تورم 1 غده لنفاوی گردن به اندازه 1 سانت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

New Member

Re: تورم 1 غده لنفاوی گردن به اندازه 1 سانت

پست توسط poona »

20 فروردین رفتم ازمایش ایدز دادم که نوشته بودhiv(ab+p24) negative
یه حالتایی مثل سرما خوردگی دارم سر درد گلو درد .چشم درد.عطسه و خیلی کم سرفهو تب نمیدونم خودم گاهی احساس داغی میکنم مهمتر از همه من بالای گواترم و زیر چانم وقتی دست میزنم چیزای گرد و برجسته حس میکنم ؟یعنی تورم غدد لنفاوی هست؟اینا علامت ایدز هست؟تو رو خدا کمک کنین دارم میمیرم از نگرانی نمیدونم سرما خوردم یا ... ؟ تورو خدااااااااا زود ج بدین .این چیزایی که زیر گلوم لمس میکنم طبیعیه؟ نکنه از علایم ایدزه؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

,
شما نرمال هستید و بیماری ایدز ندارید
New Member

پست توسط yanosh021 »

با سلام
پسری ۲۷ ساله هستم که از آخرین رابطه جنسیم بیش از ۸ ماه می گذرد و در تمامی رابطه هایم از کاندوم استفاده کرده ام حدود ۸ روز پیش در پشت سرم در پایین استخوان سر یک غده لنفابی به اندازه ۱ سانت پیدا کردم که هنوز هم اندازه آن ‍۱ سانت باقی مانده و چند روزی است که شدیدا استرس دارم با توجه به اینکه تا بحال از این غدد نداشتم و با بررسی بدنم غدد دیگری فعلا پیدا نکردم چقدر در مورد بیماری ایدز باید نگران باشم ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید به پزشک متخصص داخلی مراجعه کردم گفت تا بعد از تعطیلات صبر کن اگر از بین نرفت بافت برداری کن
New Member

پست توسط sara_minaee »

Dr.Akhavan نوشته شده: سه‌شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۰, ۵:۳۶ ب.ظ     ,
شما نرمال هستید و بیماری ایدز ندارید
سلام خسته نباشید دکتر من ۲۲ سالمه تقریبا ده ماهه متوجه ورم طرف راست زیر گردنم شدم که درد نداره رفتم دکتر قرص عفونت نوشت ولی خوب نشد بعضی وقتا کوچکتر میشد و محو میشد ولی بعد یه مدت برمیگشت الان حس میکنم ورمش بیشتز شده همون اوایل رفتم دکتر داخلی معاینه کرد گفت از نظر من چیز خاصی نیست اما اگر میترسی و میخوای خیال راحت شه برو سونوگرافی اما چون شلوغ بود سنوگرافی من به خاطر کرونا نرفتم الان هنوز بعد ده ماه یا یک سال هنوز ورم داره شاید حتی بیشتر اما زیاد برجسته نیست مثل نخود نیست حالت پهنی داره زیر چانه ام حس میکنم یه نقطه کوچیک از داخل هست که دایره ای هست که نمیدونم مال خود بدنمه یا اضافیه سه ساله که بعضی وقتا گوشام درد میکنه رفتم دکتر گوش و حلق و بینی گفت گوشت چیزیش نیس شاید به خاطر فکته که گوشت درد میکنه البته من جوشای بزرگی میزنم مخصوصا روی چونم و روی چونم گاهی اوقات چربی جمع میشه بعد خودش از بین میره همیشه هم گلوم درد میکنه و حالت زخم داره میخاره و از پنج سال پیش من به خاطر شوکی که بهم وارد شد دچار استرس و تنگی نفس شدم که با قرص اعصاب تنگی نفسم بهتر میشه ولی اگه قرصامو نخورم نفسم تنگ میشه گاهی اوقات وقتی معدمم پر میشه نفسم تنگ میشع و الان من به خاطر اون ورم که هنوز رفع نشده نگرانم و الان وضعیت کرونا وخیمه که برم مطب شلوغ سونوگرافی بگین که آیا خطرناکه این ورم؟ کاهش وزن زیادیم نداشتم شاید در حد یک کیلو در طی دو سال چون من از اول زندگیم لاغر بودم البته کمبود شدید آهن و ویتامین دی دارم تیروییدمم تو ازمایش لب مرز بود اما دکتر گفت لازم به دارو نیست ممنون میشم اگه بگید اون لنفاوی ورمش خطرناکه یا نه ؟ سمت راست زیر گردنمه که ورم کرده اما سمت چپ کوچیکه
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”