اعلام آمادگی آیت‌الله دکتر محقق جهت مناظره با پرفسور هاوکینگ

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با فلسفه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 53 بار

پست توسط shahab89 »

به عزيزانم در اين انجمن توصيه مي كنم بار ديگر مبحث چاكراها(چاكراي نهم) را با دقت مطالعه فرمايند كه اگر مفهوم نويسنده را دريابند همه چيز به روشني است.
خدا وجودي غريب و غير قابل شناختن نيست. خدا خيلي نزديكتر از آن چيزي است فكر مي كنيم. حتي نزديكتر از رگ گردن...!
به راستي كه هركس خود را شناخت خداي خود را شناخته است.
و به راستي كه گر به خود آيي به خدايي رسي.
پروفسور هاوكينگ ((خدايي را كه هم اكنون اكثريت انسانها در جهان مي پرستند را منكر شده اند))؛ آيا اكثر انسانهاي جهان خدا را به درستي مي شناسند و درست پرستش مي كنند؟ به نظر من بايد حتما تمامي مطالب كتاب منتشر شده ايشان را مطالعه كرده، نظريات ايشان را كاملا مورد بررسي قرار داده و زود تصميم نگيريم.
وي از نوابغ فيزيك و فلسفه جهان است و همچون كوته فكراني ياوه نمي گويد كه هركس بخواهد به راحتي و سطحي نگري ايشان را سرزنش نمايد.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

Re:

پست توسط kingday »

shahab89 نوشته شده:پروفسور هاوكينگ ((خدايي را كه هم اكنون اكثريت انسانها در جهان مي پرستند را منكر شده اند))؛ آيا اكثر انسانهاي جهان خدا را به درستي مي شناسند و درست پرستش مي كنند؟ به نظر من بايد حتما تمامي مطالب كتاب منتشر شده ايشان را مطالعه كرده، نظريات ايشان را كاملا مورد بررسي قرار داده و زود تصميم نگيريم.
وي از نوابغ فيزيك و فلسفه جهان است و همچون كوته فكراني ياوه نمي گويد كه هركس بخواهد به راحتي و سطحي نگري ايشان را سرزنش نمايد.

دوست عزيز اگر منظور شما از سرزنش كردن آقاي پروفسور آوردن استدلالات فلسفي يا منطقي در رفع نظريه ايشان هستش كه من با شما موافق نيستم . من به شخصه ديدگاه و نظر خودم رو در مورد نظريه بسيار عجيب و تا حدود زيادي گمراه كننده ايشان بيان كردم و بيشتر قصدم اين هستش كه با دلايل و منطق موجود و پذيرفته شده توسط عموم مردم به رد اين نظريه بپردازم.
و كمي هم روي اون حساس شده ام چون اين نظريه ميتونه تبعات اجتماعي و اعتقادي زيادي داشته باشه و اشخاصي رو كه نسبت به وجود خدا تا حدي شك داشتن يا ايمان ضعيفي داشته اند رو به شك بيشتري انداخته يا حتي از عدم وجود پروردگار مطئن كنه.

البته اين رو هم ذكر كنم كه بحث بر روي شناخت خدا نيست بلكه بر موجود بودن يا نبودن آن هستش و البته شناخت خداوند بسيار بسيار مشكل و خارج از درك و فهم اين حقير ميباشد و خود را در سطحي نميدانم كه از شناخت واقعي خدا بتوانم صحبتي بميان بياورم.

اما من ميخواستم نظر شما را در مورد نظريه پروفسور هاوكينگ هم بدانم آيا ايشان بدرستي خدا را ميشناسند كه ما نميشناسيم و به نظر شما اگر ما به جايي برسيم كه خدا را كامل بشناسيم منكر وجود اون ميشيم ؟؟ !!

با تشكر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: اعلام آمادگی آیت‌الله دکتر محقق جهت مناظره با پرفسور هاو

پست توسط SALMAK »

مطمئن باشید پروفسور هاوکینگ از شما بیشتر راجع به وجود یا عدم وجود خدا شناخت پیدا کردهاند
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

بالاخره تصور نمی کنم کسی بتونه وجود واجب الوجوب رو انکار کنه یک نفر مثل ایشون احتمالا واجب الوجوب رو قوانین فیزیک می گیره یکی هم مثل ما چیزی فراتر از اینها رو واجب الوجوب در نظر می گیره
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط lightining »

استيفن ويليام هاوكينگ نويسنده كتاب هاي (تاريخچه زمان، كيهان در پوست گردو...) و استاد دانشگاه كمبريج و با توجه به بيماري فلج بودنش پس از {دپراك} نخستين كسي است كه كرسي نيوتون را صاحب شده است. 
  بار ها اعلام كرده كه (در وراي هر دري از علم كه مي گشاييم، خدا را مي بينيم) ، ليك به مذهب و خداي دستورات بي جا و خدايي كه خود زا در پس احكام مخفي مي كند، خداي مذاهبي كه درگير اختلاف روي اينكه( از كجا بايد آب ريخت) ، خدايي كه در بند 2 يا 3 بار آب ريختن باشد، اعتقادي  
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

ایشان که وجود ذات اقدس الهی را زیر سئوال بردند ایا حواشان بوده که نطفه ایشان به وسیله چه چیزی بسته شده ایا خود به خود ایشان به وجود امدند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

SALMAK نوشته شده:مطمئن باشید پروفسور هاوکینگ از شما بیشتر راجع به وجود یا عدم وجود خدا شناخت پیدا کردهاند

اما بنده مطمئن نيستم چون خيلي وقتا آدم ممكنه اينقدر وارد جزييات يك امر مثل فيزيك يا نجوم بشه كه از خيلي كليات و بديهيات غافل بشه و در ضمن ميخواستم دليل اطمينان شما رو هم بدونم نكنه شما هم منكر خدا شديد و به شك افتاديد؟؟

ممكنه آقاي هاوكينگ نمره فيزيك و نجوم ايشان 20 باشه و نمره من تك اما از درساي ديگشون غافل شدن و نمره فلسفه و منطق ايشان زيره ده هستش بهتره بيشتر تلاش كنند كه اونا هم 20 بشه در اون موقع ديگه متناقض صحبت نميكنند.

يعني فكر ميكنيد كه آقاي هاوكينگ از هزاران فيلسوف و محقق و دانشمند و علماي ديني بيشتر ميدانند كه همه اونا رو بشه رد كرد و فقط به ايشان روي آورد؟!
از كجا مطمئنيد كه ايشان اشتباه نميكنند ؟؟ آيا با دلايل علمي ايشان به اين نتيجه رسيدين يا فقط چون اسمشون رو تو اخبار و اين ور اونور شنيدين مطمئن هستين ايشان درست ميگن و بقيه نادرست ؟؟
آيا كشف وجود نداشتن خدا يك كشف علمي بزرگ به حساب مياد ؟؟ آيا علم فيزيك بايد جواب اين سوال را كشف كند يا علوم ديگر؟؟ آيا دانشمندان علوم الهيات و فلسفه بايد برن سياه چاله شماره 1253 را كشف كنند و متخصصان نجوم و فيزيك بدنبال فلسفه وجودي خدا بگردن و تحقيق كنند؟!

منتظر جوابهاي واضح شما هستم؟؟
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

چند هزار سال دیگر علوم امروزی ما لطیفه های کودکانی خواهد شد برای دوستی های جدید کودکانی که شاید جوانی آنها یک قرن باشد و همه علوم را فرا می گیرند...

صد هزار سال دیگر نیز همینطور

اما زمان می گذرد و می گذرد.........و روز قیامت در راه است....

روزی که عده ای خواند گفت ای کاش خاک بودیم و عده ای می گویند خدایا شکر جاودانه شدیم و حقیق بر همه آشکار می شود...

آن روز دنیا خاطره ایست

روزی که آینده ماست....

رو نمی شه اثبات کرد چون خداست.......اثبات هر چیزی نشانه وجود او و نیازمندی در ذات اوست ولی خدا بالاتر از وجود است و بالاتر از هر چیزی که فکر می کنیم و خواهیم کرد خدا ...... 

مخلوقات نیاز به اثبات خودشون دارند هم برای خود هم خدا! 
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

انیشتین با انهمه علم فیزیک که داشت چنین کاری نکرد حالا ایشان چه کاره است
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shahab89 »

nasir irani آيا كشفيات گاليله و ارسطو و ابن سينا و اينشتاين براي شما لطيفه است؟
kingday آيا شما خود را در علوم فلسفه و منطق فراتر از پروفسور هاوكينگ(مرد اول علمي جهان در حال حاضر) مي دانيد؟ و گمان ميكنيد كه علم فيزيك (كه نزديكترين علم به فلسفه مي باشد) راهي به سوي شناخت اسرار اين جهان ندارد؟فكر مي كنيد آقاي هاوكينگ براي نوشتن كتاب جديدشان به طور كل علوم فلسفه و منطق و عرفان را از ياد برده اند و فقط با چند مشاهده جزئي به ياوه گويي پرداخته اند و بايد چند نفر در كشوري مانند ايران (حتي قبل از اينكه كتابشان را بخوانند) در يك انجمن اينترنتي ايشان را به اين سادگي تحليل كرده و مغلوب سازند؟
باز هم متذكر مي شوم كه پروفسور هاوكينگ خدايي را كه در ذهن بشر امروز نقش بسته است رد مي كنند؛ كه اين حرف احتياج به مطالعات و تحقيقات و همچنين درك بيشتري دارد.
mohammad jafar اگر از سرگذشت زندگي و دانش آقاي هاوكينگ اطلاعاتي را در اختيار داشته باشيد قطعا به اين نتيجه خواهيد رسيد كه ايشان واجب الوجود و خداوند را بيشتر از عموم مردم درك مي كنند.
------تفاوت ميان يك فرد درس خوانده و فردي كه فاقد تحصيلات است درست همان تفاوت ميان زندگي و مرگ است. ((ارسطو))------
با تشكر از دوستان اميدوارم نوشته هاي اين بنده حقير را از روي خودستايي و تكبر برداشت نكرده باشيد.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

nasir irani آيا كشفيات گاليله و ارسطو و ابن سينا و اينشتاين براي شما لطيفه است؟

چند هزار سال دیگر علوم امروزی ما لطیفه های کودکانی خواهد شد برای دوستی های جدید کودکانی که شاید جوانی آنها یک قرن باشد و همه علوم را فرا می گیرند...
صد هزار سال دیگر نیز همینطور

1-همانطور که گفتم برای کودکان هزاران سال دیگر! ......بنده کودک نیستم!!

2-فکر نمی کنم گرفتن منظور سخن من کار خیلی سختی باشه!

منظور تکامل علم در طی هزاران سال و صدها هزار ساله..... و هیچ وقت نباید مغرور شد که موجب تباهی انسان می شود همانطور که موجب تباهی شیطان شد.

گالیه 360 سال پیش بگه نه ارسطو اشتباه گفته زمین مرکز جهان نسیت درسته ........ولی قرآن کلام خدا 1000 سال قبل تر بگه ستارگان و زمین و خورشید و... در حال حرکت در مدار معین خود هست مهم نسیت!

حتی اگر میلیارد ها پروفسور هاوکینگ بیایند و بگویند خدا نیست...هیچ سود و ضرری برای خدا ندارد ...ولی برای بندگان خدا امتحانیست دیگر...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shahab89 »

nasir irani دوست عزيز در قرآن هيچ شكي نيست. ولي من ميخواهم توجه داشته باشيد كه در قرآن به شكل كلي و عرفاني مطالب علمي و حتي ميشه گفت تمامي مطالب بيان شده است. ولي دانشمندان و فيلسوفان به طور موشكافانه و با محاسبات علمي و منطقي به حقايق اين جهان براي روشن شدن ذهن ما كه البته در قرآن به شكلي عرفاني ذكر شده است مي رسند. بديهي است در قرآن هيچ گاه به صراحت گفته هاي علمي دانشمندان و فيلسوفان و فيزيكدانان مطلبي نيامده است. قرآن كلي و دقيق و بدون دليل ميگويد. دانشمندان به وضوح و با دليل علمي و منطقي اثبات ميكنند. و به اين نكته هم توجه كنيد كه اگر گاليله اين حرف را نميزد هيچ گاه اين آيه از قرآن براي شما به اين شكل معني نميشد.
شك نكنيد كه دانش انسان بزرگي همانند ارسطو، تا هميشه به كار خواهد آمد.شما فقط مطالبي را كه ارسطو بيان كرده و دانشمندان ديگر در آن ترديد كرده اند بيان نفرماييد. و در مورد مركزيت زمين هم اگر از اين ديدگاه كه به خاطر وجود انسان (كه اشرف مخلوقات است) زمين را مركز جهان در نظر بگيريم، حرف او درست بوده است.
با تشكر از شما و ديگر دوستان
ارسال پست

بازگشت به “فلسفه”