درخواست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي كنسولهاي بازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

درخواست

پست توسط catmori »

با عرض سلام به تمامي دوستاران محترم .راستش من زياد از اين اطلاعاتي که شما داريد سر در نميارم.ولي تصميم گرفتم يه ايکس باکس يا پلي استيشن 3 بخرم خواستم از شما يه اطلاعات کلي بگيرم که اينجا چند تاشو براتون ميگم 1_من اهل فوتبالش هستم و در کل فوتبال بازي ميکنم يعني طبيعي بودن فوتبال خيلي برام مهمه ميخواستم بدونم کدومشون طبيعيتر هستند پلي3 يا ايکس باکس وتفاوتش با فوتبال پلي 2 چقدره؟2_آيا بازي هاي ايکس باکس يا پلي استيشن3 مثل کامپيوتر بايد کيس داشته باشي؟يعني مثل پلي استيشن 1 يا 2 ميشن با تلوزيون بازي کرد يا بايد به کامپيوتر وصل بشن؟آخه من نميدونم اين اکانکت براي بازي ها چيه ديگه يعني بايد به اينترنت وصل بشي تا بتوني بازي کني؟3_در مورد اين که بازي هاي پلي گران هستند و کپي نميشن پس چرا تو بعضي مغازه ها نوشته بازي کپي پلي رسيد؟4_من ميخوام يه دستگاه داشته باشم که بتونم هفته اي 2 يا 3 بار بشينم يه فوتبال با حال بزنم حالا شايدم ماشين مسابقه و يک بازي استراتژي هم بازي کنم ولي در کل همونطوري که گفتم اولويت اولم فوتباله دوستم 5_اين جريان سه چراقه شدنم ندونستم چيه برام بگيد.@@@@واقعا ممنون ميشم برام پيام بزاريد هر جند که سوالاتم زياده ولي من محتاج کمکتون هستم چون خودتون ميدونيد همين جور بلند بشي بري پيش مغازه دار تا اونجايي که راه داره بهت ميندازه هم از نظر قيمت هم از نظر اصل يا تقلب بودن کالا .بازم ممنون ميشم اگه به من کمک کنيد و به سوالاتم پاسخ بدهيد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

Re: درخواست

پست توسط mbxbox »

با عرض سلام
دوست عزیز اگه به فکر خرید کنسولی مناسب برای بازی هستی باید بگم که از لحاظ گرافیکی دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن 3 تفاوتی دارن حتی میشه گفت اکس باکس تصاویری شفاف تر از پلی استیشن 3 و حرکات طبیعی بازیکنان(درفوتبال) به نمایش میزاره. فوتبالش هم که معرکست مخصوصا PES.
پلی استیشن 2 خیلی ضعیف تر (از همه لحاظ) از ایکس باکس می باشد.

داستان سه چراغه شدن:
تصویر
ایکس باکس دستگاهی است که مشکلات خود را با علامت سه چراغه شدن نشان می دهد مثلا:هنگامی که دمای دستگاه بالا می رود سه چراغ قرمز به جای چراغ های سبز روشن می شود یا هنگامی که کابل های دستگاه به درستی به ان وصل نشده است این سه چراغ روشن میشود.
من خود ایکس بکس دارم و خیلی ازش راضی هستم اگه می خوای به چندتا مزیت های ایکس باکس نسبت به پلی استیشن بدونی به لینک زیر برو:

[External Link Removed for Guests]
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “كنسولهاي بازي”