[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]سلام دوستان.
این تاپیک رو ایجاد کردم تا نرم افزار های کاربردی که نیاز بیشتر کاربران ویندوز هست و تنظیمات ویندوز رو که ساده هست ولی کسی ازش خبر نداره و یا کار با اون رو بلد نیست ( یا به اصطلاح آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم) رو قرار بدیم تا دوستان استفاده کنند.البته با کمک شما.
خواهشا درخواست های نرم افزاری خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید تا این تاپیک فقط به معرفی نرم افزار بپردازه.
Please Login or Register to see this code
همچنین نرم افزار هایی رو معرفی کنید که خودتون تست کردید و یا از کارکردن اون مطمئن هستید.
و اما برای شروع یک نرم افزار عالی در زمینه کنترل موبایل معرفی میکنم.
نام نرم افزار: !MOBILedit
لینک دانلود :
با این نرم افزار میتونید همه نوع موبایل "سونی اریکسون.نوکیا.با سیستم عامل.بدون سیستم عامل" رو مدیریت کنید.
من شخطا روی این مدل ها تست کردم:
Sony ericsson K310 , W300 , Z530 , G900
Nokia 6630 , X3
کار با اون هم بسیار راحته.امکانات کاملی هم داره.مثلا:
طریقع اتصال موبایل به کامپیوتر از سه راه کابل و بلوتوث و اینفرارد
پشتیبان گیری از اس ام اس و دفترچه تلفن و فایل و ....
[COLOR=#27447e] [FONT=tahoma, sans-serif]روش نصب و کرک:
[FONT=tahoma, sans-serif]نرم افزار را نصب کنید. فایل Patch موجود در فولدر c r 4c k را در محل نصب نرم افزار کپی کرده و اجرا و اعمال کنید. نرم افزار را اجرا کنید. از منوی Help گزینه Activate Product را انتخاب کنید. سریال و نام زیر را وارد کنید:
[FONT=tahoma, sans-serif]Name: Taikonaut
Key:
[FONT=tahoma, sans-serif]در قسمت Company چیزی را وارد نکنید. بر روی Activate کلیک کنید.
[FONT=tahoma, sans-serif]
[FONT=tahoma, sans-serif]ادامه دارد...
نرم افزار ها و تنظیمات کاملا کاربردی ویندوز XP
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

Re: نرم افزار ها و تنظیمات کاملا کاربردی ویندوز XP
مرتب کردن استارت منو:
دوباره سلام.
حتما شما هم اگر کاربر نیمه حرفه ای یا حرفه ای ویندوز ایکس پی باشید با حجم انبوه برنامه ها در استارت منو بر خوردید که گاهی به 3-4 ستون هم میرسه و کل دسکتاپ رو اشغال میکنه.
با این وضع پیدا کردن یک برنامه هم کار بسیار مشکلی هست.
اما راه حل چیه؟
اول به این مسیر بروید."نکته:
در اینجا درایو C انتخاب شده چون ویندوز در این درایو نصب شده."
c:\document and setting\all user"user"*\start menu\programs
*: all user or user
فولدر start menu هم در all user موجوده و هم در داکیومنت تک تک یوزر ها.اما چون بیشتر برنامه ها به صورت پیشفرض برای all user نصب میشه اول این محل رو مرتب کنید بهتره
حالا به فولدر program که رفتید آیکون ها و برنامه های موجود در استارت منو رو میبینید.
خوب.در این محل 3-4 تا یا بیشتر فولدر جدید ایجاد کنید.مثلا با این عناوین
multimedia : for players and image editors and ...
Games
internet
windows
Applications
.
.
.
و هر برنامه رو با توجه به کاربردش توی این فولدر ها بکشید و رها کنید drag and drop
مثلا تمام برنامه های مربوط به اینترنت مثل دانلود منیجر ها و اکسپلورر ها و ... رو توی فولدر internet قرار بدید.
حالا به استارت منوی ویندوز یرید و نتیجه رو ببینید.
سه تا مزیت اصلی این کار:
1-منوی استارت زود تر باز میشه
2-پیدا کردن برنامه ها و نرم افزار های مورد نیاز خیلی خیلی راحت تر میشه
3-موقع باز کردن کل دسکتاپ گرفته نمیشه و کلا کار با اون راحت تره.
این کار حدود 5 الی حداکثر 10 دقیقه زمان میبره.اما ارزشش رو داره
امتحان کنید
دوباره سلام.
حتما شما هم اگر کاربر نیمه حرفه ای یا حرفه ای ویندوز ایکس پی باشید با حجم انبوه برنامه ها در استارت منو بر خوردید که گاهی به 3-4 ستون هم میرسه و کل دسکتاپ رو اشغال میکنه.
با این وضع پیدا کردن یک برنامه هم کار بسیار مشکلی هست.
اما راه حل چیه؟
اول به این مسیر بروید."نکته:
در اینجا درایو C انتخاب شده چون ویندوز در این درایو نصب شده."
c:\document and setting\all user"user"*\start menu\programs
*: all user or user
فولدر start menu هم در all user موجوده و هم در داکیومنت تک تک یوزر ها.اما چون بیشتر برنامه ها به صورت پیشفرض برای all user نصب میشه اول این محل رو مرتب کنید بهتره
حالا به فولدر program که رفتید آیکون ها و برنامه های موجود در استارت منو رو میبینید.
خوب.در این محل 3-4 تا یا بیشتر فولدر جدید ایجاد کنید.مثلا با این عناوین
multimedia : for players and image editors and ...
Games
internet
windows
Applications
.
.
.
و هر برنامه رو با توجه به کاربردش توی این فولدر ها بکشید و رها کنید drag and drop
مثلا تمام برنامه های مربوط به اینترنت مثل دانلود منیجر ها و اکسپلورر ها و ... رو توی فولدر internet قرار بدید.
حالا به استارت منوی ویندوز یرید و نتیجه رو ببینید.
سه تا مزیت اصلی این کار:
1-منوی استارت زود تر باز میشه
2-پیدا کردن برنامه ها و نرم افزار های مورد نیاز خیلی خیلی راحت تر میشه
3-موقع باز کردن کل دسکتاپ گرفته نمیشه و کلا کار با اون راحت تره.
این کار حدود 5 الی حداکثر 10 دقیقه زمان میبره.اما ارزشش رو داره
امتحان کنید
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

دوباره سلام.
قبل از معرفی این نرم افزار میخوام نتیجه مرتب کردن استارت منو رو بهتون نشون بدم.
قبل از مرتب کردن:
[External Link Removed for Guests]
بعد از مرتب کردن
و حالا معرفی نرم افزار امروز.
دیدم بسیاری از دوستان هنوز با ویروس اتوران مشکل دارند.
بر آن شدیم تا در مسیر ریشه کنی این ویروس دست به کار شویم.
این کار در دو مرحله ممکنه:
1-اول باید ویروس رو پاک کنید.
با نرم افزار Autorun_Virus_Remover_2.3 میتونید ویروس رو پاک کنید و بیشتر قسمت های سیستمتون رو repair کنید.مثل رجیستری و show hidden و تمام مشکلات رو.
2- پیشگیری: من بعد از اینکه یک بار سیستمم ویروسی شد این ابزار رو فعال کردم.از اونوقت تا الان شاید نزدیک 50 بار این ویروس رو از تو سی دی و فلش و ... از بین برده!! یه تمام کسانی هم که تا حالا با این ویروس برخورد نکردند هم توصیه میکنم این ابزار رو روی سیستمشون فعال کند.
نام اون هم CPE17AntiAutorun1330 هست.
این ابزار همیشه کنار ساعت توی تسک بار فعاله و به محض اتصال فلش یا مموری یا قرار دادن سی دی یا ... ابتدا اون رو اسکن میکنه .در صورت آلوده بودن اون رو پاکسازی میکنه و بعد اجازه دسترسی میده.
این دو نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.
قبل از معرفی این نرم افزار میخوام نتیجه مرتب کردن استارت منو رو بهتون نشون بدم.
قبل از مرتب کردن:
بعد از مرتب کردن
و حالا معرفی نرم افزار امروز.
دیدم بسیاری از دوستان هنوز با ویروس اتوران مشکل دارند.
بر آن شدیم تا در مسیر ریشه کنی این ویروس دست به کار شویم.
این کار در دو مرحله ممکنه:
1-اول باید ویروس رو پاک کنید.
با نرم افزار Autorun_Virus_Remover_2.3 میتونید ویروس رو پاک کنید و بیشتر قسمت های سیستمتون رو repair کنید.مثل رجیستری و show hidden و تمام مشکلات رو.
2- پیشگیری: من بعد از اینکه یک بار سیستمم ویروسی شد این ابزار رو فعال کردم.از اونوقت تا الان شاید نزدیک 50 بار این ویروس رو از تو سی دی و فلش و ... از بین برده!! یه تمام کسانی هم که تا حالا با این ویروس برخورد نکردند هم توصیه میکنم این ابزار رو روی سیستمشون فعال کند.
نام اون هم CPE17AntiAutorun1330 هست.
این ابزار همیشه کنار ساعت توی تسک بار فعاله و به محض اتصال فلش یا مموری یا قرار دادن سی دی یا ... ابتدا اون رو اسکن میکنه .در صورت آلوده بودن اون رو پاکسازی میکنه و بعد اجازه دسترسی میده.
این دو نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.

دوستان.دوباره سلام.
امروز میخوام یک نرم افزار رو بهتون معرفی کنم که در صرفه جویی وقت خوره های اینترنت "مثل خودم" و کسانی که 24 ساعت تو اینترنت هستند کمک بسیار زیادی میکنه.
حتما تا بحال اسم فید "Feed " یا آر اس اس "RSS" به گوشتون خورده.
این ابزار که در بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها موجود هست ابزار بسیار خوبیه.چرا؟
با این ابزار و یک نرم افزار Feed reader میتونید در وقتتون صرفه جویی زیادی بکنید.
در حقیقت دیگه لازم نیست هر روز به سایت ها و وبلاگ های مورد علاقه تون سر بزنید و ببینید مطلبی به روز شده یا نه.
طریقه کارش چطوریه؟
اول به یک نرم افزار فید ریدر نیاز دارید.
نرم افزار feed reader یکی از بهترین این نرم افزار ها با پشتیبانی کامل از زبان فارسی هست.
که از اینجا میتونید دانلود کنید.
خوب.حالا باید به سایت هایی که زیاد سر میزنید برید و ببینید آیا فید داره یا نه؟
دنبال همچین شکل هایی باشید.
با کلیک بر روی این عکس در سایت ها به صفحه ای میرسید که نوشته های اون خیلی مهم نیست.
آدرس اون فید رو که در آدرس بار مرورگرتون هست رو کپی کنید.
حالا نرم افزار feed reader رو باز کنید.کلید F3 رو بزنید و آدرسی رو که کپی کردید رو past کنید.و کلیک بر روی OK
تمام شد.
حالا هر وقت فید های خودتون رو اضافه کردید کافیه از این به بعد هر بار حدود 5 دقیقه به اینترنت متصل بشید و در نرم افزار گزینه Update feeds رو بزنید.
و بعد دیگه نیازی به اینترنت ندارید.
بسیاری از سایت ها کل اخبار رو به فید ریدر شما ارسال میکنند و برخی دیگر فقط تیتر رو ارسال میکنند که شما مطلع بشید که اون سایت آپدیت شده و شما باشد به سایت برای خوندن اخبار سر بزنید.
من حساب کردم با این کار در زمان اتصال به اینترنت خودم حدودا روزی 2-3 ساعت صرفه جویی شده.البته من ADSL دارم و زمان برام مهم نیست.اما این نرم افزار برای کسانی که Dial up دارند توصیه میشه.
تنظیمات برای زبان فارسی رو هم از این سایت مشاهده کنید.دیدم اگر بزارم مطلب خیلی طولانی میشه.
امیدوارم مفید واقع بشه
با تشکر از برنامه صفر و یک "هر روز ساعت 5:30 شبکه آموزش" به خاطر معرفی این نرم افزار.
این برنامه یکی معدود برنامه های مفید و سطح بالای تلویزیون در مورد IT و کامپیوتر هست.

امروز میخوام یک نرم افزار رو بهتون معرفی کنم که در صرفه جویی وقت خوره های اینترنت "مثل خودم" و کسانی که 24 ساعت تو اینترنت هستند کمک بسیار زیادی میکنه.
حتما تا بحال اسم فید "Feed " یا آر اس اس "RSS" به گوشتون خورده.
این ابزار که در بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها موجود هست ابزار بسیار خوبیه.چرا؟
با این ابزار و یک نرم افزار Feed reader میتونید در وقتتون صرفه جویی زیادی بکنید.
در حقیقت دیگه لازم نیست هر روز به سایت ها و وبلاگ های مورد علاقه تون سر بزنید و ببینید مطلبی به روز شده یا نه.
طریقه کارش چطوریه؟
اول به یک نرم افزار فید ریدر نیاز دارید.
نرم افزار feed reader یکی از بهترین این نرم افزار ها با پشتیبانی کامل از زبان فارسی هست.
که از اینجا میتونید دانلود کنید.
خوب.حالا باید به سایت هایی که زیاد سر میزنید برید و ببینید آیا فید داره یا نه؟
دنبال همچین شکل هایی باشید.
با کلیک بر روی این عکس در سایت ها به صفحه ای میرسید که نوشته های اون خیلی مهم نیست.
آدرس اون فید رو که در آدرس بار مرورگرتون هست رو کپی کنید.
حالا نرم افزار feed reader رو باز کنید.کلید F3 رو بزنید و آدرسی رو که کپی کردید رو past کنید.و کلیک بر روی OK
تمام شد.
حالا هر وقت فید های خودتون رو اضافه کردید کافیه از این به بعد هر بار حدود 5 دقیقه به اینترنت متصل بشید و در نرم افزار گزینه Update feeds رو بزنید.
و بعد دیگه نیازی به اینترنت ندارید.
بسیاری از سایت ها کل اخبار رو به فید ریدر شما ارسال میکنند و برخی دیگر فقط تیتر رو ارسال میکنند که شما مطلع بشید که اون سایت آپدیت شده و شما باشد به سایت برای خوندن اخبار سر بزنید.
من حساب کردم با این کار در زمان اتصال به اینترنت خودم حدودا روزی 2-3 ساعت صرفه جویی شده.البته من ADSL دارم و زمان برام مهم نیست.اما این نرم افزار برای کسانی که Dial up دارند توصیه میشه.
تنظیمات برای زبان فارسی رو هم از این سایت مشاهده کنید.دیدم اگر بزارم مطلب خیلی طولانی میشه.
امیدوارم مفید واقع بشه
با تشکر از برنامه صفر و یک "هر روز ساعت 5:30 شبکه آموزش" به خاطر معرفی این نرم افزار.
این برنامه یکی معدود برنامه های مفید و سطح بالای تلویزیون در مورد IT و کامپیوتر هست.