البته نمیدونم موضوع شما چه ربطی به انجمن آموزش داره؟؟؟!!!
شرمنده دوست عزیز... اول که خواستم موضوع رو انتخاب کنم به هیچ بخشی نمیومد...
خیلی ممنون از پاسختون... به واقع استفاده بردم... یه

اساسی واسه شما
در ثانی شما میفرمایی که هنوز به خدمت نرفته اید و بعد از خدمت قصد استخدام در ارتش یا بهتر بگویم نیروهای مسلح را دارید ، باید به عرض برسانم خیلی علاقه مندانی چون شما بعد از اتمام خدمت سربازی به شدت از نیروهای مسلح نفرت پیدا میکنند .
دقیقا؛ من هم با مشورت هایی که با برادرم و چند تا از افسرهای ارتش شهرمون انجام دادم این روش رو انتخاب کردم که بعد از خدمت تصمیم خودم رو بگیرم...
ثالثا" :در رسته های تکاور و یا تفنگدار (نه اینکه اصلا" نباشد) قد زیاد مهم نیست . یعنی قد شما تقریبا" مناسب است
به به.... چقدر امیدوارانه.. این بخش نوشته هاتون واقعا به کامم شیرین اومد

خیلی سپاس گذارم از شما دو دوست عزیز

... هر چند هر چی این دکمه ی سپاس رو زدم انگار کار نکرد
راستش من دوران دبیرستان همه ی فکر و ذکرم درجه داری بود... اخه اصولا به نظامی گری علاقه ی بیشتری دارم تا به درس های تئوری افسری... بعد که آگاه شدم فهمیدم افسری شان بالاتری داره و از طرفی اون طورام که من فکر میکردم آموزش های نظامیش نسبت به درجه داری کم رنگ نیست... به هر تقدیر سوابق درخشانی ندارم! معدلم هم یه ذره از حداقل بالاتره...
گفتین که اگه سئوالی هست جواب میدین؛ نمیدونم چه جوری از شما قدر دانی کنم دوست عزیز
با این سوابقم میتونم امتحان ورودی رو خوب بخونم... امیدی هست؟
میخوام بدونم استخدام افسری چه موقعست و استخدام درجه داری چه موقع؟
من سربازیموو در زندان پذیرش شدم؛ آیا میتونم مثلا بعد از 6 ماه خدمت سربازی رو رها کنم و ادامه ی خدمتم رو به عنوان عضو رسمی در ارتش انجام بدم؟
سپاس دوباره