سلام برای اینکار باید یک کامپیوتر شبکه رو بسازه و به اصطلاح سرور بشه و کامپیوتر دیگری به اون شبکه وصل بشه . در سیستم عامل Windows 7 شما باید در بخش Control panel وارد قسمت Network and Sharing شوید سپس روی گزینه ی New connection and Network کلیک کنید با این کار پنجره ای که انواع شبکه های قابل تاسیس رو نشون میده باز میشه ، در این بخش گزینه Set Up a Wireless ad hoc (computer to computer) Network رو انتخاب کنید و دکمه ی Next را فشار دهید . در بخش تنظیمات که در پنجره ی بعدی ظاهر میشود در فیلد Network Name برای شبکه تان اسم انتخاب میکنید ، در فیلد Security Type درجه ی امنیت شبکه را مشخص کرده و در صورت تمایل در فیلد Security key برای شبکه تان رمز انتخاب میکنید . پس از اینکار شبکه ی شما ایجاد شده برای اتصال یک کامپیوتر به شبکه ی ایجاد شده کافیست در بخش wireless connection (که معمولا در سمت راست Task bar) وجود دارد شبکه های موجود را سرچ کنید ، اگر مراحل بالا را درست انجام داده باشید شبکه ی ایجاد شده با اسمی که در فیلد Network name درج شده در لیست شبکه ها ظاهر میشود ، روی شبکه کلیک کرده و گزینه ی Connect را فشار دهید (اگر شبکه رمز داشته باشد پس از فشار دادن گزینه ی Connect پنجره ی مربوط به ورود رمز شبکه ظاهر میشود) . با استفاده از این شبکه ها میشه حتی تعداد بیشتری از کامپیوترها رو هم به کامپیوتر سرور و در نتیجه به هم وصل کرد.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
با استفاده از این کار میشه دو تا کامپیوتر با هم یک بازی رو انجام بدن ، یعنی همون کاری که با استفاده از لن انجام میدیم ؟ اگر اگر در حال حاضر ما با وایرلس به اینترنت وصلیم ساختن این شبکه برای وصل شدن دو دستگاه به اینترنت مشکلی ایجاد میکنه ؟ ( یعنی یک مودم هم زمان میتونه این دو تا کار رو باهم انجام بده ؟ )
با شبکه کردن این شکلی من خودم تا 4 تا کامپیوتر رو هم شبکه کردم اما بهتره از یک روتر وایرلس استفاده کنی اما راجع به سوال دومت اگر کامپیوتری که باهاش به اینترنت وصل میشی از همون کارت شبکه ای که میخواهی دوتا کامپیوتر رو شبکه کنی استفاده میکنه اره به مشکل بر میخوره یعنی یا باید به سروری که ساختی (AccessPoint)وصل بشی یا به (AccessPoint) که مربوطه به اینترنت وصل بشی (که کار سختی هم نیست کافیه یک بار شبکه رو اسکن کنی و شبکه مورد نظرت رو انتخاب کنی)اما اگر این شبکه وایرلسی که میگی تنها تا گیرنده شما به صورت وایرلسه و از گیرنده تا کامپیوتر شما با کابل وصل شده برای شبکه شما مشکلی پیش نخواهد اومد اگر هم که هر دو دستگاهت از طریق همین شبکه وایرلس به اینترنت وصل هستن ببین اگر اون دستگاه روتر وایرلس باشه همین الانش هم هر دو کامپیوتر شما شبکه دارن و نیازی به هیچ تنطیم دیگه ای ندارن
کامپیوترم که با لن به مودم وایرلس وصله و لپ تاب هم با وایرلس بهش وصله که هر دوشون از طریق همین مودم به اینترنت وصلن. حالا من از چه طریق میتونم یه فایل رو از لپ تاب به کامپیوتر از طریق همین وایرلس بفرستم.
در مورد پست اولتون همونطور که دوست عزیز گفتند کامپیوتر فقط قابلیت وصل شدن به یک شبکه در آن واحد رو داره و اگر شما بخواید شبکه بسازید یا به شبکه وصل شید باید از شبکه های دیگه (مثل اینترنت وایرلس) قطع شید. در مورد تعداد کامپیوترهایی که میشه با اینکار شبکه کرد هم بنده شخصا تونستم 10 تا کامپیوتر رو با این کار به هم وصل کنم) برای اینکه از طریق وایرلس محلی تبادل اطلاعات (فیلم ، عکس یا هر فایلی) کنید باید ابتدا نوع شبکه ای که ساختین رو به Home network تبدیل کنید (اگر در ابتدا از این نوع نبود) برای اینکار وارد بخش Network and sharing center شوید و روی شبکه تون کلیک کنید (روی آواتارش یا لینک نوع شبکه) بعد در پنجره ی جدید Home Network رو انتخاب کنید . در مرحله ی بعد از طریق بخش Home Group (در بخش Control panel>Network and sharing center) که اطلاعات مربوط به شبکه ای که بهش متصلید (از جمله بقیه کامپیوترهایی که متصلند) رو نشون میده تنظیمات مربوط به Share کردن اطلاعات رو انجام بدین (البته در حالت پیش فرض نیازی به تنظیمات نیست) حالا روی هر فایلی رو که میخواین برای بقیه اعضای شبکه به اشتراک بذارین یکبار کلیک کنید و از نوار بالا گزینه ی Share with رو انتخاب کنید ، با انتخاب این گزینه میتونید جایی رو که قصد به اشتراک گذاری دارید انتخاب کنید بطوریکه اگر میخواین بین تمامی کامپیوترهای شبکه به اشتراک گذاشته بشه گزینه ی Home group و اگر فقط میخواین با کامپیوتر یا کامپیوترهای خاصی به اشتراک گذاشته بشه گزینه ی Specific People رو انتخاب کنید
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.