شرکت ایرانسل از روز تولدش – بگذارید بگم از چند ماه قبل از تولدش با آن ماجرای ترکسل بدجور در ذهن من علامت سوال ایجاد کرد و بعدها با خدمات و اخبارش همواره این روند ادامه یافت تا امروز که تصادفا در صفحه وایمکس به یک مورد شگفت انگیز دیگر برخوردم.
[External Link Removed for Guests]
البته باید به ایرانسل گوش زد کرد، ایران کشوری است که نباید در آن هیچ وقت ادعا کرد در چیزی اولین هستیم یا آخرین. چون همواره چیزهایی که قرار بوده تکرار نشود تکرار شده و چیزهایی که گفته میشود اولین بار است قبلا هم برقرار. اما این مورد تا به حال اینقدر من را حساس نکرده بود. در ادامه این بحث را دقیق تر روشن تر خواهم کرد.
شرکت ایرانسل خدمات نوین تلفن همراه را ارائه میکند، مردم (؟) دوستش دارند و دولت ادعا میکند از آن حمایت (!) میکند.
این تناقض ها درباره ایرانسل بسیار جالب است، یک مدت بود ایرانسل نداشتن مثل آشنا نبودن با زبان انگلیسی یا مثل این بود که یک طراح وب نداند HTML چیست! خود بنده چند جا بابت بی اطلاعی از طرح های رنگ وا رنگ ایرانسل مورد تمسخر عده ای قرار گرفتم.
پس از این دوره طلائی ایرانسل، یک دوره دیگر شکل گرفت که در آن داشتن ایرانسل افت و بیانگر ضعف مالی فرد شد! طوری که اگر به کسی شماره ایرانسل میدادی دستش میرفت تو جیبش که بهت یک پولی کمک کند! نمونه ساده اون باز حتی رئیس یکی از شرکت ها وقتی من خط ایرانسلم را دادم (برای حفظ آرامش بین خط هام نظم دادم و همراه اولم را هرجایی نمیدم) با اشتیاق گفت، مهندس انشاالله این کار کردی یک خط دولتی بخر، خواستی آشنا دارم شماره رند بده!
باز این تعجب بنده از این تحولات ایرانسل و جایگاهش ادامه داشت تا آن زمان که بحث اینترنت و ارائه خدمات آن پیش آمد. باز شاهد حمایت از ایرانسل (!) بودیم و تلاش همراه اول برای بستر سازی شبکه اش برای رقابت در حوزه GPRS با ایرانسل.
یک مدت هم که در انتخابات، ایرانسل از همه سمت مورد تاخت و تاز قرار گرفت! هم دولت باش بد بود، هم مردم، هم خودش با خودش انگار. البته دلیل این به هم ریختگی، نون به نرخ روز خوردن خودش در پیش و بعد از انتخابات بود، آن حمایت قبل از انتخاباتش از جبهه سبز و درست بعد از آگاهی از نتایج تغییر جبهه آن هم به شکلی که هر کس نداند پیش خودش میگفت این عجب اصولگراییه! خوب این شد هم دولت چشم دیدنش را نداشت و هم مردم D:
البته ایرانسل میتواند واقعاً دوست داشتنی باشد، خصوصا آن روزها که صداقت پیشه میکند، اما در عین حال نفرت انگیزتر اپراطور که هیچ نام دنیا میشود وقتی دروغ ها و ریاکاریهایش نمایان میگردد.
اما این بار تعجب من از این است که آیا امکان معامله با کارت شارژ ایرانسل، قانونی است و اگر هست از کجا مجوز گرفته یا اگر نیست، کو مسئولین دلسوز ما تا پدر خلافکاران را بسوزانند. البته من پیشتر در باب ویترین ایرانسل هم متوجه همین نکته شده بودم، اما اینبار این موضوع خیلی واضح شده طوری که خود ایرانسل با افتخار بیانش هم میکند. شاید هم با ویترین و آهنگ پیش واز و … یک آزمایش کرد مسئولین را و وقتی دید امن است پایش را پیش تر هم گذاشته است.
بنده طرفدار دنیای باز و فعال هستم و از اینکه حتی شرکت های خیلی کوچک هم بتوانند خدمات وسیع و آنلاین ارائه کنند چه برسد به ایرانسل خوشحال خواهم بود. انتظار میرود مردم دوست دار ایرانسل (؟) هم حمایت زیادی از این طرح کنند، چون ساده تر از رفتن به بانک و … است.
اما اگر مجوز لازم برای این کار را دارد، با تناقض و یک علامت سوال جدید ایرانسلی در ذهن من، که چطور آن دولت که حامی (!) ایرانسل بود، چنین مجوزی صادر کرده که این اپراطور مخابرات خود را به یک بانک آن هم با قابلیت معاملات اینترنتی و البته بین المللی تبدیل کند.
توضیح:
؟ – مردم اکثرا با لفظ ” پدر سوخه ایرانسل شارژ نکرد …”، “ایرانسله دیگه گاهی اینطوری میشه…” و امثال این الفاظ حمایت میکنند.
! – دولت در راستای حمایت از خصوصی سازی، نرخ سیم کارت را شکسته و پا به پای شرکت های خصوصی خدمات ارائه میکند که مبادا مردم تکیه بر بخش خصوصی کنند، یک مدت هم که آنتن دهی خود را در یک تبلیغ تلوزیونی میزد تو سر یک کسی که مشترک همراه اول نبود و تصادفاً پیراهن زردی هم رنگ نماد ایرانسل به تن داشت.
ایرانسل و تعجب من
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: ایرانسل و تعجب من
در مورد اینکه میشه سرویس وایمکس رو با کارت شارژ ایرانسل شارژ کرد چه مشکلی هست مگه ؟
در مورد تبلیغ آنتن دهی ! الان دیگه همه جا پا به پای همراه آخر آنتن میده و بعضی جاها هم بهتر ! الان مشترکین همراه آخر باید به تمدن کهن و باستانی سرویس دهنده شون بنازن ! چون دیگه چیزی ندارن که باهاش پز بدن ! ( البته می تونن ادعا کنن برای سیم کارتی که ارزشی در حد چند هزار تومان داره چندصد هزار تومن پول دادن ! )
در مورد تبلیغ آنتن دهی ! الان دیگه همه جا پا به پای همراه آخر آنتن میده و بعضی جاها هم بهتر ! الان مشترکین همراه آخر باید به تمدن کهن و باستانی سرویس دهنده شون بنازن ! چون دیگه چیزی ندارن که باهاش پز بدن ! ( البته می تونن ادعا کنن برای سیم کارتی که ارزشی در حد چند هزار تومان داره چندصد هزار تومن پول دادن ! )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
خوب، اینجا یک مورد از طرفداران 2 آتشه ایرانسل را شاهد هستید، شبیه همان ها که یک روزها که رو مود ایرانسل باشند، نداشتن یک خط ایرانسل و استفاده از همراه اول را فسیل بودن میداند
این اشکال از مردم ماست یا ایرانسل؟ 
این اشکال از مردم ماست یا ایرانسل؟ 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 192 بار
- سپاسهای دریافتی: 361 بار
- تماس:
ایرانسل فقط مناطق شهری و یک سری جاده های اصلی رو پوشش میده و از نظر انتن دهی قابل قیاس با همراه اول نیست
هرچی از ایرانسل بد بگی بازم کمه،تموم کاراشون کلاه برداریه خداییش
راستی اون تبلیغیم رو که یک سری گوشی همایش گذاشته بودن و براشون گفته میشد که با همراه اول در برقراری ارتباط باطری کمتری رو نسبت به بقیه مصرف میکنید،رو هم اضاف کنید
هرچی از ایرانسل بد بگی بازم کمه،تموم کاراشون کلاه برداریه خداییش
راستی اون تبلیغیم رو که یک سری گوشی همایش گذاشته بودن و براشون گفته میشد که با همراه اول در برقراری ارتباط باطری کمتری رو نسبت به بقیه مصرف میکنید،رو هم اضاف کنید

- تماس:
ایرانسل کلاه برداره نه به اندازه همراه آخر ! خودم از ایرانسل خیلی خوشم نیومده ! ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب می کنم ! اتفاقا ایرانسل خیلی جاها رو پوشش میده و خیلی از جادهها و شهرها و اطرافشون ! و در تهران داریم نقاطی که همراه آخر آنتن نمیده ! ولی ایرانسل آنتن میده ( البته بلعکسش هم هست ! ) در کل دیگه از نظر آنتن دهی زیاد فرق ندارن .
هنوز یادمون نرفته همراه آخر که اون زمان اسمش چیز دیگه ای بود تا سال 82 83 حتی اس ام اس هم نداشت ! به هر حال در این ضمینه هم عقب افتاده هستیم و حتی ایرانسل هم اپراتوربخش خصوصی نیست !
هنوز یادمون نرفته همراه آخر که اون زمان اسمش چیز دیگه ای بود تا سال 82 83 حتی اس ام اس هم نداشت ! به هر حال در این ضمینه هم عقب افتاده هستیم و حتی ایرانسل هم اپراتوربخش خصوصی نیست !
جکسون براون
جکسون براون

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
والا منم باید بگم شما بد فرم عشق همراه اول داری
من هر دو خط رو دارم مشکلب هم لا هبچکدوم ندارم ایرانسل هم نمیدونم چه گناهی کرده که یه امکانی واسه راحتی شارژ سرویس وایمکس گذاشته ولی در مورد انتن دهی باید بگم همراه اول بهتر پوشش داره تا ایرانسل بخصوص تو مناطق دور از مراکز استان ولی ایرانسل تو مناطق تحت پوشش کیفیت بهتری داره در ضمن همیشه از ازدحام خطوتش توی مواقع خاصی از سال مینالم
من طرفدارش نیستم ولی بازم نمیدونم شما چه بدی از این نوع خدمات رسانی میبینید بیشتر توضیح بدین
من ADSl دارم شرکتی که از اون خریدم امکان شارژ حجمی از طریق خدمات بانکداری اینترنتی و کارت شارژ رو داره اینم یه نمونه مثل همون
شما که میگید دوستان ظرفدار دو آتیشه ایرانسل هستن خود شما مگه مخالف کور نیستین که همه چیز رو یا سیاه میبینید یا سفید ؟
من هر دو خط رو دارم مشکلب هم لا هبچکدوم ندارم ایرانسل هم نمیدونم چه گناهی کرده که یه امکانی واسه راحتی شارژ سرویس وایمکس گذاشته ولی در مورد انتن دهی باید بگم همراه اول بهتر پوشش داره تا ایرانسل بخصوص تو مناطق دور از مراکز استان ولی ایرانسل تو مناطق تحت پوشش کیفیت بهتری داره در ضمن همیشه از ازدحام خطوتش توی مواقع خاصی از سال مینالم
من طرفدارش نیستم ولی بازم نمیدونم شما چه بدی از این نوع خدمات رسانی میبینید بیشتر توضیح بدین
من ADSl دارم شرکتی که از اون خریدم امکان شارژ حجمی از طریق خدمات بانکداری اینترنتی و کارت شارژ رو داره اینم یه نمونه مثل همون
شما که میگید دوستان ظرفدار دو آتیشه ایرانسل هستن خود شما مگه مخالف کور نیستین که همه چیز رو یا سیاه میبینید یا سفید ؟
به رویاهایت بی اندیش ..........

-
- تماس:
دیگه بچه ها بیخودی شلوغش نکنید،این که ایرانسل کلاه برداره حرف تازه ای نیست
ولی اگه منظورتون سیم کارت همراه اوله اعتباریه،درسته ایرانسل از اعتباری همراه اول یخورده بهتره
ولی اصلا دایمی و اعتباری ایرانسل رو نمیشه با دایمی همراه اول قیاس کرد،باز اینم همه میدونن
تازه منم خودم ایرانسل دارم،دلیلشم اینه که هرکی به هرکیه و مثل همراه اول سند قطعی و این حرفا نداره،خیالمم راحته نمیرم تو لیست سیاه
ولی اگه منظورتون سیم کارت همراه اوله اعتباریه،درسته ایرانسل از اعتباری همراه اول یخورده بهتره
ولی اصلا دایمی و اعتباری ایرانسل رو نمیشه با دایمی همراه اول قیاس کرد،باز اینم همه میدونن
تازه منم خودم ایرانسل دارم،دلیلشم اینه که هرکی به هرکیه و مثل همراه اول سند قطعی و این حرفا نداره،خیالمم راحته نمیرم تو لیست سیاه

- تماس:
نیست که همراه آخر کلاه بردار نیست ؟! میلیارد میلیارد پول مردم رو کشیدن بالا یه لیوان نوشابه هم روش !
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
پس سوال من بیخود بود، اشکال نه از همراه اول است و نه از ایرانسل!
اینجا هم همان حرف ها،
یک عده نداشتن سیم کارت همراه اول (خصوصاً دائمی) را یک طور افت میدانند! اینها تشنه خون ایرانسل هستند.
یک عده از اونطرف بنده را متهم به کور رنگی در مورد این موجود زرد کردند! در حالی که من هیچ جا خودم نظری در موردش ندادم هنوز و فقط روایت نظرات اجتماعی در موردش را کردم - اینها همان طرفداران دو آتیشه ایرانسل هستند.
خود پا گرفتن این بحث و مشارکت دوستان، بیانگر جای بحث داشتن موضوع است، البته بحث خوب پیش نرفت و بیشتر رفت سمت کل کل تا بررسی واقعیت های پیرامون ایرانسل.
بنده، آنقدر کم با تلفن کار میکنم که فرقی نداره خط ایرانسل داشته باشم یا همراه اول، جهت اطلاع تا کنون 3 شماره همراه اول، 5 شماره ایرانسل نیز مورد استفاده من بوده و در حال حاضر هم تنها یک خط ایرانسل مورد استفاده من است. علتش هم بیشتر استفاده اینترنت در پادگا ... و البته شماره طلایی که آنلاین سفارش دادم بود.
اما مشکل خرید با کارت شارژ را بهتر است از زبان یک فرد اقتصاد دان بشنوید تا بنده، تو این بی نظمی بازار ما، این قزونی گردش مالی آن هم بدون کنترل (چون معلوم نمیشود بهایی که بابت کارت شارژ پرداخت شده، دقیقا برای همین منظور پرداخت شده باشد، و ممکن است این مبلغ در جای دیگری هزینه شود). به عبارت ساده ایرانسل یک بانک خواهد بود که اگر باشد خوب است، اما وای از روزی که بانک نباشد و کارهای یک بانک را بکند !
اینجا هم همان حرف ها،
یک عده نداشتن سیم کارت همراه اول (خصوصاً دائمی) را یک طور افت میدانند! اینها تشنه خون ایرانسل هستند.
یک عده از اونطرف بنده را متهم به کور رنگی در مورد این موجود زرد کردند! در حالی که من هیچ جا خودم نظری در موردش ندادم هنوز و فقط روایت نظرات اجتماعی در موردش را کردم - اینها همان طرفداران دو آتیشه ایرانسل هستند.
خود پا گرفتن این بحث و مشارکت دوستان، بیانگر جای بحث داشتن موضوع است، البته بحث خوب پیش نرفت و بیشتر رفت سمت کل کل تا بررسی واقعیت های پیرامون ایرانسل.
بنده، آنقدر کم با تلفن کار میکنم که فرقی نداره خط ایرانسل داشته باشم یا همراه اول، جهت اطلاع تا کنون 3 شماره همراه اول، 5 شماره ایرانسل نیز مورد استفاده من بوده و در حال حاضر هم تنها یک خط ایرانسل مورد استفاده من است. علتش هم بیشتر استفاده اینترنت در پادگا ... و البته شماره طلایی که آنلاین سفارش دادم بود.
اما مشکل خرید با کارت شارژ را بهتر است از زبان یک فرد اقتصاد دان بشنوید تا بنده، تو این بی نظمی بازار ما، این قزونی گردش مالی آن هم بدون کنترل (چون معلوم نمیشود بهایی که بابت کارت شارژ پرداخت شده، دقیقا برای همین منظور پرداخت شده باشد، و ممکن است این مبلغ در جای دیگری هزینه شود). به عبارت ساده ایرانسل یک بانک خواهد بود که اگر باشد خوب است، اما وای از روزی که بانک نباشد و کارهای یک بانک را بکند !
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- تماس:
برای اطلاع دوستان میگم(این پیام امروز از ایرانسل اومده برام):
مشترک گرامی،با شارج115723.32ریال دیگر برنده 2400ریال اعتبار هدیه داخل شبکه ایرانسل خواهید شد.
ایرانسل.

مشترک گرامی،با شارج115723.32ریال دیگر برنده 2400ریال اعتبار هدیه داخل شبکه ایرانسل خواهید شد.
ایرانسل.

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
پس مسله اینجاس
ممنونم که موضوع رو روشن کردید
خب این برای منم جالب میشه که بدونم ایراد وارده به این روش پرداخت دقیقا چی هستش ؟
اگه این روش کلا ایراد داره
اولا یک شرکت به خودی خود نمیتونه بانک باشه و وابسطه به یک مرکز اقتصادی هست
این کارت شارژها هم اطلاع دارد که مستقیما از طرف خود اپراتورها صادر نمیشه وامتیازشون دست چند شرکت پیمانکار هستش که گردش مالی اونها هم تحت نظر یک بانک انجام میشه یعنی هزینه های پرداختی (حالا با چند واسطه)به یک بانک واریز میشه
اگر کل این سیستم و نوع پرداخت ایراد داره باید از بیخ و بن طرح پیش پرداخت در هر دو اپراتور ایراد داشته باشه
یا اینکه من بازم دقیقا منظور شما رو نفهمیدم (بعد 5 سال درس خوندن کند ذهن شدم شرمنده-این شوخی نیست به خدا مسایل رو دیر تحلیل میکنم)
به رویاهایت بی اندیش ..........

-
- سپاسهای ارسالی: 445 بار
- سپاسهای دریافتی: 129 بار
سلام
من سيمكارت هر دو اپراتور رو دارم و از يك گوشي دوسيمكارته GLX استفاده مي كنم. بايد اذعان كنم كه دست كم در محل كارم كه مثلاً در شمال تهران (شهرك غرب) هستش، آنتندهي ايرانسل بسيار بهتر هست. در ضمن تاكنون ايرانسل خط من، هيچ اس ام اسي را برگشت نزده است در حالي كه برگشت زدن اس ام اس در همراه اول، لااقل براي من يك امر عادي و روزانه است. در رستوران محل كارم كه زيرزمين است، فقط ايرانسل آنتن مي دهد و همراه اول ابداً آنتن ندارد. برگشت صدا تاكنون در خط ايرانسلم اتفاق نيفتاده است در حالي كه دست كم از هر سه يا چهار تماس در همراه اول، يك مورد صدا برگشتي مي شود. شايد براي شما فرستادن يك اس ام اس تبريك يا شادباش در روزهايي همچون شب يلدا، عيد غدير و قربان و عيد نوروز توسط همراه اول به يك رويا تبديل شده باشد؛ در حالي كه ايرانسل در چنين شرايطي به راحتي اس ام اس را ارسال مي كند. (ضمناً از سال 78 سيمكارت همراه اول دارم.)
با تشكر
من سيمكارت هر دو اپراتور رو دارم و از يك گوشي دوسيمكارته GLX استفاده مي كنم. بايد اذعان كنم كه دست كم در محل كارم كه مثلاً در شمال تهران (شهرك غرب) هستش، آنتندهي ايرانسل بسيار بهتر هست. در ضمن تاكنون ايرانسل خط من، هيچ اس ام اسي را برگشت نزده است در حالي كه برگشت زدن اس ام اس در همراه اول، لااقل براي من يك امر عادي و روزانه است. در رستوران محل كارم كه زيرزمين است، فقط ايرانسل آنتن مي دهد و همراه اول ابداً آنتن ندارد. برگشت صدا تاكنون در خط ايرانسلم اتفاق نيفتاده است در حالي كه دست كم از هر سه يا چهار تماس در همراه اول، يك مورد صدا برگشتي مي شود. شايد براي شما فرستادن يك اس ام اس تبريك يا شادباش در روزهايي همچون شب يلدا، عيد غدير و قربان و عيد نوروز توسط همراه اول به يك رويا تبديل شده باشد؛ در حالي كه ايرانسل در چنين شرايطي به راحتي اس ام اس را ارسال مي كند. (ضمناً از سال 78 سيمكارت همراه اول دارم.)
با تشكر
«اكنون شهيدان مردهاند، و ما مرده ها زنده هستيم. شهيدان سخنشان را گفتند، و ما كرها مخاطبشان هستيم.» دكتر علي شريعتي