قويترين مرد ايران و جهان گفت: برخي از افراد يادشان رفته است كه " علي دايي " براي فوتبال ايران چه افتخاراتي را كسب كرده است.
" حسين رضازاده " با اشاره به انتقاداتي كه از " علي دايي " در رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان صورت گرفت، گفت: متاسفانه برخي از افراد فراموش كردهاند كه برههاي از تاريخ فوتبال ايران با نا " علي دايي " رقم خورده و او جزيي جدايي ناپذير از تاريخ فوتبال اين مرز و بوم است .
وي افزود: من ميدانم كه " دايي " براي اينكه در شرايط مطلوب بدني قرار بگيرد، چه زحماتي را متحمل شده ولي متاسفانه برخورد خوبي در يك ماه گذشته با او نشده است.
دارنده دو مدال طلاي بازيهاي المپيك ۲۰۰۰و ۲۰۰۴سيدني و آتن اظهار داشت: "دايي" يك ورزشكار ملي است و اكنون سنش بالا رفته ولي او بهتر از هركس ديگر ميداند كه چه زماني بايد از صحنه رقابتها كنارهگيري كند.
مليپوش وزنهبرداري ايران در ادامه به كادر جديد تيم ملي فوتبال ايران اشاره كرد و گفت: من كارشناس اين رشته ورزشي نيستم ولي با شناختي كه از " امير قلعهنويي " دارم، مطمئنم كه وي ميتواند تيم ايران را بهروزهاي اوج خود بازگرداند
وي در ادامه گفت: من هم مثل تمامي ايرانيان آرزو دارم كه تيم ملي فوتبال ايران در رويدادهاي مختلف به نتايج خوبي دست يابد.
رضازاده درباره تشكيل اردوي آمادگي تيم ملي وزنهبرداري ايران در اردبيل اظهار داشت: تمامي شرايط را براي تشكيل اين اردو كه از روز شنبه هفته آينده در اين شهر برگزار خواهد شد، فراهم كردهام .
وي افزود: مليپوشان در هتل كوثر اسكان خواهند يافت و در محلي كه در كنار اين هتل قرار دارد، به تمرين خواهند پرداخت.
مليپوش وزنهبرداري ايران متذكر شد با هماهنگيهاي به عمل آمده ، برخي از وزنهبرداران و مربيان استان اردبيل با حضور در اين محل، از نزديك نظارهگر تمرينات مليپوشان خواهند بود كه اين امر كلاسي خوبي براي آنان به شمار خواهد رفت.
حسين رضازاده: برخي از افراد، افتخارات دايي را فراموش كردهاند
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
برخي از افراد يادشان رفته است كه " علي دايي " براي فوتبال ايران چه افتخاراتي را كسب كرده است
من كه چيزي يادم نيست! آها يادم اومد خراب كردن پنالتي جلوي عربستان و حذف ايران در جام ملتهاي آسيا! حركت آكروباتيك جاوي كره جنوبي در بازيهاي جام ملتهاي آسيا و به دنبال اون خوردن گل از كره و در نهايت حذف ايران از جام ملتهاي آسيا! گل زدن به مالديو!!!!!
گل نزدن در جام جهاني!!!! گل نزدن به هيچ تيم قدرتمند! ( من كه يادم نمي اد)زدن تمام پنالتي هاي تيم ملي! كه اين يكي كه شاهكار هست! نقش يار دوازدهم حريف در اين دو سه سال اخير ! و ...
متاسفانه برخي از افراد فراموش كردهاند كه برههاي از تاريخ فوتبال ايران با نا " علي دايي " رقم خورده و او جزيي جدايي ناپذير از تاريخ فوتبال اين مرز و بوم است .
اين كه دليل نمي شه كه آقا تا هر وقت دلش خواست توي تيم ملي بازي كند! و تر بزند به تيم! پس اگه اينطوري هست الان بايد مارادونا تا 1500 سال ديگه بازي كنه!
او بهتر از هركس ديگر ميداند كه چه زماني بايد از صحنه رقابتها كنارهگيري كند.
اگه از خودش باشه تا 90 سالگي بازي ميكنه! در ضمن اين طور به نظر ميرسه كه اون خودش تشخص نداده كه كي بايد خداحافظي كنه! اين وظيفه ديگران هست كه بهش ياد آوري كنند.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس: