مشكل با پيغام پروكسي سرور

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 2464 بار
سپاس‌های دریافتی: 1412 بار

مشكل با پيغام پروكسي سرور

پست توسط mohammad1365 »

با سلام
من حدود چند وقتي مي شد كه از ف ي ل ت ر استفاده ميكردم حالا اينترنت اكسپلوررم كه اصلا" كار نمي كنه و فاير فاكس اين پيغام رو مي ده وقتي با شركت تماس گرفتم گفتند بايد بروسر ها را پاك كرده و دوباره نصب كنم من برنامه هاي مرورگرم را پاك كرده ودوباره نصب كردم ناگفته نماند كه فاير فاكس درست شد اما اينترنت اكسپلورر نه تصویر فاير فاكس هم امروز دوباره همان پيغام را داد .دوستان چه طوري مي تونم اين مشكل را حل كنم
با تشكر

ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: مشكل با پيغام پروكسي سرور

پست توسط ali1371 »

اگر از اولترا سورف استفاده م یکنی واینترنت اگسپلورت سایت باز نمی کنه برو بالی صفجه اینترنتی قسمت tools بعد میری قسمت internet optionبعد به قسمت connection بعد به قسمت lan setting گزینه سرور پراکسی رو که تیک خورده را تیک ان را برمیداری
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 2464 بار
سپاس‌های دریافتی: 1412 بار

پست توسط mohammad1365 »

ali1371 نوشته شده:اگر از اولترا سورف استفاده م یکنی واینترنت اگسپلورت سایت باز نمی کنه برو بالی صفجه اینترنتی قسمت tools بعد میری قسمت internet optionبعد به قسمت connection بعد به قسمت lan setting گزینه سرور پراکسی رو که تیک خورده را تیک ان را برمیداری

سلام علي جان
من اين كارها را انجام داده بدم اما كار ساز نبود به هر حال ازت ممنونم
از دوستان كسي نظري نداره؟ تصویر

ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در همين مسيري که    عزيز توضيح دادند، براي تک تک کانکشنهايي که داريد settings رو چک کنيد، و تمام پراکسي‌ها و پورتهايي که ست شده رو حذف کنيد
براي جلوگيري از اين مشکل بايد برنامه‌ي مورد نظر رو قبل از بستن مرورگر ببنديد تا خود برنامه پراکسي رو حذف کنه، اگر قبل از اون خود مرورگر رو ببنديد، اين مشکل رخ ميده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”