سلام
من یک آیپاد کلاسیک 80 گیگ دارم
هیچ برنامه ای را اجرا نمی کنه حتی توسط برنامه های ترنسفر هم شناخته نمی شود چیکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟
درخواست کمک
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: درخواست کمک
, دوست عزیز شما باید از iTUNES استفاده کنید...
البته بسیار گنگ مشکلتون رو مطرح کردید...بیشتر توضیح بدید

البته بسیار گنگ مشکلتون رو مطرح کردید...بیشتر توضیح بدید

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
برنامه آیتونز را دارم
وقتی آیپاد را به کامپیوتر وصل می کنم میگه باید ریستور بشه ، ریستور که می کنم وسط زاه قطع می شه ؟
مشکل اینه که فایل صوتی وتصویری که داخلش میریزم از طریق کامپیوتر ، داخل آیپاد نشون نمی ده ، خالی هستش
وقتی آیپاد را به کامپیوتر وصل می کنم میگه باید ریستور بشه ، ریستور که می کنم وسط زاه قطع می شه ؟
مشکل اینه که فایل صوتی وتصویری که داخلش میریزم از طریق کامپیوتر ، داخل آیپاد نشون نمی ده ، خالی هستش

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, دوست عزیز به طور کلی برای انتقال فایل صوتی و تصویری برای نمایش توسط دستکاه شما باید از نرم افزار های انتقال استفاده کنید.که بهترین امتخاب itunes هست.البته نرم افزار ها ی متفرقه هم وحود داره...
در مورد اینکه به صورت دستی اطلاعات رو منتقل میکنید :در این حالت ،ایپاد تبدیل به یک دیسک فلش میشه و شما میتونید فقط برای انتقال اطلاعات ازش استفاده کنید.به همین دلیل هم هست که شما نمیتونید این فایل ها را در palyer دستگاه ببینید و پخش کنید.
در مورد ارور recovery مشکلات متعدد باعث این قضیه میشه...
بهترین راه اینه که اگه براتون ممکنه دستگاه رو با itunes اپدیتش کنید.

در مورد اینکه به صورت دستی اطلاعات رو منتقل میکنید :در این حالت ،ایپاد تبدیل به یک دیسک فلش میشه و شما میتونید فقط برای انتقال اطلاعات ازش استفاده کنید.به همین دلیل هم هست که شما نمیتونید این فایل ها را در palyer دستگاه ببینید و پخش کنید.
در مورد ارور recovery مشکلات متعدد باعث این قضیه میشه...
بهترین راه اینه که اگه براتون ممکنه دستگاه رو با itunes اپدیتش کنید.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )