کمک برای خرید ایکس باکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي كنسولهاي بازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

کمک برای خرید ایکس باکس

پست توسط sinoos93 »

من می خوام تا آخر هفته ایکس باکس بخرم مایه من 400000تومانه چه مدلی بگیرم بهترهتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4974 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار

Re: کمک برای خرید ایکس باکس

پست توسط ARSAM 88 »

از تاریخ 2007/9/1 مشکل سه چراغ شدن این دستگاه با مادربرد های فالکون تا 95% بر طرف شده و حتی هم اکنون در بسیاری از فروشگاهها برای demo و تبلیغات از این سری دستگاهها استفاده میشود .
این سری از محصولات به فن اضافه احتیاجی ندارند ولی به خاطر داشته باشید که جریان هوا برای لوازم الکترونیکی یک امر اساسی است ...
مدلهای مختلفی با مادربردهای پر توان فالکون به نامهای ARCADE ,JASPER,ELITE ,PREMIUM ساخته شده که به شرح آن خواهم پرداخت ...
1-PREMIUM :دارای 120 GB هارد داخلی و برنگ مشکی
2-ELITE : دارای 20 GB هارد داخلی و برنگ سفید
3- JASPER : دارای 256 MB حافظه داخی و برنگ سفید
4- ARCADE : دارای 256 MB حافظه خارجی (قابل حمل در مواقع کپی گرفتن از دوستان ) و برنگ سفید
JOYSTICK تمامی این محصولات WIRELESS میباشد (در صورت تمایل میتوانید تقاضای دسته با سیم بکنید ) که این بنده حقیر توصیه نمیکنم.
این را به خاطر داشته باشید : در ایران تمامی دستگاههای موجود در بازار باید باز شود و استلاحآ هک شود چرا که باید بازیهای غیر اورجینال را پخش کنند ...... :-) در غیر اینصورت برای هر بازی باید بیش از 60000 تومان پرداخت کنید ...
در ضمن هارد داخلی که در 2 مدل اول مشاهده میکنید برای DOWNLOAD از XBOXLIVE میباشد ؛ این در حالی است که باید توسط یک PC به INTERNET با سرعت 512 اتصال پیدا کنید و کارت اشتراک XBOXLIVE را قبلآ از نمایندهای microsoft تهیه کرده باشید ،ولی با انجام این سری از کارها با وصل شدن به XBOXLIVE به شما از آن مرکز پیغامی مبنی بر تقلب کردن شما و هک کردن دستگاه و در بعضی موارد از کار انداختن دستگاه شما میشود ..... :-o
به نظر اینجانب با مبلغی که شما دارید ELITE انتخاب خوبی است به شرط اینکه به اینترنت وصل نشوید :-) .... ولی به خاطر داشته باشید 256 MB برای حفظ اطلاعات بازی شما کافی است .... در هر حال انتخاب با شماست
سعديا مرد نكونام نميرد هرگز ******[COLOR=#953734] مرده آنست كه نامش به نكويي نبرند 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

من هم دیدم که در نمایندگی سامسونگ از ایکس باکس برای تبلیغ پلاسما و ال سی دی استفاده میشد...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط PersianArtillery »

مطمئنی که مشخصات مدل Elite رو درست نوشتی؟ آخه تو سایت رسمی ایکس باکس اینطوری نیستا!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط catmori »

با عرض سلام به تمامي دوستاران محترم .راستش من زياد از اين اطلاعاتي که شما داريد سر در نميارم.ولي تصميم گرفتم يه ايکس باکس يا پلي استيشن 3 بخرم خواستم از شما يه اطلاعات کلي بگيرم که اينجا چند تاشو براتون ميگم 1_من اهل فوتبالش هستم و در کل فوتبال بازي ميکنم يعني طبيعي بودن فوتبال خيلي برام مهمه ميخواستم بدونم کدومشون طبيعيتر هستند پلي3 يا ايکس باکس وتفاوتش با فوتبال پلي 2 چقدره؟2_آيا بازي هاي ايکس باکس يا پلي استيشن3 مثل کامپيوتر بايد کيس داشته باشي؟يعني مثل پلي استيشن 1 يا 2 ميشن با تلوزيون بازي کرد يا بايد به کامپيوتر وصل بشن؟آخه من نميدونم اين اکانکت براي بازي ها چيه ديگه يعني بايد به اينترنت وصل بشي تا بتوني بازي کني؟3_در مورد اين که بازي هاي پلي گران هستند و کپي نميشن پس چرا تو بعضي مغازه ها نوشته بازي کپي پلي رسيد؟4_من ميخوام يه دستگاه داشته باشم که بتونم هفته اي 2 يا 3 بار بشينم يه فوتبال با حال بزنم حالا شايدم ماشين مسابقه و يک بازي استراتژي هم بازي کنم ولي در کل همونطوري که گفتم اولويت اولم فوتباله دوستم 5_اين جريان سه چراقه شدنم ندونستم چيه برام بگيد.@@@@واقعا ممنون ميشم برام پيام بزاريد هر جند که سوالاتم زياده ولي من محتاج کمکتون هستم چون خودتون ميدونيد همين جور بلند بشي بري پيش مغازه دار تا اونجايي که راه داره بهت ميندازه هم از نظر قيمت هم از نظر اصل يا تقلب بودن کالا .بازم ممنون ميشم اگه به من کمک کنيد و به سوالاتم پاسخ بدهيد0
New Member

پست توسط sakoreal »

سلام.قراره بعد خرداد یه کنسول بخرم اما نمیدونم کدوم.خلاصه میکنم تا خسته نشین.من کنسولی میخوام که بازی هایی مثل god of war3,resident evil,pes,wwe,call of duty , ...برام بخونه حتی اگه ورژن جدیدش اومد.روزی حدود 5ساعت بازی میکنم.تا 3الی4 سال برام کار کنه.قیمتش هم تا 450000باشه.زود بگین البته جوابشو واسه ایمیلم بفرستین راحت ترم.taina.real@yahoo.comعجله دارم زودتر.تصویرتصویر
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
شما میتونی تمام گیم هاییکه گفتی به جز god of war 3 رو توی ایکس باکس بازی کنی.
ولی اگه پلی استیشن 3 بخری میتونی همه اینها به علاوه god of war 3 رو هم بازی کنی.
در ضمن فعلا کنسول ها گرون هستن.یعنی آخرین باری که من پرسیدم 500000 خورده ای بود.فعلا با 400 هزار تومن فکر نکنم بتونی کنسولی رو که میخوای بخری.
اگه تونستی بخری ایکس باکس بخر.چون هر کدوم از دوست های من که پلی استیشن 3 خریدن الان پشیمون هستن.
واقعا ایکس باکس بهتره.امکناتشم خیلی بیتشر از پلی استیشن هست.هم چنین گرافیک و...در کل ایکس باکس رو برات پیشنهاد میکنم.در ضمن گیم های پلی استیشن 3 رو اگه بخوای دی وی دیش رو بخری باید یه 40،50 هزار تومنی بدی.(برای یدونه گیم).اگر دی وی دیش رو نخواستی باید هارد دستگاهت رو ببری فروشگاه تا برات گیم بزنه که از 2500 تومن هست تا 5 یا 6000 تومن.
ولی ایکس باکس باید دی وی دی هاش رو بخری.البته گیم های ایسک باکس هم کدوم 2000 تمون هستن.
علت گرون بودن دی وی دی های پلی استیشن 3 اورجینال بودنشون هست.
توی ایکس باکس میتونی تنها با خریدن یه تبدیل با موس و کیبورد هم بازی کنی.یا میتونی بری اینترنت و آنلاین بازی کنی.حتی از اینترنت میتونی فیلم دانلود کنی.البته برا دانلود فیلم باید سرعت اینترنتت زیاد باشه وگرنه اگه ایکس باکس رو از شب تا صبح باز بزاری ممکنه بسوزه.وقتی هم سوخت دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.اگه بازم سوال داشتین بپرسین.
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

بازی های اصل PS3 بر روی Blu-Ray هست عزیز جان.
موقعی که دستگاه شما هک می شود می شود بازی ها را به صورت تقسیم شده بر روی DVD خریداری کرد و بر روی هارد دستگاه یا اکسترنال ریخت و نصب نمود.
حالا بستگی به حجم بازی تعداد DVD ها متفاوت می شود و بعضی اوقات خود Blu-Ray به صرفه تر می شود.
قیمت جهانی هر گیم Blu-Ray موقع انتشار 59.99$ هست اما در ایران از اونجایی که هیچ چیزی سر جای خودش نیست این مورد هم تا دوبرابر در اوایل پخش بازی خواهد رسید و بعدها که بازی از مد افتاد به قیمت اصلی می رسد.
یادم هست سه سال پیش که بازی ارباب حلقه ها کانکوئست آمد به خاطر علاقه ام به سرزمین میانه رفتم و با کلی ناز و عشوه فروشنده و تعریف و تمجید هشتاد هزار تومن خریدم.
یک هفته بعد رفتم بفروشم (از بس بیخود بود)و یک بازی دیگه بخرم اینو دادم , سی هزار تومن هم روش یکی دیگه گرفتم , وقتی گفتم چه خبره تازه طرف مثلا با انصاف بود گفت:این بازی چیه عین صحرای کربلا هست , منم گفتم چطور موقع خرید در حد تهش بود حالا شده این مدلی؟؟!
خلاصه اینکه اگر قیمت مدنظرتون هست XBOX 360 به صرفه تره و بازهاش 2000 تا 3000 تومن هست البته کپی و قاعدتا نمیشه آنلاین بازی کرد , وگرنه اصلش که قیمتش بالاست.
اما این تجربه خودمه , چون جفت کنسول رو دارم و اوایلش خریدم , با اینکه دیگه حالا وقت چندانی ندارم و خیلی خیلی خیلی کم میرم سراغشون...اما PS3 از خیلی نظرها بالاتره ولی XBOX 360 به صرفه تره...این رو من نمیگم , سایت های معروف بررسی بازی ها مثل IGN و GameSpot با نقد بازی ها و امتیازدهی میگن , البته نمیشه این موضوع رو در بازی های مشترک به حساب آورد , برگ برنده بازی های انحصاری هست. (راستی تهش هم بگم گیم سن و سال نمیشناسه...کسی نیاد بگه با این سنت هنوز دنبال این چیزها هستی! :grin: )
البته حواستون به قیمت دلار هم باشه , قاعدتا بازی و دستگاه هم مطابق این مورد بالا و پایین (این یکی عمرا ::ss ) می شود!
موقع خرید هم سعی کنید دستگاه NTSC رو بخرید ,ترجیحا NTSC-J که مخصوص منطقه سه جهانی هست , چون برخی از بازی ها برای مناطق مختلف جهانی متفاوت است خصوصا منطقه چهار جهانی و در این میان NTSC-J با اینکه یکم محدودیت داره ولی بهترین عملکرد رو با تجربه خودم داشته (منظورم از محدودیت مسائل و مشکلات رایج در بازی هاست)
PAL واقعا داغونه و جزء اینکه بازیهاش نسبت به NTSC خیلی راحت پیدا میشه هیچ مزیتی نداره , دستگاه هم ممکنه بعضی اوقات نخونه.
برای اطلاع.
منطقه یک جهانی : NTSC-US --- > ایالات متحده , کانادا و سایر کشورهای قاره آمریکا و حوزه کارائیب ... تقریبا با محدودیت اندک
منطقه دو جهانی : PAL --- > اروپا , آفریقا , خاورمیانه (ایران) , حوزه مدیترانه , غرب و جنوب و مرکز آسیا ... بیشترین بازی ها در این بخش تولید می شود و بیشترین اشکالات در این حوزه هست
منطقه سه جهانی : NTSC-J --- > ژاپن و شرق آسیا , جزایر اقیانوس آرام ... بهترین نسخه
منطقه چهار جهانی : PAL-A --- > استرالیا و زلاندنو ... بدترین نسخه با نهایت محدودیت
منطقه پنج جهانی : PAL --- > روسیه ... اینو تجربه ندارم.
منطقه رو با اسم یا یک کره زمین با شماره روی اون مشخص می کنند.
خوش باشید.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “كنسولهاي بازي”