ارتباط دو کامپیوتر از طریق کابل سریال یا موازی ...
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: ارتباط دو کامپیوتر از طریق کابل سریال یا موازی ...
,
ادامه سوال در مورد بازي رو در تاپيکي در بخش بازيها ارسال کنيد، اين بخش مربوط به شبکه هست و به سوالات در مورد بازي پاسخ داده نميشود
ادامه سوال در مورد بازي رو در تاپيکي در بخش بازيها ارسال کنيد، اين بخش مربوط به شبکه هست و به سوالات در مورد بازي پاسخ داده نميشود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
کابل لن یک کابل استاندارد هست که باید مستقیما به کارت شبکه شما وصل بشه. احتمالا یا مشکل از کابل خریداری شده است، یا کارت شبکه ندارید(که بعید میدونم)، یا کارت شبکه تون به یه کابل دیگه متصل هست که در اون صورت باید کارت دیگه ای خریداری و نصب کنید...
-
من از طریق ساخت incoming دو کامپیوتر رو به هم وصل کردم اما تا وصل میشه بعد از یک دقیقه ارتباط قطع میشه. چرا اینجوری میشه؟ 
خیلی فوری جواب میخوام. مرسی

خیلی فوری جواب میخوام. مرسی

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
سلام
من دوتا کامپیوتر دارم که با کابل شبکه به هم متصل کردم(شبکه شدن)میخواستم بدونم که چطور میشه دسکتاب کامپیوتر اول رو بر روی کامپیوتر دوم نمایش داد؟(کاری که تو کلاس های آموزشی تحت شبکه انجام میدن)

من دوتا کامپیوتر دارم که با کابل شبکه به هم متصل کردم(شبکه شدن)میخواستم بدونم که چطور میشه دسکتاب کامپیوتر اول رو بر روی کامپیوتر دوم نمایش داد؟(کاری که تو کلاس های آموزشی تحت شبکه انجام میدن)

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اول اينکه براي شبکه کردن دو کامپيوتر بدون استفاده از هاب يا سوئيچ نياز هست که از کابل کراس استفاده کنيد
براي نمايش صفحهي دسکتاپ مانند کلاسهاي آموزشي هم برنامههاي زيادي وجود داره، معروفترين اون Netsupport هست
همچنين برنامههايي مانند Terminal Service و يا حتي از طريق Remote Desktop هم ميتونيد به کامپيوتر ديگر دسترسي داشته باشيد
اول اينکه براي شبکه کردن دو کامپيوتر بدون استفاده از هاب يا سوئيچ نياز هست که از کابل کراس استفاده کنيد
براي نمايش صفحهي دسکتاپ مانند کلاسهاي آموزشي هم برنامههاي زيادي وجود داره، معروفترين اون Netsupport هست
همچنين برنامههايي مانند Terminal Service و يا حتي از طريق Remote Desktop هم ميتونيد به کامپيوتر ديگر دسترسي داشته باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1394 بار
- سپاسهای دریافتی: 2882 بار
- تماس:
لینک netsupport:
[External Link Removed for Guests]
OR
OR
ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 427 بار
با سلام من میخاستم لپ تاپم رو به کامپیوتر که هردوشون ویندوز7دارن وصل کنم .طبق آموزش سایت زیربرا هرکدومشون نام متفاوت وworkgroupیکسانی انتخاب کردم ودرایور وفولدورهای مورد نظر را اشتراک گذاری نمودم اما بعد ریستارت ووصل نمودن کابل کراس نمیدونم چرا اصلا همدیگه رونمیشناسن .از جناب Mahdi1944 و دیگر دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنن.
اینم لینک آموزشی که ازش استفاده کردم.

- سپاسهای ارسالی: 4791 بار
- سپاسهای دریافتی: 1452 بار
- تماس:
azarbod نوشته شده:با سلام من میخاستم لپ تاپم رو به کامپیوتر که هردوشون ویندوز7دارن وصل کنم .طبق آموزش سایت زیربرا هرکدومشون نام متفاوت وworkgroupیکسانی انتخاب کردم ودرایور وفولدورهای مورد نظر را اشتراک گذاری نمودم اما بعد ریستارت ووصل نمودن کابل کراس نمیدونم چرا اصلا همدیگه رونمیشناسن .از جناب Mahdi1944 و دیگر دوستان تقاضا دارم منو راهنمایی کنن.
سلام دوست گرامی

علاوه بر مراحل سایت مذکور مراحل و تنظیمات زیر را انجام دهید انشاءالله مشکل حل میشه
مرحله اول

مرحله دوم

مرحله سوم

مرحله چهارم

مرحله پنجم (این تنظیم در سیستم اولی)

مرحله ششم (این تنظیم در سیستم دومی)

موفق و پیروز باشید