سلام
وقتتون بخیر
من یک نرم افزار حسابداری دارم که از SQL 2005 استفاده می کند که حال می خوام روی همون سیستم نرم افزار حسابداری جدیدی که با SQL 2000 سرو کار دارد نصب نمماید مه هنگامی که برای نصب کلیک می کنم اررور :
Please Login or Register to see this code
نمایش می دهد که با جستجو. در اینترنت هم به نتیجه قابل قبولی نرسیدم می خواستم بدونم که آیا راهی برای نصب وجود دارد .
نکته : چیزهایی که در اینترنت در این مورد فهمیدم این بود که این فایل برای آپدیت می باشد و محتویات اون در پوشه MSDE قرار دارد که نوعی سرویس پک برای SQL 2000 می باشد.
مشکل در نصب SQL SERVER
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: مشکل در نصب SQL SERVER
تا اونجایی که من میدونم باید به صورت سفرشی نصب کنید و Instance Name رو متفاوت با قبلی که 2000 هست نصب کنید الان احتمالا داره هر دو رو به نام Sqlexpress یا همچنین چیزی نصب می کنه
من با این کار تونستم 2005 و 2008 رو کنار هم نصب کنم
من با این کار تونستم 2005 و 2008 رو کنار هم نصب کنم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
, عزیز
ممنون
ولی من خودم قبلا هم Instance Name را تغییر داده بودم اما فایده ای نداشت حالا که شما فرمودید باز تست کردم دیدم درست شد
ممنون
ولی من خودم قبلا هم Instance Name را تغییر داده بودم اما فایده ای نداشت حالا که شما فرمودید باز تست کردم دیدم درست شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
این مشکل به خاطر run بودن service های sql2005 هست....
بهترین راه و بی دردسر ترین این هست که 2005 پاک و 2000 رو نصب کنید.بعد 2005 رو نصب کنید.(البته بک آپ از دی بی های 2005 فراموش نشه!)
راه دیگه stop کردن تک تک سرویس های 2005 هست.

بهترین راه و بی دردسر ترین این هست که 2005 پاک و 2000 رو نصب کنید.بعد 2005 رو نصب کنید.(البته بک آپ از دی بی های 2005 فراموش نشه!)
راه دیگه stop کردن تک تک سرویس های 2005 هست.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )