سوالات برای اشنایی با میکروکنترولر AVR
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: ایسیAVR
سلام
AVR ها انواع محتلفی دارند که از لحاظ ساختار - فرکانس کاری - تغذیه و حجم حافظه با یکدیگر متفاوتند.
در کل AVR ها به دو دسته Tiny AVR و Mega AVR تقسیم میشوند که هر کدام انواع مختلفی دارند.
قیمت آی سی ها AVR امروزه 100% گرانتر شده است. یک AVR مگا 32 در حدود 7 یا 8 هزار تومان قیمت دارد.
AVR ها با زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک و سی ( کد ویژن) برنامه ریزی میشوند.
AVR ها انواع محتلفی دارند که از لحاظ ساختار - فرکانس کاری - تغذیه و حجم حافظه با یکدیگر متفاوتند.
در کل AVR ها به دو دسته Tiny AVR و Mega AVR تقسیم میشوند که هر کدام انواع مختلفی دارند.
قیمت آی سی ها AVR امروزه 100% گرانتر شده است. یک AVR مگا 32 در حدود 7 یا 8 هزار تومان قیمت دارد.
AVR ها با زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک و سی ( کد ویژن) برنامه ریزی میشوند.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- سپاسهای ارسالی: 203 بار
- سپاسهای دریافتی: 427 بار
ساده ترین زبان برنامه نویسی برای avrزبان بیسیک هستش که نرم افزار bascomاین زبان راپشتیبانی میکند .اگر قصد شما ازیادگیری avr آزمایش هست نرم افزار پروتیوس بهترین نرم افزار شبیه سازی برای ان هستش .درضمن کتاب avrنوشته عبدالرحمن حیدری وهمچنین محمود بخت اور ازجمله کتابهایی هستند که به طورخلاصه وبه دورازمفاهیم کسل کننده موجب یادگیری سریع این میکروکنترلر میشوند.

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
دوست عزیز AVR یه میکروکنترولره
نویز پذیری بالاتری نسبت به خانواده PIC داره به همین بکارگیری اون برای کاربرد های صنعتی همراه با احتیاطات لازم باید باشه
اگه با C آشنایی داری با CODEVISION برنامه نویسی شو شروع کن راحت تره اما کتابخانه های این نرم افزار یه خورده باگ داره ولی محیط کامل و یکپارچه ای داره
کتاب میکروکنترلرهای AVR و کاربردهای آنها تالیف مهندس امیر ره افروز انتشارات :نص رو بهت پیشنهاد میکنم
در ضمن اگه سئوالی داشتی در حد مبتدیی که راهشو خودش پیدا کرده در خدمتیم
نویز پذیری بالاتری نسبت به خانواده PIC داره به همین بکارگیری اون برای کاربرد های صنعتی همراه با احتیاطات لازم باید باشه
اگه با C آشنایی داری با CODEVISION برنامه نویسی شو شروع کن راحت تره اما کتابخانه های این نرم افزار یه خورده باگ داره ولی محیط کامل و یکپارچه ای داره
کتاب میکروکنترلرهای AVR و کاربردهای آنها تالیف مهندس امیر ره افروز انتشارات :نص رو بهت پیشنهاد میکنم
در ضمن اگه سئوالی داشتی در حد مبتدیی که راهشو خودش پیدا کرده در خدمتیم
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 108 بار
- سپاسهای دریافتی: 197 بار
همونطور که دوستان اشاره کردن AVR یه میکرو کنترلر 8 بیتی هست. معمولا به 2 زبان برنامه نویسی می شه . زبان بیسیک که در اون از کامپایلرهای بسکام (Bascom) و FastAVR استفاده می شه و البته بسکام بسیار متداول تر هست .
به زبان C که می تونید از کدویژن و یا WinAVR استفاده کنید . با استفاده از AVR می تونید بسیاری از مدارهای الکترونیکی را ساده کنید و اغلب بسته به نوع کاربرد تنها با چند قطعه یک مدار عملیاتی کامل تولید کنید . شخصا توصیه می کنم برای یادگیری از ابتدا از زبان C ونرم افزار کدویژن استفاده کنید که هم قدرتمنده و هم خیلی متداول و منابع آموزشی خوبی هم داره . کتاب آقای ره افروز که دوستان معرفی کردن هم بسیار مناسبه .همینطور توصیه می کنم از منابع اینترنتی هم استفاده کنید. سایت [External Link Removed for Guests] منبع آموزشی بسیار خوبی برای شما خواهد بود
به زبان C که می تونید از کدویژن و یا WinAVR استفاده کنید . با استفاده از AVR می تونید بسیاری از مدارهای الکترونیکی را ساده کنید و اغلب بسته به نوع کاربرد تنها با چند قطعه یک مدار عملیاتی کامل تولید کنید . شخصا توصیه می کنم برای یادگیری از ابتدا از زبان C ونرم افزار کدویژن استفاده کنید که هم قدرتمنده و هم خیلی متداول و منابع آموزشی خوبی هم داره . کتاب آقای ره افروز که دوستان معرفی کردن هم بسیار مناسبه .همینطور توصیه می کنم از منابع اینترنتی هم استفاده کنید. سایت [External Link Removed for Guests] منبع آموزشی بسیار خوبی برای شما خواهد بود

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
بهترین و جامع ترین کتاب در مورد avr کتاب" مرجع کامل میکروکنترلرهای avr " تالیف محمد پرتوی فر از انتشارات نص میباشد که به زبان c و اسمبلی آموزش میده . من خودم همه کتابهایی که بچه ها معرفی کردند رو دارم ولی این از همه بهتره.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در