ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3؟؟؟
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
Re: ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3؟؟؟
سلام دوستان
راستش پدرم مدت 13 سال در شرکت سونی فعالیت میکرد باری همین خودم 1 تعصب خاصی به پلی 3 دارم و الان 2 به شکم که کدوم رو بگیرم
میخواستم بپرسم که معلوم هست کنسول بعدی xbox یا پلی کی میاد ؟
منظورم اینه که مثلا معلوم هست تا چه مدتی پلی 4 یا xbox جدیدتر از 360 بیاد
ممنون میشم کمکم کنید
راستش پدرم مدت 13 سال در شرکت سونی فعالیت میکرد باری همین خودم 1 تعصب خاصی به پلی 3 دارم و الان 2 به شکم که کدوم رو بگیرم
میخواستم بپرسم که معلوم هست کنسول بعدی xbox یا پلی کی میاد ؟
منظورم اینه که مثلا معلوم هست تا چه مدتی پلی 4 یا xbox جدیدتر از 360 بیاد
ممنون میشم کمکم کنید

- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 29 بار
- تماس:
برادران گرامی اگه گرافیکی بخوایین ps3 ولی من با اکثریت موافقم چون xbox از جهات زیادی بهتره بازی هاش زیادتره قیمتشون کمتره از لحاظ cpu هم که 3 تا cpu 3ghz داره . اگه پول دار باشی هردوتاشو می خری ولی اگه نباشی xbox 360

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
دوست عزیز.xbox بعدی نامش هست xbox 720 که احتمالا کنسول همراه ایکس باکسه و در سال 2012 وارد بازار میشه.
این هم عکساش
به علت فیلتر شدن سرور آپلود عکس انجمن نشد خود عکس رو قرار بدم
[External Link Removed for Guests]
البته عکس احتمالی و مایکروسافت هنوز هیچ ادعا یی رو قبول یا رد نکرده
این هم عکساش
به علت فیلتر شدن سرور آپلود عکس انجمن نشد خود عکس رو قرار بدم
[External Link Removed for Guests]
البته عکس احتمالی و مایکروسافت هنوز هیچ ادعا یی رو قبول یا رد نکرده
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

یعنی پرتابله.مثل PSP که کنسول پرتابل پلی استیشنه
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
من طرف هیچ کنسولی نیستم ولی اینو می دونم ناتال که برای ایکس باکس بیاد ps3 باید بره بمیره اصلا بخوایم تازه خیلی از ps3 تعریف کنیم باید بگیم خاک تو سر سونی که این کنسول احمقانه رو ساخته فعلا باید سونی چند سالی گریه کنه تا به ناتال برسه تازه اگه برسه واقعا کاربرا باید خودشون قضاوت کنند که کنسول ابر قدرت دنیا یعنی مایکروسافت بهتره یا سونی احمق باور کنید من هر دو دستگاه رودارم الان حدود 5 ماهه از ps3 استفاده نمی کنم چون واقعا از هر نظر جلوی ایکس باکس کم میاره من هر دو رودارم برام فرقی نمی کنه کدوم بهتر باشه ولی اصلا با ps3 حال نمی کنم اون کسایی هم که طرف دار ps3 هستن صبر کنن ناتال وارد بازار بشه اونوقت ببینن کی کم میاره.
-
آقای حسین 1368 پلی استیشن 3 سی پی یوش 8 هسته ای هست و یک هسته اش دائما دیسکو چک می کنه که کپی نباشه پس از فکر کپی بیا بیرون چون باید دستگاه هک شه . ولی اگه در کل قیمت بازیو کار نداشته باشیم پلی استیشن سر تره.

- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 283 بار
این kinect (همون ناتال سابق) رو خوب اومدی ، xbox یه دستش بخاطر نداشتن motion sense از بقیه پایینتر بود که این بیاد دیگه کنترل میشه نقطه قوت xbox ، مطمئنا کنترلر جدید پلی (PS move) هم که کپی ناشیانه ای از کنترلر Wii هست (بنظر من که مال wii بهتر هم هست ! ) از همین الان در مقابل Kinect بازندست . دیگه با ناتال PS4 هم حریفه x360 نمیشه ، در بقیه موارد از جمله سخت افزاری که x360 با یه پردازنده ی 3 هسته ای تا این لحظه CPU PS3 رو خورده ، امکان انجام دادن چندین کار همزمان یا "multi threading" (موسیقی ، دانلود ،بازی..) فقط به لطف پردازنده ی چند هسته ای xbox اتفاق میفته که Cpu تک هسته ای PS نمیتونه این کارو بکنه چراکه هر هسته ی Cpu توانایی انجام 2 کار یا thread رو داره که این مقدار در کل برای xbox انجام همزمان 6 کار و برای پلی انجام همزمان فقط 2 کاره ، در مورد Cache سی پی یو ها هم از اونجایی که Cache ایکس باکس 1 مگابایت و Cache پلی 512 مگابایت ، هوش مصنوعی (AI) و بقیه جزییات گرافیکی در بازیهای Xbox دوبرابر بهتر از PS3 پردازش میشن که همین خودش ضربه ی بزرگی به بازیهای PS3 هست .
در مورد گرافیک هم تقریبا میشه گفت باهم مساوین البته PS یه کم بهتره اما تفاوت فاحش نیست ، بیشتر بستگی به تیم طراحی بازی داره که نسبت به فناوری کارتهای Nvidia وارد باشن با ATI همونطور که بعضی از بازیهای Xbox از نظر گرافیکی واقعا پلی رو میخورن
خوشبختانه دیگه مدلهای از 2009 به اینور هم که مدار جاسبر شدن و Cpu شم 65 نانومتری شده علاوه بر سرعت بالاتر cpu ، ایجاد گرمای کمتر مشکل 3 چراغ شدن رو هم تبدیل به خاطره کردن (من خودم xbox 2006 ام سره 3 چراغ شدن سوخت رفتم یه 2009 گرفتم خیلیم راضیم بدون هیچ فن اضافی هم تو این تابستون 40 درجه که انصافا از گرمترین تابستونای تهران بود بدون مشکل بازی کردم )
در مورد نرم افزارو سیستم عامل هم که دیگه مقایسه ی ویندوز media centerXPاصلاح شده ی Xbox که قابلیت Integrity (هماهنگی) فوق العاده با سیستم ویندوز کامپیوتر داره با سیستم عامل PS3 کار مسخره ایه
در مورد سیستم اینترنتی هم همگان به برتری Xbox live نسبت به سیستم اینترنتی همه ی کنسولهای نسل جدید اذعان دارند
در مورد وسایل جانبی هم تفاوت قابل ذکری وجود نداره ، فقط یه نکته به امیدواران عزیز پایین اومدن قیمت بازیهای PS3 : حتی اگر PS3 کرک هم بشه که تا این تاریخ شده بازهم بازیهاش از 30-40 تومن پایینتر نمیاد چون هر دیسک بلوری خام خودش 30-40 تومنه ، لذا آرزوی داشتن بازیهای با قیمت 5-6 xbox و داشتن آرشیو بازی رو حداقل تا وقتی که Xbox بخرین خواهید داشت . امیدوارم دوستان از حرفهای این حقیر بهره برده باشند ، بازم اگر کسی سوالی داشت در خدمت هستم.
در مورد گرافیک هم تقریبا میشه گفت باهم مساوین البته PS یه کم بهتره اما تفاوت فاحش نیست ، بیشتر بستگی به تیم طراحی بازی داره که نسبت به فناوری کارتهای Nvidia وارد باشن با ATI همونطور که بعضی از بازیهای Xbox از نظر گرافیکی واقعا پلی رو میخورن
خوشبختانه دیگه مدلهای از 2009 به اینور هم که مدار جاسبر شدن و Cpu شم 65 نانومتری شده علاوه بر سرعت بالاتر cpu ، ایجاد گرمای کمتر مشکل 3 چراغ شدن رو هم تبدیل به خاطره کردن (من خودم xbox 2006 ام سره 3 چراغ شدن سوخت رفتم یه 2009 گرفتم خیلیم راضیم بدون هیچ فن اضافی هم تو این تابستون 40 درجه که انصافا از گرمترین تابستونای تهران بود بدون مشکل بازی کردم )
در مورد نرم افزارو سیستم عامل هم که دیگه مقایسه ی ویندوز media centerXPاصلاح شده ی Xbox که قابلیت Integrity (هماهنگی) فوق العاده با سیستم ویندوز کامپیوتر داره با سیستم عامل PS3 کار مسخره ایه
در مورد سیستم اینترنتی هم همگان به برتری Xbox live نسبت به سیستم اینترنتی همه ی کنسولهای نسل جدید اذعان دارند
در مورد وسایل جانبی هم تفاوت قابل ذکری وجود نداره ، فقط یه نکته به امیدواران عزیز پایین اومدن قیمت بازیهای PS3 : حتی اگر PS3 کرک هم بشه که تا این تاریخ شده بازهم بازیهاش از 30-40 تومن پایینتر نمیاد چون هر دیسک بلوری خام خودش 30-40 تومنه ، لذا آرزوی داشتن بازیهای با قیمت 5-6 xbox و داشتن آرشیو بازی رو حداقل تا وقتی که Xbox بخرین خواهید داشت . امیدوارم دوستان از حرفهای این حقیر بهره برده باشند ، بازم اگر کسی سوالی داشت در خدمت هستم.
سیاست جنگ بدون خونریزی و جنگ سیاست با خونریزی است
با عرض سلام به تمامي دوستاران محترم .راستش من زياد از اين اطلاعاتي که شما داريد سر در نميارم.ولي تصميم گرفتم يه ايکس باکس يا پلي استيشن 3 بخرم خواستم از شما يه اطلاعات کلي بگيرم که اينجا چند تاشو براتون ميگم 1_من اهل فوتبالش هستم و در کل فوتبال بازي ميکنم يعني طبيعي بودن فوتبال خيلي برام مهمه ميخواستم بدونم کدومشون طبيعيتر هستند پلي3 يا ايکس باکس وتفاوتش با فوتبال پلي 2 چقدره؟2_آيا بازي هاي ايکس باکس يا پلي استيشن3 مثل کامپيوتر بايد کيس داشته باشي؟يعني مثل پلي استيشن 1 يا 2 ميشن با تلوزيون بازي کرد يا بايد به کامپيوتر وصل بشن؟آخه من نميدونم اين اکانکت براي بازي ها چيه ديگه يعني بايد به اينترنت وصل بشي تا بتوني بازي کني؟3_در مورد اين که بازي هاي پلي گران هستند و کپي نميشن پس چرا تو بعضي مغازه ها نوشته بازي کپي پلي رسيد؟4_من ميخوام يه دستگاه داشته باشم که بتونم هفته اي 2 يا 3 بار بشينم يه فوتبال با حال بزنم حالا شايدم ماشين مسابقه و يک بازي استراتژي هم بازي کنم ولي در کل همونطوري که گفتم اولويت اولم فوتباله دوستم 5_اين جريان سه چراقه شدنم ندونستم چيه برام بگيد.@@@@واقعا ممنون ميشم برام پيام بزاريد هر جند که سوالاتم زياده ولي من محتاج کمکتون هستم چون خودتون ميدونيد همين جور بلند بشي بري پيش مغازه دار تا اونجايي که راه داره بهت ميندازه هم از نظر قيمت هم از نظر اصل يا تقلب بودن کالا .بازم ممنون ميشم اگه به من کمک کنيد و به سوالاتم پاسخ بدهيد

سلام دوست عزیز.به سنترال کلوب خوش آمدید.
و اما جواب سوالاتون:
1-همونطور که در صفحه 1 همین تاپیک بحث شد گرافیک این دو کنسول تفاوت چندانی نداره.یعنی مقایسه گرافیک برای خریدن یکی از کنسول ها منطقی نیست.
میتونید با مراجعه به این لینک ها تفاوت بین گرافیک این دو کنسول رو ببینید.
Please Login or Register to see this code
2-بله.هم با تلویزیون و هم با مانیتور میشه با این کنسول ها بازی کرد.یعنی تبدیلش در بازار موجوده.ولی اتصال این کنسول ها به تلویزیون های LCD و یا LED توصیه میشه.برای کیفیت بازی ها میگم.و این اکانت ها هم در ایران نیازی به اینترنت نداره.یعنی اگر کنسول بازی رو "که در ایران معمولا هک شده" در ایران به اینترنت متصل کنید دستکاه از کار می افته.
3-بازی های ایکس باکس از پلی استیشن ارزون تر هست.اون هم به علت اینکه بازی ها کپی هستند.
کنسول پلی استیشن 3 هم به تازگی هک شده و قابلیت کپی بازی روی هارد رو داره.اما در مورد اینکه آیا دیسک کپی شده هم روی کنسول پلی استیشن 3 اجرا میشه یا نه خبر ندارم.
4-همونطور که گفتم تفاوت چندانی بین گرافیک بازی نیست.ولی به نظر خودم "نظر شخصی" دسته های ایکس باکس خوش دست تر هست.و لذت بازی با اون بیشتره.
5-سه چراغه شدن در سری قدیم ایکس باکس بود که بورد اون ها فالکون بود.و سری جدید که بورد اون ها jasper هست مشکلی در این زمینه ندارند.
و اما چند توضیح تکمیلی.
با توجه به این که دو شرکت سونی و مایکروسافت به ترتیب کنترلر های حرکتی Move برای PS3 و کنترلر حرکتی Kinect برای XBOX360 رو معرفی کردند بهتره یک بحث هم در این زمینه داشته باشیم.
نه تنها از نظر من بلکه از نظر بسیاری از افراد و حتی منتقدان و صاحب نظران مبحث EE "Electronic Entertainments " کنترلر ایکس باکس یعنی کینکت یک سر و گردن از Move بالاتر هست.
البته انشاالله قراره به زودی تجربه کار با کینکت رو داشته باشم و تجربیات رو در اختیارتون میزارم.
اما کاری که مایکروسافت کرده یک انقلاب در ضمینه بازی های رایانه ای هست.
البته اگر بودجه خودتون رو اعلام کنید بهتر به جواب میرسید اما در کل ایکس باکس با معرفی کینکت تونست نظر های بسیاری رو به خودش جذب کنه
در کل کنسول PS3 قیمتی در حدود 400.000 الی 480.000 تومان قیمت داره و ایکس باکس هم 300.000 الی 380.000 تومان.
و کینکت هم در ایران فعلا حدود 250.000 تومان هست.
البته در بیشتر سایت ها نوشته شده که اتصال کینکت به ایکس باکس های مدل قدیمی باعث سه چراغه شدن اون ها میشه و فقط با مدل slime اون سازگاری کامل داره.
مدل slim سک مدل از ایکس باکس هست که اندازه کئچکتری نسبت یه مدل های قبلی داره و قیمتش هم فکر کنم حدود 350.000 تومان باشه.
سوالی بود در خدمتیم.
و اما جواب سوالاتون:
1-همونطور که در صفحه 1 همین تاپیک بحث شد گرافیک این دو کنسول تفاوت چندانی نداره.یعنی مقایسه گرافیک برای خریدن یکی از کنسول ها منطقی نیست.
میتونید با مراجعه به این لینک ها تفاوت بین گرافیک این دو کنسول رو ببینید.
Please Login or Register to see this code
2-بله.هم با تلویزیون و هم با مانیتور میشه با این کنسول ها بازی کرد.یعنی تبدیلش در بازار موجوده.ولی اتصال این کنسول ها به تلویزیون های LCD و یا LED توصیه میشه.برای کیفیت بازی ها میگم.و این اکانت ها هم در ایران نیازی به اینترنت نداره.یعنی اگر کنسول بازی رو "که در ایران معمولا هک شده" در ایران به اینترنت متصل کنید دستکاه از کار می افته.
3-بازی های ایکس باکس از پلی استیشن ارزون تر هست.اون هم به علت اینکه بازی ها کپی هستند.
کنسول پلی استیشن 3 هم به تازگی هک شده و قابلیت کپی بازی روی هارد رو داره.اما در مورد اینکه آیا دیسک کپی شده هم روی کنسول پلی استیشن 3 اجرا میشه یا نه خبر ندارم.
4-همونطور که گفتم تفاوت چندانی بین گرافیک بازی نیست.ولی به نظر خودم "نظر شخصی" دسته های ایکس باکس خوش دست تر هست.و لذت بازی با اون بیشتره.
5-سه چراغه شدن در سری قدیم ایکس باکس بود که بورد اون ها فالکون بود.و سری جدید که بورد اون ها jasper هست مشکلی در این زمینه ندارند.
و اما چند توضیح تکمیلی.
با توجه به این که دو شرکت سونی و مایکروسافت به ترتیب کنترلر های حرکتی Move برای PS3 و کنترلر حرکتی Kinect برای XBOX360 رو معرفی کردند بهتره یک بحث هم در این زمینه داشته باشیم.
نه تنها از نظر من بلکه از نظر بسیاری از افراد و حتی منتقدان و صاحب نظران مبحث EE "Electronic Entertainments " کنترلر ایکس باکس یعنی کینکت یک سر و گردن از Move بالاتر هست.
البته انشاالله قراره به زودی تجربه کار با کینکت رو داشته باشم و تجربیات رو در اختیارتون میزارم.
اما کاری که مایکروسافت کرده یک انقلاب در ضمینه بازی های رایانه ای هست.
البته اگر بودجه خودتون رو اعلام کنید بهتر به جواب میرسید اما در کل ایکس باکس با معرفی کینکت تونست نظر های بسیاری رو به خودش جذب کنه
در کل کنسول PS3 قیمتی در حدود 400.000 الی 480.000 تومان قیمت داره و ایکس باکس هم 300.000 الی 380.000 تومان.
و کینکت هم در ایران فعلا حدود 250.000 تومان هست.
البته در بیشتر سایت ها نوشته شده که اتصال کینکت به ایکس باکس های مدل قدیمی باعث سه چراغه شدن اون ها میشه و فقط با مدل slime اون سازگاری کامل داره.
مدل slim سک مدل از ایکس باکس هست که اندازه کئچکتری نسبت یه مدل های قبلی داره و قیمتش هم فکر کنم حدود 350.000 تومان باشه.
سوالی بود در خدمتیم.

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
دوستان xbox الان توی تهران چند قیمته؟

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
بستگی به مدلش داره ، مدل Arcade 2010 الان زیر 300 تومانه ، مدل Elite 2010 حدود 400 تا 450 البته Arcade به صرفه تره من خودم از این مدل دارم 

دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی