سلام برتمام دوستان عزیز
واقعیتش درمورد نیروهای ویژه صابرین به خاطر نوع ماموریتشون اطلا عات کمی میشه داد من برادرم جزه این نیروهاست
فقط به دلیل تشکیلش اشاره میکنم تا دوستان متوجه بشن این نیرو در چه سطحیه
زمانی که طالبان دیپلمات های مارا در افغانستان شهید کرد قرار شد عدهای از نیروهای سپاه برای عملیات اعزام بشوند
حتما یادتونه تانک توپ خونه و.... بردن آقا بهشون گیر داد بابا این چه وضعیه یه نیرویی ندارین بفرستین یه حالی بگیره برگره که آقایان ارتش وسپاه گفتن نه
آقا گفت راه بندازین
هزینه ای که ارتش برای تربیت همچین نیرویی خواست 2 برابر سپاه بود در نتیجه دادن به سپاه
پس دوستان توجه کنن که تا اون موقع اصلا نیرویی با اون کارایی وجود نداشت
خیلی بحث مفصله اگه بخوام از آموزش ها و دیگر چیزها بگم اما نمی شه منکر توانایی فوق العاده بچه های ارتش شد
واینکه بعضی ازمربی های اینا از ارتش بعضی حتی خارجیا هستن در کل بیخیال شین چون اونی که در مرده اینا اطلاعات داره نمیده بقیه هم که ندارن و کلی یه چیزی شنیدن اما مسلما بچه های ارتش اگه روحی همعنویشون بیشتر بشه واقعا از متوسطط سپاه خیلی بهتر ومنظم تر هستن
من خودم ارتشی میشناسم نماز شبش ترک نمی شه از اون طرف میشناسم هیچ پایبند ی احکام شرعی نداره
ما خودمون توی یک در گیری داشتیم میدویدیم از شدت انفجار وموجش بعض قدم هامون روی هوا بود وقتی توی در گیری مرگ نزدیک میشه چو ایران نباشد تن من نباد اصر نداری یا حسین ویا زهرا اصر داره به خدا تجربه عینیه نه شعار بچه های ارتشم اونایی خوب میجنگن که مذهبی بودن مثل شهید اقارب پرست صیاد آبشناسان
و.... و از اونایی که زندن مثل سردار مصطفوی برام ون تعریف میکرد سر قضیه کمین ستون صیاد (قضیش مصله )جاده بانه سر دشت توی پاش تیر خورده 60 کیلی موتر پیاده اومده تا رسیه به شهر میدونید این یعنی چی ؟
یعنی آخر بدن سازی
این که با ایمان تلفیق بشه میشه همه اون تکاورهایی که تو خرمشهر تا آخرین نفس جنگیدن
نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 230 بار
- سپاسهای دریافتی: 542 بار
Re: نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای عضویت در صابرین باید در شهری که در ان مستقر هست باید رفت یا در شهرهای دیگر هم می شه دثبت نام کرد
می خواستم بدونم برای عضویت در صابرین باید در شهری که در ان مستقر هست باید رفت یا در شهرهای دیگر هم می شه دثبت نام کرد

وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] ***
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا ***
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] ***
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا ***
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
سلام
واقعا من متاسف شدم وقتی نوشته های این انجمن خوندم .
بعضی ها هنوز بچه هستند و در مورد نیروهای نظامی نظر می دند ، آخه بچه تو رو چه به بحث های نظامی ، تو هنوز سربازی نرفته ای بعدش در مورد نیروهای ویژه نظر می دی .
نیروهای سپاه و ارتش هردوشون خوب هستند و وظایف خاص خودشون را دارند.
یکی می گوید : نوهد قبل زا انقلاب تشکیل شده پس بهتره ، من یه سوال دارم آیا قبل از انقلاب جنگی بوده که نوهد تجربه ای از جنگ داشته باشه ؟
در دوران جنگ هم سپاه و هم ارتش تجربیات خوبی به دست آوردند و صابرین هم از این تجربیات استفاده می کنند.
در ضمن صابرین هم اکنون در حال جنگ با اشرار در سیستان و کردستان با پ ک ک هستند
واقعا من متاسف شدم وقتی نوشته های این انجمن خوندم .
بعضی ها هنوز بچه هستند و در مورد نیروهای نظامی نظر می دند ، آخه بچه تو رو چه به بحث های نظامی ، تو هنوز سربازی نرفته ای بعدش در مورد نیروهای ویژه نظر می دی .
نیروهای سپاه و ارتش هردوشون خوب هستند و وظایف خاص خودشون را دارند.
یکی می گوید : نوهد قبل زا انقلاب تشکیل شده پس بهتره ، من یه سوال دارم آیا قبل از انقلاب جنگی بوده که نوهد تجربه ای از جنگ داشته باشه ؟
در دوران جنگ هم سپاه و هم ارتش تجربیات خوبی به دست آوردند و صابرین هم از این تجربیات استفاده می کنند.
در ضمن صابرین هم اکنون در حال جنگ با اشرار در سیستان و کردستان با پ ک ک هستند

- محل اقامت: لامرد فارس
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
از همان شهري كه سكونت داري درخواست استخدام ميكني وانها تو را معرفي مكنند به استخدامي منطقه وبعد از گذراندن مراحل مختلف استخدامي به دانشكده ي افسري ميروي و در انجا در حين درس خواندن يا بعد از ان تقاضاي ورود به يگان را ميدهي و از شما تست هاي مختلف ميگيرند واگر قبول شدي وارد يگان ميشوي
[COLOR=#4f6128]گزيده اي از اشعار ولايت
زآه سینه سوزان ترانه می سازم چو نی زمایه جان این فسانه می سازم
به غمگساری یاران چو شمع می سوزم برای اشک دمادم ، بهانه می سازم
پر نسیم به خوناب اشک می شویم پیامی از دل خونین روانه می سازم
نمی کنم دل ازین عرصه شقایق فام کنار لاله رخان آشیانه می سازم
[COLOR=#494429][COLOR=#953734]در آستان به خون خفتگان وادی عشق برون ز عالم اسباب ، خانه می سازم

-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
با سلام
گردان صابرين كمي به لحاظ آمادگي از ساير نيروهاي سپاه بهترن همين
من وقتي سرباز بودم كم و بيش باهاشون سروكله ميزديم اين چيزي كه بعضي از دوستان گفتن نيست
من وقتي سرباز بودم كم و بيش باهاشون سروكله ميزديم اين چيزي كه بعضي از دوستان گفتن نيست
سلام دوستان به نطرم اين حرفهايي كه راجع به صابرين زده ميشه اشتباهه
من هر هفته ميبينمشون و از امكاناتشون هم تا چند وقت ديگه در يك پروژه نشون ميدم(البته با اجازه مسئولين)
تو يك پست خوندم كه تيپ نوهد يكي از عملياتهاشو بدون اينكه يكي از افرادش زخمي بشه عملياتو به پايان رسونده.صابرين هم در همين تابستون گروگانهاي جاده چابهار رو آزاد كرد بدون يك نفر زخمي بشه.
من هر هفته ميبينمشون و از امكاناتشون هم تا چند وقت ديگه در يك پروژه نشون ميدم(البته با اجازه مسئولين)تو يك پست خوندم كه تيپ نوهد يكي از عملياتهاشو بدون اينكه يكي از افرادش زخمي بشه عملياتو به پايان رسونده.صابرين هم در همين تابستون گروگانهاي جاده چابهار رو آزاد كرد بدون يك نفر زخمي بشه.

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
[COLOR=#333333][FONT=Verdana, sans-serif] دونم تکراریه یا نه [External Link Removed for Guests] از ایشان هم از برنامه سپاه برداشتن
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
plci نوشته شده:با سلام
اقا من خودم 2 سال جنوب شرق بودم .بچه هاي صابريني كه من ديدم دقيقا همينيه كه اين دوستمون گفت. از ارتش خبر ندارم . اما واقعيت اينه كه سپاه در زمينه پرسنل نيروي زميني قوي نيست. در مورد روحيه معنوي هم من كه چيز خاصي نديدم . عمل به مذهب هست اما معنويت و برادري خير. فعلا فكر ميكنم بيشتر سرمايه گذاريها روي نيروهاي دريايي و موشكي انجام ميشه و زياد به كيفيت نيروهاي زميني توجه نميشه.
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
سلام
یه مدتی تو اهواز یه سری پاسدار شبا با موتور و ماشین میان گشت میدن کاملا مجهزن و لباساشونم مثل همین صابرین کسی میدونه اونا چه نیرویی هستن؟؟
یه مدتی تو اهواز یه سری پاسدار شبا با موتور و ماشین میان گشت میدن کاملا مجهزن و لباساشونم مثل همین صابرین کسی میدونه اونا چه نیرویی هستن؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
با سلام خدمت دوستان البته شرمنده شاید تاپیک قدیمی باشه ولی بنده دیدم بعضی ها دارند تفرقه پراکنی میکنند اومدم پاسخ خودم رو بدم .
اکثر دوستان اظهار نظر هاشون بر اساس شنیده ها است ، بنده خودم یکی از نیروهای صابرین سپاه جنوب کشور هستم . قصد مقایسه با تیپ های ارتش را ندارم اما در جواب بعضی دوستان باید بگم که در نیروهای ویژه صابرین قدرت بدنی تاثیر چندانی نداره و همچنین قد و هیکل هم همینطور .البته این حرف بنده وجود الزامی این ها را در یک صابر و تکاور نقض نمیکنه ولی بحثی که در یگان های ویژه صابرین خیلی بهش اهمیت داده میشه و مهم هست استفاده نیرو از قدرت تفکر و تعقل و ایمانش هست . لذی تجربه ثابت کرده هر نیرویی که ایمان بالاتری داره میتونه چندین نیرو رو حریف باشه (نمونه های زیاد در جنگ تحمیلی ) فکر کنم مقایسه دو نیروی ارتش و سپاه از لحاظ ایمان بسیار مشهود هست.بر این اساس هر نیرویی که ایمان بالاتری داشته باشه علاقه بیشتری به فراگیری نشان میده در ضمن بعضی دوستان معلوم نیست که چه اطلاعاتی در مورد صابرین دارند و میان اظهار نظر میکنند . نیروهای صابرین بیشتر برای عملیات های حساس که از همه جا قطع امید میشه استفاده میشن . البته برای عملیات های برون مرزی در کنار برادران سپاه قدس نیز حضور دارند پس چیزی که معلومه اینه که کار این نیروها بسیار زیاد تر و طاقت فرساتر هست . البته بنده تجربه حضور در نیروهای تکاور ارتش را نداشته ام ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است . در مورد عضویت در گردان های صابرین هم باید عرض کنم که شما باید ابتدا پاسدار باشی سپس از طریق گزینش مخصوص صابرین انتخاب میشی .
اکثر دوستان اظهار نظر هاشون بر اساس شنیده ها است ، بنده خودم یکی از نیروهای صابرین سپاه جنوب کشور هستم . قصد مقایسه با تیپ های ارتش را ندارم اما در جواب بعضی دوستان باید بگم که در نیروهای ویژه صابرین قدرت بدنی تاثیر چندانی نداره و همچنین قد و هیکل هم همینطور .البته این حرف بنده وجود الزامی این ها را در یک صابر و تکاور نقض نمیکنه ولی بحثی که در یگان های ویژه صابرین خیلی بهش اهمیت داده میشه و مهم هست استفاده نیرو از قدرت تفکر و تعقل و ایمانش هست . لذی تجربه ثابت کرده هر نیرویی که ایمان بالاتری داره میتونه چندین نیرو رو حریف باشه (نمونه های زیاد در جنگ تحمیلی ) فکر کنم مقایسه دو نیروی ارتش و سپاه از لحاظ ایمان بسیار مشهود هست.بر این اساس هر نیرویی که ایمان بالاتری داشته باشه علاقه بیشتری به فراگیری نشان میده در ضمن بعضی دوستان معلوم نیست که چه اطلاعاتی در مورد صابرین دارند و میان اظهار نظر میکنند . نیروهای صابرین بیشتر برای عملیات های حساس که از همه جا قطع امید میشه استفاده میشن . البته برای عملیات های برون مرزی در کنار برادران سپاه قدس نیز حضور دارند پس چیزی که معلومه اینه که کار این نیروها بسیار زیاد تر و طاقت فرساتر هست . البته بنده تجربه حضور در نیروهای تکاور ارتش را نداشته ام ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است . در مورد عضویت در گردان های صابرین هم باید عرض کنم که شما باید ابتدا پاسدار باشی سپس از طریق گزینش مخصوص صابرین انتخاب میشی .