قد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

New Member

قد

پست توسط a.ma »

سلام.من میخوام قرص نچرال ولت بگیرم نظر شما در مورد این قرص ها چیه؟
در ضمن کوتاهی قد من ارثیه.پدرم هم کوتاه قد.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

Re: قد

پست توسط Dr.Akhavan »

با سلام
در مورد شما این قرص فایده ای ندارد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 180 بار

پست توسط mahshid.M »

در مورد ایشون فایده ای نداره یا اصلا فایده ای ندارد؟
من ژنتیکی قد بلندم و الان 170 سانتیمتر قد دارم ولی خیلی دلم می خواهد قدم 175 سانتیمتر بشود مثل مدل ها.در ضمن بیست و سه سالمه.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

23 دیگه سن رشد گذشته ولی خب نسبت به میانگین قدی دختران ایران قد خیلی خوبی دارید دیگه بلندتر می خوای چیکار ! اون با کفش پاشنه بلند حل میشه ! هر چند خیلی ضرر داره !!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط mahshid.M »

کفش پاشنه بلند چیه!!
می خواهم قدم بلند بشه مثل مدل ها. میگن زیر بیست و پنج سال ممکنه با دارو رشد قد بشه ولی میترسم دارویی مصرف کنم. چون راضی ام از خودم و نمیخواهم ریسک کنم ولی اگر صد در صد از چیزی مطمئن بشم امتحانش میکنم.دخترهای قدبلند با شکوه اند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بازم دکتر اخوان باید پاسخ بدن ولی به نظرم در این سن استخوانها به مرحله رشد رسیدن یا نهایتا دیگه در مرحله اخر رشد باشن . خیلی گول تبلیغات رو نخورید
چون در این سن یا حتی پایینتر به بلوغ اسکلتی میرسید حتی با هرمون رشد هم کاری نمیشه کرد ! توضیحات تکملیلی رو دکتر باید بدن ولی در کل گول تبلیغات رو نخورید .
اینم مطالبی که از یه سایت پزشکی برداشتم :
رشد قد
عمده جهش و رشد قد در دختران در سن 11 سالگي و در پسران در سن 13 سالگي يعني قبل از بلوغ اتفاق مي‌افتد و معمولا" در دختران در سن 16 سالگي و در پسران در سن 18 سالگي اين صفحه رشد بسته مي‌شود.

رشد استخوانی در نتیجه چه عواملی است:
رشد استخوانی در سنین رشد در استخوانهای دراز بدن مثل استخوان ران و ساق پا در مناطقی بنام اپی فیز که هنوز استخوانی نشده واز جنس غضروف است ادامه پیدا می کند این بخش مولد با تکثیر سلولی موجب افزایش قد استخوانها می شود ، هورمون رشد تکثیر سلولی در مناطق غضروفی را تحریک و موجب افزایش استخوان سازی دراین مناطق خواهد شد که عموما تا سن ۲۰ سالگی هنوز امکان افزایش قد وجود دارد . اما دانشمندان معتقد هستند بهترین شرایط رشد برای دختران تا حدود ۱۴ سالگی و برای پسران تا سن ۱۶ سالگی ادامه دارد . و پس از آن صفحات رشد بسته خواهند شد و این بخش غضروفی کاملا شکل استخوانی به خود می گیرند . با برسی تصاویر رادیوگرافی مچ دست توسط پزشکان متخصص می توان بسته شدن صفحات استخوانی را کنترل کرد.

عوامل وراثتی شامل ژنهائی است که شما از پدر و مادر به ارث برده و آنها از خانواده های قبلی یعنی نیاکان شما به ارث برده اند. هیچگونه مدرک علمی دال بر اینکه اگر پدر و مادر شما کوتاه قد هستند آنگاه یقیناً شما نیز کوتاه قد خواهید شد ، وجود ندارد اما عموماً این مطلب صادق است که میانگین قد افراد خانواده شما حدود رشد طولی را تعیین میکند.باید بدانیم که عوامل وراثتی از آن دسته عواملی هستند که ما کنترل خاصی روی آنها نداریم ،پس ذهنمان را به خاطر آن مشغول نمیکنیم.اما سایر عوامل ارتباط مستقیم با عادات و رفتار ما دارند ، تغذیه مطلوب ، ورزش کافی و خواب مناسب می توانند با اراده ما تغییر نمایند و در حد مطلوب قرار گیرند.
-------------------
کفش پاشنه بلند هم کفشی هست که پاشنه اون بلنده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط mahshid.M »

خب فکرکنم باید با همین قد بسازم!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

به هیچ عنوان چند سانت بلند تر شن ارزش ریسک کردن رو سلامتی رو نداره

انسان ذاتا مو جود حریصی است حتی اگر شما 175 هم بودید بازم دلتون میخواست 180 باشید .
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

پست توسط mohsen_blid »

من هم شرایط شما را دارم اما رفتم پیش دکتر غدد خیلی مهربون گفت سن شما گذشته و باید قبل از 21 سالگی می اومدید تا ازمایش فیوز بگیرم تا شاید امکانی بود
ما هم گفتیم برق دیگه پریده کاری نمیشه کرد اما اگر قوس ستون فقرات دارید با مراجعه به ارتوپد می تونید چند سانت کمک بگیرید بخاطر رفع قوس و گودی کمر که من فرصت نکردم برم اما میرم
شما این راه رو برو
البته اگه مثل من نیستی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

mohsen_blid نوشته شده:من هم شرایط شما را دارم اما رفتم پیش دکتر غدد خیلی مهربون گفت سن شما گذشته و باید قبل از 21 سالگی می اومدید تا ازمایش فیوز بگیرم تا شاید امکانی بود
ما هم گفتیم برق دیگه پریده کاری نمیشه کرد اما اگر قوس ستون فقرات دارید با مراجعه به ارتوپد می تونید چند سانت کمک بگیرید بخاطر رفع قوس و گودی کمر که من فرصت نکردم برم اما میرم
شما این راه رو برو
البته اگه مثل من نیستی

سلطان این کار دکتر گنجویان هستند.

من هم بیماری اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات داشتم که ایشون زحمتش رو کشیدند و در حال حاضر از آدمهای عادی هم صافتر هستم و یه چند سانتی هم به قدم افزوده شد که همینجا از آقای دکتر سپاسگزاری میکنم.

بد نیست بدونید تبحر ایشون در اینکار جهانیست بطوریکه یکی از مریضهای ایشون میگفت که برای عمل به آمریکا رفته بوده و پزشک آمریکایی بایشان گفته بوده که بهترین دکتر آقای گنجویان و در کشور خودتان هستند، برای چه به اینجا آمده اید؟

دوستان خواهشا من رو به تبلیغ برای آقای دکتر متهم نکنند، نه ایشون احتیاجی به تبلیغ دارند و نه من نسبتی با ایشون!
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط mahshid.M »

قوس ستون فقرات چیه؟؟
achilles شما عمل جراحی شدی؟ یعنی خمیده بودی راست شدی؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

mahshid.M نوشته شده:قوس ستون فقرات چیه؟؟
achilles شما عمل جراحی شدی؟ یعنی خمیده بودی راست شدی؟

بله من جراحی شده ام، دوتا عمل 7-6 ساعته به فاصله یک هفته.
این بدین معنی نیست که هر کسی که کمی قوس در ستون فقرات داره باید جراحی بشه، اما باید بگم که آقای دکتر در این زمینه از تخصص بالایی برخوردارند، حتی در مشکلاتی که احتیاج به عمل نداره.

بیماری اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات به بیماری گفته میشه که به هر دلیلی ستون فقرات انحراف پیدا میکنه که ستون فقرات من بدلیل نقص مادرزادی یکی از مهره ها بوجود اومده بود.

بیماری اسکولیوز ( عکس خودم نیستا!!)

تصویر

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”