؟
بعد از هنگ اسکن ديسک صورت گرفت و اگر صورت گرفت خطايي پيدا شد يا نه
به هر حال با توجه به توضيحات شما بهتره زمان بوت F8 رو بگيريد و از منو last work good.... (چيزي شبيه اين که نام دقيق اون رو به خاطر ندارم
) رو انتخاب کنيد، اگر مشکل رفع نشد لطفا موارد بالا رو بيشتر توضيح بديد تا بشه شما رو راهنمايي کرد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد