TROPHY فرشته نجات تانک مرکاوای اسرائیل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 301 بار
سپاس‌های دریافتی: 989 بار
تماس:

TROPHY فرشته نجات تانک مرکاوای اسرائیل

پست توسط boreal-soldier »

TROPHY را همچنین ASPRO نیز مینامند ناگفته نماند تروفی در نیروهای دفاعی اسرائیل طراحی و ساخته شده است و یک نوع سیستم حفاظت فعال است .که بر روی سیستم های زرهی سبک و سنگین مانند تانک و نفربر نصب شده و آنها را در برابر موشکها-راکتها-پرتاب کننده های نارجک و .... خلاصه هر چیزی که قصد صدمه زدن به آن را دارد محافظت میکند . این سیستم محصول مشترک 10 سال کار بین صنایع پیشرفته نظامی رافائل و التا د ر اسرائیل می باشد .
در اوت سال 2009 پس از طی مراحل آزمایشی موفقیت آمیز اسرائیل اعلام کرد از سال 2010 شروع به نصب و به کار گیری این سامانه بر روی سیستم های زرهی خودش خواهد کرد.
در 1 مارس 2011 تروفی موفق به ردگیری و نابود کردن موشک هایی شد که به سوی یک تاک مرکاوا از نوار غزه شلیک شد و این صحت آزمایشات تروفی را تائید کرد .
این سیستم از یک کامپیوتر مرکزی که از چهر آنتن تخت که در اطراف تانک نصب شده اطلاعات را جمع آوری کرده و سپس به دو برجک مسلح با غابلیت پوشش دهی 360 درجه ای ارسال و سلاح نصب شده بر روی برجک ساچمه هایی را مانند گلوله شات گان در مسیر هدف پرتاب کرده که باعث نابودی موشک-کلاهک جنگی و... میشود.
در ادامه چند تصویر از این سیستم و نحوه کار آن که وقتی خودم اولین بار آن را دیدم شگفت زده شدم . و تاریخچه کار برروی این سیستم که شروع طراحی آن قبل از جنگ حزب الله بوده بر آینده نگری نیروهای نظامی اشغالگر بر تداوم حضور خود در منطقه است :

تصویر

تصویر

تصویر
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: TROPHY فرشته نجات تانک مرکاوای اسرائیل

پست توسط saeedjiji »

براتون یه ویدئو جدید و عالی از معرفی و همچنین تست این سامانه پدافندی پیدا کردم.

فایل رو با لینک مستقیم آپلود کردم

[External Link Removed for Guests] 

سامانه قدرتمندی هست ، امیدوارم به زودی وزارت دفاع و نیروهای حزب الله چاره ای کنند...

یا حق
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 301 بار
سپاس‌های دریافتی: 989 بار
تماس:

پست توسط boreal-soldier »

saeedjiji از شما متشکرم واقعا ویدئو جالبی بود به همه دوستان توصیه می کنم حتما ببینند. :smile:
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Eu
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 79 بار

پست توسط Jolly-Rogers »

ویدیوی تست این سیستم رد مقابل ار پی جی ۷ ، مالیوتکا ، تاو و ..... واقعا سیستم کار امدی هست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط ravana »

این سیستم گمون نکنم روی سرهای جنگی نفوذی تاثیری داشته باشه!
یک نمونه که آمریکایی ها روی هامراشون تست کردن فکر کنم بهتر از این عمل کنه اونم از کار انداختن موشک با لیزر بود بسیار سریع و دقیق عمل می کنه
البته برای استفاده در تانک باید آپدیت تر بشه که حتما تاحالا شده
نقطه ضعف اصلی مرکاوا که به خاطر اعتماد احمقانه ی اسرائیلیها به تبلیغات خودشونه اینه که از زره های ثانویه و نرده ای یا طوری که دور برجک و شنی کشیده می شه استفاده نمی کنن این توی اکثر تانکهای منهدم شدشون مشهوده
اما امریکاییها همیشه به این نکته توجه می کنن توی آبرامزاشون
در مورد مین هم عکسی از مرکاوا ندیدم اما در جنگ عراق یه آبرامز روی مین ضد تانک رفت و خدمش زخمی شدن
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

ravana
برادر شما تایپیک 1 سال پیش رو کشیدی بالا چه دقیق هم هست آخرین پستش مال یک سال پیشه
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط ravana »

saied tomcat نوشته شده:ravana
برادر شما تایپیک 1 سال پیش رو کشیدی بالا چه دقیق هم هست آخرین پستش مال یک سال پیشه

سلام
خوبی انجمنا به اینه که یه مطلب رو 10 سال دیگه هم می شه خوند و اپدیت ترش کرد
این مطالب رو برای خودمون نمی نویسیم که
شاید چند سال دیگه یکی پیداش شد هیچی از این چیزا نمی دونست و خوند و یاد گرفت و یا بیشتر از ما میدونست و نوشت و ما هم یادگرفتیم مطالب علمی که تاریخ انقضا نداره جانم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

پست توسط saeid 7 »

ravana نوشته شده:
saied tomcat نوشته شده:ravana

سلام
خوبی انجمنا به اینه که یه مطلب رو 10 سال دیگه هم می شه خوند و اپدیت ترش کرد
این مطالب رو برای خودمون نمی نویسیم که
شاید چند سال دیگه یکی پیداش شد هیچی از این چیزا نمی دونست و خوند و یاد گرفت و یا بیشتر از ما میدونست و نوشت و ما هم یادگرفتیم مطالب علمی که تاریخ انقضا نداره جانم

شاید شما دیگه این تاپیک رو نخونید. ما هم به سهم خودمون چیزی اضافه میکنیم تا آیندگان بخوانند و شاید مطلبی اضافه کنند.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

تروفی (trophy ) یک سیستم ضد راکت و موشک هست که توسط رژیم غاصب اسراییل برای دفاع از تانک ها و وسایل نقلیه سنگین ساخته شده است. این سیستم موشکها و راکت هایی که به سمت تانک می آید را شناسایی و با استفاده از یک تفنگ ساجمه ای شبه انفجاری آنها را نابود میکند. تروفی نتیجه همکاری مشترک ده ساله بین Rafael Advanced Defense Systems و Israel Aircraft Industries' Elta Group هست.

در سال 2012 این سیستم روی تانک مرکاوا 4 نصب شد. این سیستم شامل یک رادار Elta EL/M-2133 F/G band با 4 آنتن مسطح و دید 360 درجه نصب شده بر روی وسیله ی نقلیه هست. وقتی راکت به سمت تانک شلیک شد، با رادار هدف شناسایی میشود و کامپیوترهای پیشرفته سرعت و زاویه حمله را حساب میکنند. قبل از این که راکت به هدف برسد دو لانچر پرتاب کننده گلوله های کوچک که به صورت عمودی و دوار در دو طرف وسیله ی نقلیه نصب شده به طرف هدف شلیک میکنند و بدین گونه قبل از اینکه راکت به تانک برسد منهدم میشود. معمولا گلوله های پرتابی محدوده کوچکی را در بر میگیرند تا به افرادی که در کنار تانک وظیفه حفاظت از تانک را دارند صدمه ای وارد نشود.

تروفی معمولا برای تانک اصلی میدان نبرد جهت دفاع در برابر موشکهای ضد تانک قابل حمل توسط انسان بکار میرود. این سیستم وزن پایینی دارد.و در مقایسه با قفس های ضد راکت سریعتر نصب میشوند. برای مثال یک خودروی Stryker وقتی بخواهد سوار یک هواپیمای باربری شود باید قفسها جدا شوند و در مقصد دوباره نصب شوند که چیزی حدود 100 ساعت کار لازم دار ولی با تروفی چنین مشکلی پیش نخواهد آمد.

Trophy Light یک ورژن جدید از تروفی هست که توسط Rafael Advanced Defense Systems برای نصب بر روی وسایل موتوری سبکتر مخصوصا Rafael's Golan ساخته شده و سبکتر وارزانتر از نمونه استاندارد هست.
قیمت تمام شده یک سیستم تروفی حدود 600 هزار دلار هست.
Rpg-30 یک ورژن جدید از خانواده rpg هست که برای عبور از چنین سیستم هایی ساخته شده. با توجه به اینکه حزب الله لبنان rpg-30 را دارد در نتیجه وزارت دفاع اسراییل بر روی طرح جدیدی با مشخصات مشابه تروفی ولی قوی تر کارمیکند تا جلوی rpg-30 های حزب الله، تانک های جدید شکست نخورند.

منبع :
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 396 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط edibk »

حالا که دوستان زحمت کشیدن و تاپیک رو مجددا فعال کردن بیزحمت زحمته اپلود مجدد فیلمشو بکشن من دق کردم ببینم این چیه؟ :grin: 8->
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

edibk نوشته شده:حالا که دوستان زحمت کشیدن و تاپیک رو مجددا فعال کردن بیزحمت زحمته اپلود مجدد فیلمشو بکشن من دق کردم ببینم این چیه؟ :grin: 8->

ایلینکش هست.اگر کسی از دوستان اینترنت پر سرعت داره آپلودش کنه.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”