سلام
من قصد داشتم از ورود ایمیل واسپمهای به خصوصی به میلم جلوگیری کنم .به همین خاطر نرم افزار میل واشر(mailwasher)را دانلود کردم.امااین نرم افزار ظاهرا مشکلاتی داره !
راستش درست نمی دونم مشکلش چیه !اما اینو میدونم که بعد از اینکه رو "چک میل"کلیک می کنم یه ارور میده به این شکل:
failed to log into pop3 server
لطفا راهنماییم کنید تا از شر ایمیلهای ناخواسته خلاص بشم.
ممنون
مشکل در نرم افزار میل واشر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در نرم افزار میل واشر
,
البته چنين نرم افزارهايي از ورود اسپم به ايميل جلوگيري نميکنند، بلکه در زمان دانلود ايميل از طريق pop3 اونها رو حذف ميکنند، اما خطايي که مشاهده ميکنيد مربوط به عدم تنظيمات درست pop3 در برنامه هست
پيشنهاد ميکنم از امکانات ف_ * ل*_ ت ر کردن ايميل خود جيميل استفاده کنيد، همچنين ايميلهاي اسپم رو ميتونيد به صورت دستي نير به عنوان spam مارک کنيد تا بعد از ديگه به اينباکس ارسال نشه
البته چنين نرم افزارهايي از ورود اسپم به ايميل جلوگيري نميکنند، بلکه در زمان دانلود ايميل از طريق pop3 اونها رو حذف ميکنند، اما خطايي که مشاهده ميکنيد مربوط به عدم تنظيمات درست pop3 در برنامه هست
پيشنهاد ميکنم از امکانات ف_ * ل*_ ت ر کردن ايميل خود جيميل استفاده کنيد، همچنين ايميلهاي اسپم رو ميتونيد به صورت دستي نير به عنوان spam مارک کنيد تا بعد از ديگه به اينباکس ارسال نشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: مشکل در نرم افزار میل واشر
آقا مهدی از توضیحاتتون ممنون
اما سرویس دهنده ایمیل من جیمیل نیست.
اما اونی که گفتین به صورت دستی می تونید دقیقتر توضیح بدید که کجا باید اینکار صورت بگیره؟!
اما سرویس دهنده ایمیل من جیمیل نیست.
اما اونی که گفتین به صورت دستی می تونید دقیقتر توضیح بدید که کجا باید اینکار صورت بگیره؟!

یا حسین غریب مادر تویی ارباب دل من...