با سلام
اگه بخوام یک متن کوتاه رو در یک باکس کوچیک در صفحه نمایش تاپیکها نشون بدم, از چه کدی باید استفاده کنم؟
نمایش یک متن کوتاه در صفحه نمایش تاپیک ها (viewtopic.php)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
Re: نمایش یک متن کوتاه در صفحه نمایش تاپیک ها (viewtopic.php
با سلام
اگه بخوام یک متن کوتاه رو در یک باکس کوچیک در صفحه نمایش تاپیکها نشون بدم, از چه کدی باید استفاده کنم؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: نمایش یک متن کوتاه در صفحه نمایش تاپیک ها (viewtopic.php
,
سوالتون واضح نيست، اما براي نمايش چنين مواردي نياز هست فايل قالب رو ويرايش کنيد، نه خود php رو، اونجا ميتونيد از HTML استفاده کنيد
سوالتون واضح نيست، اما براي نمايش چنين مواردي نياز هست فايل قالب رو ويرايش کنيد، نه خود php رو، اونجا ميتونيد از HTML استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد