کلی تایپ انجام داده بودم سیستم کرش کرد همه پرید !!! اما خوشبختانه فایرفاکس در حالی که موفق نشد صفحه رو برگردونه تمام نوشته هام در حالی که بسیار ناراحت بودم رو در عین تعجبم برگردوند !!!
---------------
قبل از هر چیزی بابت تاخیر در ارسال این پست برای پیشنهاد سیستم عذر می خوام .
قبل از پیشنهاد سیستم اینو بگم در صورتی که سیستم دارید تا تابستان صبر کنید چرا که پردازنده های جدید ای ام دی ملقب به بلدوزر در خرداد ماه عرضه میشن و مدت کمی بعد در بازار ایران در دسترس خواهند بود چیزی که از این سری به گوش میرسه قدرت بالا و توان مصرفی مناسب و ... هست گفته شده در کاربردهای مختلف بین 33 تا 50 درصد قویتر از فنوم های فعلی هستن
حالا می تونید صبر کنید یا یک سیستم قوی جدید جمع کنید یا همه قطعات رو بخرید و یه سی پی یو معمولی بگیرید و سپس فقط سی پی یو رو بفروشید یه بلدوزر بگیرید . ( مادربردهایی که می تونن از سی پی یو های جدید پشتیبانی کنن توسط سازنده ها اعلام شده و فقط باید بایوس آپدیت بشه )
خب بریم سر سیستم !
اول از سی پی یو شروع میکنیم
دو پیشنهاد دارم یکی فنوم 6 هسته ای 1100 دیگری فنوم 4 هسته 970 که 970 فریم بالاتری در بازیها میده البته نه زیاد اونم به دلیل اینه که بازیهای فعلی از هسته های بیشتر پشتیبانی نمی کنن ولی انتخاب 6 هسته ای آینده نگری بالاتری داره و در صورتی که بخواهید منتظر بلدوزر باشید می تونید سی پی یو میان قیمتی مثل 640 4 هسته ای بگیرید .
قیمت ها دقیق نیست حدودی میگم
6 هسته ای
1100 نزدیک 290
1090 نزدیک 250 که با توجه به اختلاف ناچیز این دو در فرکانس و اختلاف قیمت زیاد 1090 پیشنهاد میشه
چهار هسته ای
970 نزدیک 190
640 نزدیک 120
-------------
ماردبرد رو در همون سایت رایان صبا نگاه کن از ایسوس مدل ASUS - M4A89GTD PRO/USB رو دیدم 200 تومن مادربرد خوبی بود به نظرم ام اس آی هم مدل خاصی پیدا نکردم در رایان صبا ولی مدلهای خوبی داره در سایت خود تولید کننده بگرد فقط چیپ های سری 800 باشه 890 مثلا یا 880 و یو اس بی 3 هم بد نیست داشتنه باشن
-------------
رم هم دی دی آر 3 1600 دوال چنل 4 گیگ ( 2 تا 2 گیگ ) خودتون انتخاب کنید از برندهای معروف اگه CL7 پیدا کنید بهتره البته خیلی روش زوم نکنین قیمت بین 100 تا 130 بسته به مدل
-------------
اما گرافیک 5850 و 6850 باید بگم ای ام دی در نامگذاری هاش تغییراتی داده که 6850 معادل 5750 هست و 6950 معادل 5850 هست اما 6850 قدرتی در حدود 5850 داره با قیمتی مناسب اگر می خواهید به اندازه 5850 هزینه کنید 6870 گزینه بهتری هست که قویتر از 5850 هست من بین 6850 و 5850 6850 رو انتخاب می کنم هر چند کمی ضعیفتره ولی با توجه به هزینه پرداختی بهتر هست ( اختلاف بسیار اندکه )
-----------
پاور هم 685 گرین حدود 120 باید باشه
----------
بقیه قطعات رو هم خودتون انتخاب کنید ( فکر کنم می تونید ) اگه خواستید بگید