ارایه ویزا کارت مجازی جهت خرید های اینترنتی
mahanmanager@gmail.com
vaziri
ارايه ويزا کارت مجازي جهت خريد هاي اينترنتي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
ضمن خوش آمد گويي به شما دوست گرامي
با اجازه shahruz جان تا جايي که من اطلاع دارم کارت مجازی در واقع تنها مشخصات مندرج بر روی کارت و لازم برای پرداخت میباشد که به آدرس پست الکترونیکی فرد ارسال میگردد، این نوع کارت ماهیت فیزیکی ندارد و در معاملات اینترنتی و یا معاملاتی که از طریق فکس یا تلفن انجام میپذیرد کاربرد دارد. درضمن امنيت خوبي هم دارند به اين صورت که اگر شماره کارت شما دزديده شود اگر هيچ پولي در آن نداشته باشيد بي فايده است ( برخلاف کارتهاي اعتباري و Debit)
و تقريبا ميتوانيد در هر فروشگاه آنلاين از آن استفاده کنيد ( يک حساب پيش پرداخته است) (فقط Online)
ممنون از شما لطفا بيشتر از نحوه خريد ويزا کارت مجازي توضيح دهيد
با اجازه shahruz جان تا جايي که من اطلاع دارم کارت مجازی در واقع تنها مشخصات مندرج بر روی کارت و لازم برای پرداخت میباشد که به آدرس پست الکترونیکی فرد ارسال میگردد، این نوع کارت ماهیت فیزیکی ندارد و در معاملات اینترنتی و یا معاملاتی که از طریق فکس یا تلفن انجام میپذیرد کاربرد دارد. درضمن امنيت خوبي هم دارند به اين صورت که اگر شماره کارت شما دزديده شود اگر هيچ پولي در آن نداشته باشيد بي فايده است ( برخلاف کارتهاي اعتباري و Debit)
و تقريبا ميتوانيد در هر فروشگاه آنلاين از آن استفاده کنيد ( يک حساب پيش پرداخته است) (فقط Online)
ممنون از شما لطفا بيشتر از نحوه خريد ويزا کارت مجازي توضيح دهيد

- تماس:
منتظر بايد بود تا ايشان خودشان بيشتر برايمان توضيح بدهند. ولي کارت با اعتبار 25 دلار با هزينه فعال سازي حدود 25.000 تومان ميشود حدودا
و فکر میکنم تا 500 دلار بشه تهیه کرد.
و فکر میکنم تا 500 دلار بشه تهیه کرد.
آخرین ويرايش توسط 1 on Farhad3614, ويرايش شده در 0.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
Farhad3614, جان اين ويزا کارت اگر همون کارت اعتباري معروف باشه که نمونهء ديگر مستر کارته به ايراني ها تعلق نميگيره چون اين کارتها امريکايي هستند وايرانيها رو تروريست ميدونن،اگر هم در هنگام ريجيستر ادرس و مشخصات رو غير واقعي بديد از ادرس IPميتونن به ايراني بودن شخص پي ببرن و مطمئن باشيد که حسابتون بسته خواهد شد،يکي از دوستان من چندين ميليون به همين شکل از دست داد. 

بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.

- تماس:
akhmail جان در اين کارتها هیچ محدودیتی از نظر ملیت فرد وجود ندارد براي ايران آدرس نمایندگی شرکت در ایالات متحده داده میشود . و يا ميتونيد آدرس يکي از آشنايان را در خارج از کشور قرار دهيد .
البته اطلاعات زيادي در اين خصوص ندارم بهتره که از خود shahruz جان سوال بشه .. حتما ايشان جوابهاي خوبي براي ما دارند
البته اطلاعات زيادي در اين خصوص ندارم بهتره که از خود shahruz جان سوال بشه .. حتما ايشان جوابهاي خوبي براي ما دارند