سلام برهمه دوستان.
دوستان می خواستم با معرفی ایده خودم از نظرات شما استادان مطلع بشم .دردهه نود میلادی ارتش روسیه به مهمات جدیدی دست یافت با نام جیوه سرخ که این ماده منفجره 300 برابر قویتر ومخربتر از تی ان تی می باشد.
چند سال پیش دریک برنامه رادیویی به نام روزنه شنیدم که در شهر همدان یک مرکز تحقیقات هسته ای کشاورزی وجود دارد که در راکتور آن بجای اورانیوم از انرژی حاصل از شکافت هسته ای بر روی هسته کربن استفاده میشود .
معنی این مطلب این است که انرژی هسته ای منحصر به مواد رادیو اکتیو نیست والبته مواد رادیو اکتیو از انرژی هستهای بیشتری نسبت به سایر مواد طبیعی دارند. به نظر من روسها از این انرژی نهفته درمواد دیگر همچون جیوه استفاده کرده واین ماده منفجره قدرتمند راتولید کرده اند. شاید بتوان ازاین خواصیت کربن ویا سایر مواد طبیعی برای تولید بمبهای پرقدرت استفاده کرد.
نظر شما چیست.
آيا ميتوان بمب هسته كربني ساخت
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
اول از همه بگم که من اطلاعات چنداني در زمينه مواد منفجره ندارم ولي در حالت کلي :
تمام ذرات عالم داراي انرژي هستند چه زياد يا کم. ميتوان با شکافت هر نوع اتمي مقداري انرژي گرفت ولي بسته به
نوع اتم اين انرژي متفاوت هست و شايد آنقدر کم باشد که حتي ارزش اهميت دادن بهش وجود نداشته باشد يا هم
مثل اورانيوم و پلوتونيوم و ... داراي انرژي بسيار زيادي باشد که با شکافت هسته آنها انرژِي فراواني آزاد ميشود که
هم به صرفه هست و هم اينکه کاربردهاي مختلف دارد.
در مورد جيوه سرخ اطلاعاتي ندارم ولي بايد اين را بدانيد که احتمالا اين ماده بصورت شيميايي منفجر ميشود مانند TNT
وگرنه اگر هسته اش شکافته شود جزو سلاحهاي نامتعارف خواهد بود که خيلي ضعيفتر از اورانيوم خواهد بود.
پس به احتمال زياد اين ماده بصورت شيميايي منفجر ميشود نه شکافت هسته.
درباره هسته کربن هم فقط اين را حدس ميزنم که نبايد انرژِي زيادي داشته باشد و فقط در مراکز تحقيقاتي استفاده
ميشود و ارزش نظامي ندارد. شايد هم يه روزي داشته باشد که من نميدانم.
تمام ذرات عالم داراي انرژي هستند چه زياد يا کم. ميتوان با شکافت هر نوع اتمي مقداري انرژي گرفت ولي بسته به
نوع اتم اين انرژي متفاوت هست و شايد آنقدر کم باشد که حتي ارزش اهميت دادن بهش وجود نداشته باشد يا هم
مثل اورانيوم و پلوتونيوم و ... داراي انرژي بسيار زيادي باشد که با شکافت هسته آنها انرژِي فراواني آزاد ميشود که
هم به صرفه هست و هم اينکه کاربردهاي مختلف دارد.
در مورد جيوه سرخ اطلاعاتي ندارم ولي بايد اين را بدانيد که احتمالا اين ماده بصورت شيميايي منفجر ميشود مانند TNT
وگرنه اگر هسته اش شکافته شود جزو سلاحهاي نامتعارف خواهد بود که خيلي ضعيفتر از اورانيوم خواهد بود.
پس به احتمال زياد اين ماده بصورت شيميايي منفجر ميشود نه شکافت هسته.
درباره هسته کربن هم فقط اين را حدس ميزنم که نبايد انرژِي زيادي داشته باشد و فقط در مراکز تحقيقاتي استفاده
ميشود و ارزش نظامي ندارد. شايد هم يه روزي داشته باشد که من نميدانم.
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
حسن حقوردي,
سلام دوست من
در مورد چيزي که اطلاع ندارم، نطري ندادم؛ علي الخصوص که در مورد شيمي هم مي شود.
فکر مي کنم بقيهء دوستان هم همينطور باشند.
از آن جا که هستهء کربن داراي ايزوتوپ هاي ناپايدار نيست، چنين مسئله اي فکر مي کنم مردود باشه.
البته بايد نظر دوستان متخصص رو جويا بشيم.
سلام دوست من
در مورد چيزي که اطلاع ندارم، نطري ندادم؛ علي الخصوص که در مورد شيمي هم مي شود.
فکر مي کنم بقيهء دوستان هم همينطور باشند.
از آن جا که هستهء کربن داراي ايزوتوپ هاي ناپايدار نيست، چنين مسئله اي فکر مي کنم مردود باشه.
البته بايد نظر دوستان متخصص رو جويا بشيم.

[External Link Removed for Guests]