سلام :
می خواستم بدانم کسی از چگونگی عملیات بمباران نیروگاه نکا توسط نیروی هوائی عراق در زمان جنگ اطلاعی دارد؟
نیروگاه نکا
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
Re: نیروگاه نکا
ما از چگونگی عملیاتهای نیروی هوایی خودمان هم اطلاعاتی نداریم چه رسد به عراق!
انچه که من می دانم این عملیات به فرماندهی خلبان معروف و ماهر عراقی حمید شعبان انجام شد و از نظر بعد مسافت با عملیات H3 قابل مقایسه است و در نوع خود عملیات بزرگ و قابل توجهی است.
انچه که من می دانم این عملیات به فرماندهی خلبان معروف و ماهر عراقی حمید شعبان انجام شد و از نظر بعد مسافت با عملیات H3 قابل مقایسه است و در نوع خود عملیات بزرگ و قابل توجهی است.

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
فکر کنم سال 65 بوده تومجله صنایع هوایی نوشته بود بوسیله میراژ این حمله رخ داده است
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام خسته نباشید .
یعنی هیچکی درباره این حمله چیزی نمیدونه . قبلا تو اینترنت درباره این حمله جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم . یا علی
یعنی هیچکی درباره این حمله چیزی نمیدونه . قبلا تو اینترنت درباره این حمله جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم . یا علی
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 34 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 50 بار
- سپاسهای دریافتی: 181 بار
سلام
من یک مطلب فارسی در این رابطه در اینترنت قبلا" دیده بودم. فکر کنم چند نفری هم کشته داده بود. اگر اشتباه نکنم سه تا میراژ اف یک بودند که حمله کرده بودند. همچنین برق قسمت هایی از بخش شمال کشور قطع شد تا آنجا که یادم میاد. دوباره جستجو می کنم تا ببینم که می توانم این مطلب را پیدا کنم یا نه؟
ضمنا" شما حمله جنگنده های عراقی به بندرعباس و جزایر سیری را فراموش کردید که از این هم طولانی تر بوده است! گفته شده است که این جنگنده ها در کشورهای عربی (عربستان؟) سوخت گیری مجدد کرده بودند و تا بندرعباس آمده بودند! البته وضع عراق در زمان جنگ تحمیلی خیلی خوب بوده است. همین بس که در سال 1986 (در بحبوحه جنگ)، تیم ملی فوتبال عراق به جام جهانی راه یافت! زمانیکه لیگ سرتاسری فوتبال نداشتیم، عراقی ها جام جهانی رفتند !
[External Link Removed for Guests]
من یک مطلب فارسی در این رابطه در اینترنت قبلا" دیده بودم. فکر کنم چند نفری هم کشته داده بود. اگر اشتباه نکنم سه تا میراژ اف یک بودند که حمله کرده بودند. همچنین برق قسمت هایی از بخش شمال کشور قطع شد تا آنجا که یادم میاد. دوباره جستجو می کنم تا ببینم که می توانم این مطلب را پیدا کنم یا نه؟
ضمنا" شما حمله جنگنده های عراقی به بندرعباس و جزایر سیری را فراموش کردید که از این هم طولانی تر بوده است! گفته شده است که این جنگنده ها در کشورهای عربی (عربستان؟) سوخت گیری مجدد کرده بودند و تا بندرعباس آمده بودند! البته وضع عراق در زمان جنگ تحمیلی خیلی خوب بوده است. همین بس که در سال 1986 (در بحبوحه جنگ)، تیم ملی فوتبال عراق به جام جهانی راه یافت! زمانیکه لیگ سرتاسری فوتبال نداشتیم، عراقی ها جام جهانی رفتند !

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
با سلام
دوستان این حمله توسط میراژها انجام شده.
لازم دونستم شهیدبزرگوار ناصر سلیمی رو بهتون معرفی کنم تا همه بیشتر با اون اشنا بشید.
شهید ناصر سلیمی تو روستای واسو کلا شهرستان جویبار در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.با شروع جنگ با عزیمت شهید چمران به شهرستان قایمشهر برای جذب نیرو در گروه های پارتیزانی به انها ملحق شد و بعد از مدتی با اثابت ترکش به سر به فیض شهادت نائل اومد.
از این شهید بزرگوار دو فرزند به نامهای شعیب و ناصر(پسرعمه های بنده) به یادگار موندن.چون ایشون عضو انجمن اسلامی این نیروگاه و اولین شهید این نیروگاه بودند این نیروگاه به اسم ایشون مزین شد.
دوستان این حمله توسط میراژها انجام شده.
لازم دونستم شهیدبزرگوار ناصر سلیمی رو بهتون معرفی کنم تا همه بیشتر با اون اشنا بشید.
شهید ناصر سلیمی تو روستای واسو کلا شهرستان جویبار در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.با شروع جنگ با عزیمت شهید چمران به شهرستان قایمشهر برای جذب نیرو در گروه های پارتیزانی به انها ملحق شد و بعد از مدتی با اثابت ترکش به سر به فیض شهادت نائل اومد.
از این شهید بزرگوار دو فرزند به نامهای شعیب و ناصر(پسرعمه های بنده) به یادگار موندن.چون ایشون عضو انجمن اسلامی این نیروگاه و اولین شهید این نیروگاه بودند این نیروگاه به اسم ایشون مزین شد.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

-
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 224 بار
بمباران نکابا میراژاف1انجام شد.میراژها از تاکتیک سوختگیری body to body استفاده کردند.درارتفاع پایین از نقاط کور شبکه دفاع هوایی نفوذ کردند وبا موشک as30l نیروگاهو زدند.کارشون اونقدر حساب شده بود که امریکا از صدام جزییات حمله رو خواست.البته صدام طفره رفت ونداد.این کار در زمان فرماندهی حمید شعبان بر نیروی هوایی عراق انجام شد.ادم لایق و خوش فکری بود (برای خودشون).درزمان اون نیروی هوایی عراق خیلی رشد کیفی کرد.البته مغضوب صدام بود.تمام دیکتاتورها از انسانهای لایق بیزارند.
از این دفتر که نام ما زدودند
شما را صفحه ای دیگر گشودند
از این پژمردگی ما را غمی نیست
که گل را زندگانی جز دمی نیست
شما را صفحه ای دیگر گشودند
از این پژمردگی ما را غمی نیست
که گل را زندگانی جز دمی نیست