سلام دوستان.
یک سوال برام پیش اومده.
اول اینکه پورت تبدیل VGA یا DVI به یو اس بی و بلعکس وجود داره؟
میخواستم کامپیوترم رو به تلویزیونی که برای اتصال به کامپیوتر فقط AV و VGA داره متصل کنم.
حالا میخواستم بینم چه راه حلی به ذهن دوستان میرسه؟
شرایط:فاصله از هم"با توجه به طول سیم لازم برای گذر از داخل مسیر آنتن مرکزی" حدود 25 متر.
خروجی های کامپیوتر: VGA and DVI and AV
ورودی های تلویزیون: AV , VGA
میخواستم ببینم این طرح در این فاصله قابل اجرا هست یا نه؟
ممنونم.
سوال.پورت تبدیل.طول کابل
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال.پورت تبدیل.طول کابل
Mahdi Mahdavi,
USB که فکر نميکنم، چون اساسا ماهيت متفاوتي دارند و اگر قرار هست از طريق USB باشه، قطعا بايد يک دستگاه مانند کپچر يا مداري سادهتر وجود داشته باشه
با توجه به پورتهايي که نوشتيد براي هر دو امکان اتصال که به راحتي وجود داره، در مورد اين فاصله هم، من قبلا تا بيش از 15 متر رو تست کردم و مشکلي نداشت، احتمالا اگر سيمهاي شما کيفيت مناسب رو داشته باشند، عملي هست
USB که فکر نميکنم، چون اساسا ماهيت متفاوتي دارند و اگر قرار هست از طريق USB باشه، قطعا بايد يک دستگاه مانند کپچر يا مداري سادهتر وجود داشته باشه
با توجه به پورتهايي که نوشتيد براي هر دو امکان اتصال که به راحتي وجود داره، در مورد اين فاصله هم، من قبلا تا بيش از 15 متر رو تست کردم و مشکلي نداشت، احتمالا اگر سيمهاي شما کيفيت مناسب رو داشته باشند، عملي هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد