کسانی که کونگ فو توا کار میکنن بیان تو
مدیر انجمن: شوراي نظارت
کسانی که کونگ فو توا کار میکنن بیان تو
با سلام خدمت همه ی ورزشکاران عزیز دراین جمع رزمی کاران ایا کونگ فو کار هم پیدا می شود تا به بحث وتبادل نظر بپردازیم؟

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
Re: کسانی که کونگ فو توا کار میکنن بیان تو
سلام دوست عزیز من هم به جیت کاندو علاقه دارم دوست دارم ورزش جیت کان دو رو هم تجربه کنم.
بیشتر با دست کار می کنید یا پا؟
به نظرم ورزش کاملی باید باشه درسته؟
بیشتر با دست کار می کنید یا پا؟
به نظرم ورزش کاملی باید باشه درسته؟

در واقع میشه گفت جزء کاملترین ورزشهای رزمی هست و از هر دو استفاده میشه . بیشتر بستگی به تکنیک شما و موقعیت دارد .

-
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 1808 بار
- سپاسهای دریافتی: 4147 بار
- تماس:
بنده هم افتخار میکنم که همراهی در جمع کنگ فو توآ هستم.
[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست

در کل تمام ورزش های رزمی به نوعی خوب هستند به شرطی که از اون در راه ورزش استفاده کنید نه غیره و گاهی پیش میاد که کسی قصد تعرض به شما رو داره بد نیست از فنونتون استفاده کنید اما در غیر این موارد اصلا" 

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
کونگفوتوا سبک ایرانی کونگ فو است که توسط یکی از تکاوران نوهد به نام میرزایی ابداع شد. والا من نمیدونم بیس این سبک چیست یااینکه سبک خود اقای میرزایی چی بوده ولی با کونفوی چینی تفاوت زیادی دارد.ممنون ی شوم اگر کمی توضیح بدهید.
من خودم کاراته کا هستم و چندی است به تکواندو و جودو هم علاقه مند شده ام. کلا برای دفاع شخصی تا اینجا بهترین ورزش رزمی که دیده ام جودو است.
من خودم کاراته کا هستم و چندی است به تکواندو و جودو هم علاقه مند شده ام. کلا برای دفاع شخصی تا اینجا بهترین ورزش رزمی که دیده ام جودو است.

یعنی شما اگر کسی با چاقو ، چوب ، یا هر جسم دیگه ای بخواهد بتون حمله کنه بازم با جودو میتونی از خودت دفاع کنی؟