نمیدونم من چیزی روش نصب نکردم.
سیستم عاملم VISTA است
نه چیزی رو پیدا نمیکنه.
مشکل در وصل شدن به wireless
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: مشکل در وصل شدن به wireless
با سلام خدمت همه دوستان
این اولین پست من تو این فروم هستش
من لپ تاپم ال جی هستش البته مینی لپ تاپ
مشکل من با وایرلس این لپ تاپ زیاده دوستانی که ال جی کار کرده باشن می دونن ال جی یه نرم افزار جدا برای وایرلس این لپ تاپ گذاشته که از استانداردهای خیلی قدیمی تو اتصال به وایرلس استفاده می کنه من می خواستم اگه از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره به من کمک کنه من وقتی می خوام یه کانکشن جدید بسازم یا به یه اکسس پوینت جدید وصل شم پیداش می کنه اما نمی تونه کانکت شه حتی اگه رمز رو هم بهش بدم بازم نمی تونه کانکت شه اگه اطلاعات لازمه بفرمائید تا عرض کنم اما این نکته بدجوری ناراحتم کرده به خاطر ماهیت شغلم نمی تونم لپ تاپ بزرگ داشته باشم چون کلاً کارم مسافرت هستش و هر روز باید جایی باشم داشتن این لپ تاپ برام اهمیت داره ممنون می شم به من پاسخ بدید .
این اولین پست من تو این فروم هستش
من لپ تاپم ال جی هستش البته مینی لپ تاپ
مشکل من با وایرلس این لپ تاپ زیاده دوستانی که ال جی کار کرده باشن می دونن ال جی یه نرم افزار جدا برای وایرلس این لپ تاپ گذاشته که از استانداردهای خیلی قدیمی تو اتصال به وایرلس استفاده می کنه من می خواستم اگه از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره به من کمک کنه من وقتی می خوام یه کانکشن جدید بسازم یا به یه اکسس پوینت جدید وصل شم پیداش می کنه اما نمی تونه کانکت شه حتی اگه رمز رو هم بهش بدم بازم نمی تونه کانکت شه اگه اطلاعات لازمه بفرمائید تا عرض کنم اما این نکته بدجوری ناراحتم کرده به خاطر ماهیت شغلم نمی تونم لپ تاپ بزرگ داشته باشم چون کلاً کارم مسافرت هستش و هر روز باید جایی باشم داشتن این لپ تاپ برام اهمیت داره ممنون می شم به من پاسخ بدید .

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
Re: مشکل در وصل شدن به wireless
, عزیز.سلام.به سنترال کلوب خوش آمدید.
مدل لپ تاپ شما باید این باشه

اول به چند سوال پاسخ بدید تا بهتر به جواب برسید.
1-سیستم عامل
2-آیا در قسمت connection خود ویندوز به وایرلس لپ تاپ دسترسی دارید؟
3-نرم افزار که خود ال جی برای وایرلس نصب کرده رو نام ببرید.
3-آیا Wifi manager های دیگه رو هم تست کردید؟مثلا AT&T Communication manager
اما در کل 2 احتمال وجود داره.
1-با آپدیت درایور وای فای و یا نرم افزار موجود مشکل حل بشه.درایور ها در این محل پیدا میشه.
Please Login or Register to see this code
اگر خود ویندوز در قسمت connection "توی کنترل پنل" بتونه دیوایس وایرلس رو بشناسه که مشکل حله.میتونید از طریق خود ویندوز به شبکه متصل بشید.اما در غیر این صورت استفاده از wifi manager های دیگه میتونه کمکتون کنه.
سر زدن با این لینک هم ضرری نداره.
در هر صورت با جواب دادن یا 3 سوال بالا بهتر به جواب میرسید.
سوالی بود در خدمتیم.
مدل لپ تاپ شما باید این باشه

اول به چند سوال پاسخ بدید تا بهتر به جواب برسید.
1-سیستم عامل
2-آیا در قسمت connection خود ویندوز به وایرلس لپ تاپ دسترسی دارید؟
3-نرم افزار که خود ال جی برای وایرلس نصب کرده رو نام ببرید.
3-آیا Wifi manager های دیگه رو هم تست کردید؟مثلا AT&T Communication manager
اما در کل 2 احتمال وجود داره.
1-با آپدیت درایور وای فای و یا نرم افزار موجود مشکل حل بشه.درایور ها در این محل پیدا میشه.
اگر خود ویندوز در قسمت connection "توی کنترل پنل" بتونه دیوایس وایرلس رو بشناسه که مشکل حله.میتونید از طریق خود ویندوز به شبکه متصل بشید.اما در غیر این صورت استفاده از wifi manager های دیگه میتونه کمکتون کنه.
سر زدن با این لینک هم ضرری نداره.
در هر صورت با جواب دادن یا 3 سوال بالا بهتر به جواب میرسید.
سوالی بود در خدمتیم.

ناگهان چقدر زود دیر میشود !