سلام به همه
اقا راستش من چند وقته که از یه مدل bmw خیلی خوشم اومده و چون در منطقه ازاد زندگی میکنم محدودیت گمرکی نداره میتونم این ماشینو بیارم حالا سوالم این هست که از کدوم کشور همسایه میتونم این ماشینو بیارم که ارزونتر بشه
ارزون ترین کشور برای خرید ماشین کدوم کشور هست(قیمت جهانی)
به نظر شما بهترین جا(کشورهای همسایه)برای خرید ماشین کجاست
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
Re: به نظر شما بهترین جا(کشورهای همسایه)برای خرید ماشین کجاس
والا اگر در منطقه ی آزاد هستید که قیمت خود ماشینها همان قیمت تولیدی است ، تنها موضوع حمل و نقل و هزینه ی اونه که برای اینکه مینیمم در بیاد باید از کشوری که از نظر جغرافیایی به شما نزدیکتره بخرید (البته فکر کنم اگر کشوری که ازش میخرید هم منطقه ی آزاد باشه بهتره)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
تا جاییکه میدونم قیمت بی ام دبلیو سفارش خلیج تو کشورهای حاشیه خلیج فارس هماهنگ هست ( همونطور که طرح سرویس و گارانتیش هم هماهنگه یعنی شما تو هر کدوم از کشورها ماشینتون رو میتونید ببرید تعمیر و گارانتی)
ولی اگر بخواید بی ام دبلیو سفارش آمریکا رو بخرید که قیمت صفرش هم مقدار قابل توجهی ارزونتر میشه از سفارش خلیج ( از اونجایی که پای کمپانی نماینده وسط نیست و البته درکنارش گارانتی هم دیگه نیست ) فکر کنم بهترین جا برای خرید دوبی و امارات باشه .( از اونجایی که دوبی مرکز حمل و نقل هست و حجم وارداتش بیشتره و بازار بزرگی هم داره) . کمترین تعرفه واردات رو هم در مجموع امارات داره پس برای همه اقلام وارداتی ارزونترین جا امارات میشه .
اگر دست دوم خریدن هم براتون ممکنه باز دوبی به خاطر تجاری بودن و رفت و آمد زیاد ساکناش بازار خوبی برای خریدن ماشین های دست دومه .
ولی اگر بخواید بی ام دبلیو سفارش آمریکا رو بخرید که قیمت صفرش هم مقدار قابل توجهی ارزونتر میشه از سفارش خلیج ( از اونجایی که پای کمپانی نماینده وسط نیست و البته درکنارش گارانتی هم دیگه نیست ) فکر کنم بهترین جا برای خرید دوبی و امارات باشه .( از اونجایی که دوبی مرکز حمل و نقل هست و حجم وارداتش بیشتره و بازار بزرگی هم داره) . کمترین تعرفه واردات رو هم در مجموع امارات داره پس برای همه اقلام وارداتی ارزونترین جا امارات میشه .
اگر دست دوم خریدن هم براتون ممکنه باز دوبی به خاطر تجاری بودن و رفت و آمد زیاد ساکناش بازار خوبی برای خریدن ماشین های دست دومه .
در روح و جان من میمانی ای وطن

- سپاسهای ارسالی: 40 بار
- سپاسهای دریافتی: 56 بار
- تماس:
من به نمایندگی bmw در اکثر کشورها ایمیل زدم و قیمت x6 رو ازشون پرسیدم(قیمتها خیلی متفاوت بود)
از 90 میلیون بود تا 115
حالا سوال من اینه که مگه این ماشین تو سایت یاهو با قیمت 51000$ , 61000$ نیست(البته این میگن قیمت بازار امریکا هست)چی میشه که تا میرسه به کشورهای عربی میشه 90000$ , 110000 ؟؟؟
اگر کسی توی این کار تجربه داره میتونه بگه که بهترین جا برای خرید ماشین کدوم کشور هست؟ عمان کویت قطر دبی...؟؟
من خودم شنیدم عمان بهترین جا هست؟؟
از 90 میلیون بود تا 115
حالا سوال من اینه که مگه این ماشین تو سایت یاهو با قیمت 51000$ , 61000$ نیست(البته این میگن قیمت بازار امریکا هست)چی میشه که تا میرسه به کشورهای عربی میشه 90000$ , 110000 ؟؟؟
اگر کسی توی این کار تجربه داره میتونه بگه که بهترین جا برای خرید ماشین کدوم کشور هست؟ عمان کویت قطر دبی...؟؟
من خودم شنیدم عمان بهترین جا هست؟؟

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
, پایین ترین قیمت رو از کدوم کشور گرفتید ؟ عجیبه .. اگر اینطور بود همه از اون کشور میگرفتن و میبردن کشور خودشون . شاید آپشنها فرق میکرده
بازار آمریکا بحثش جداست . کمپانی بی ام و در کالیفرنیا کارخونه تولیدی داره .
از طرفی هم مدتی دلار جلوی یورو تضعیف شد که باز قیمت هارو این موضوع میبره بالا .
در کل بعضی ماشینهای سفارش خلیج اینجا گرونتره و خیلی ماشین ها ارزونتر ( مثل رنج روور , پورش و ... ) دیگه بستگی به سیاست کمپانی داره
بازار آمریکا بحثش جداست . کمپانی بی ام و در کالیفرنیا کارخونه تولیدی داره .
از طرفی هم مدتی دلار جلوی یورو تضعیف شد که باز قیمت هارو این موضوع میبره بالا .
در کل بعضی ماشینهای سفارش خلیج اینجا گرونتره و خیلی ماشین ها ارزونتر ( مثل رنج روور , پورش و ... ) دیگه بستگی به سیاست کمپانی داره
در روح و جان من میمانی ای وطن

- سپاسهای ارسالی: 40 بار
- سپاسهای دریافتی: 56 بار
- تماس:
ارزونترین قیمت رو از نمایندگی عمان گرفتم که به پول ما 90 میلیون بود و جالب اینجاست که یکی از دوستان بنگاهی 86 میلیون هم قیمت داشت
البته من مدل فولش رو میگم
گرون ترین جا هم دبی بود که 115 میلیون بود
قیمتها خیلی متفاوت هست
من شنیدم تنها در عمان قیمت جهانی هست
من تا حالا حداقل 20 تا ماشین قیمت کردم و هیچ یک به جز(فورد و هیوندایی)قیمت جهانی نبود
البته من مدل فولش رو میگم
گرون ترین جا هم دبی بود که 115 میلیون بود
قیمتها خیلی متفاوت هست
من شنیدم تنها در عمان قیمت جهانی هست
من تا حالا حداقل 20 تا ماشین قیمت کردم و هیچ یک به جز(فورد و هیوندایی)قیمت جهانی نبود