معرفی نرم افزار : بکآپ گیری از اکستنشن های فایرفاکس FEBE

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

معرفی نرم افزار : بکآپ گیری از اکستنشن های فایرفاکس FEBE

پست توسط Yasser »

نرم افزار : بکآپ گیری از اکستنشن های فایرفاکس
Firefox Extension Backup Extension (FEBE) 

من و شاید خیلی از دوستان از نرم افزار مرورگر اینترنت فایرفاکس استفاده میکنیم.
از دلایل محبوبیت فایرفاکس پلاگین ها ، اکستنشن ها و تم های بسیار زیاد متنوع و بسیار هم کاربردی اون هست که از فایرفاکس یک نرم افزار با قابلیت های بسیار وسیع و کاربردهای بسیار گسترده میسازه.
این رو هم میدونید که به چه دلیل هست ؟ به دلیل اوپن سورس بودن فایرفاکس. این خاصیت باعث میشه که همه مردم (یعنی برنامه نویسان خلاق!) بتونن در توسعه و گسترش اون نقش داشته باشن و از نوشتن اکستنشن هایی برای کاربردهای شخصی گرفته تا نوشتن برنامه های الحاقی عمومی که کاربردهایی برای اکثر قریب به اتفاق کاربران کامپیوتر داره. و مثل اینترنت اکسپلورر مایکروسافت که با نوشته شدن در پشت درهای بسته افسار کاربران اینترنت رو گرفته وبه ناکجاآبادهای ساخته مایکروسافت میبره نیست!
جدای از همه این مزایا و کاربردهای جذاب موضوعی هست که باعث ناخرسندی ما در یک وضعیت خاص میشه : زمانی رو تصور کنید که سیستم ما دچار مشکلات متعدد نرم افزاری و حتی سخت افزاری شده و یا به هر دلیل نیاز هست که فایرفاکس از روی سیستم برداشته ، خواه اشکال با عزل فایرفاکس حل بشه و یا مجبور بشیم ویندوز رو مجدد نصب کنیم، در اون حالت هست که برنامه فایرفاکسی که مانند بچه خودمون تربیتش کردیم، تم های زیبا و قشنگی براش قرار دادیم، اکستنشنهای کاربردی فراوانی روش نصب کردیم و با آخرین پچ ها آپدیتش کردیم ، با همه ملحقات و متعلقاتش از دست میره و ما باید پس از نصب مجدد زمانی رو از 5 دقیقه تا حتی 1 ساعت صرف تربیت و شخصی سازی فایرفاکس برای خودمون بکنیم (همون کاستومایزشن).
این نکته بود که همیشه من رو از نصب مجدد فایرفاکس برای خودم دلسرد میکرد و در عین حال هم مجبور به انجامش بودم.
این فکر در ذهن من بود تا امروز وقتی در حال گردش در جنگل موزیلا بودم به یک اکستنشن بسیار بسیار بسیار عالی برخوردم :
و اون هم :
Firefox Extension Backup Extension (FEBE)

این اکستنشن بعد از نصب روی فایرفاکس به شما امکان بکآپ گیری از همه اکستنشنهای دیگه فایرفاکس رو میده و اونها رو در یک فایل قابل اینستال XPI. قرار میده و اون رو در اختیار شما قرار میده تا هر وقت که خواستین و فایرفاکس تازه نصبی داشتین همه پلاگین های مورد نیاز و مورد علاقه خودتون رو یک جا نصب کنین.
این برنامه رو از این آدرس میتونین در یافت کنین :[External Link Removed for Guests]
عکس هایی از محیط کار اون هم در این آدرس قرار داره : [External Link Removed for Guests]
حالا با خیال راحت و بدون کلافگی میتونین کامپیوتر خودتونو که نفسش بند اومده شخم بزنین :-)
تصویر
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

اموزش

پست توسط hexmehdi »

با سلام
من این افزونه رو نصب کردم و از فایر فاکس بک اپ گرفتم یک فایل با فرمت fbuبه من داد بعد فایر فاکسو پاک کردم بعد که دوباره فایر فاکسو نصب کردم نمی دونم چه چوری بک اپ رو فعال کنم
ممنون می شم کمکم کنید.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”