CD آموزش طراحی وب
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: نا کجا آباد
- سپاسهای ارسالی: 408 بار
- سپاسهای دریافتی: 367 بار
CD آموزش طراحی وب
سلام می خواستم از دوستانی که از طراحی سایت اطلاعاتی دارن بپرسم که نظرشون درباره این CDهای آموزش طراحی وب سایت چیه و برای کسی که تازه کار هست تا چه اندازه مفید است؟با تشکر

شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*
[External Link Removed for Guests]
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: CD آموزش طراحی وب
, باید دید برای طراحی سایت میخواهید از کجا شروع کنید؟در چه سطحی هستید؟از html یا asp.net یا cms .....
به طور کلی به نظر من اگر مثل من 0 کیلومتر هستید اول با کتاب های فارسی توی بازار شروع کنید....بعد برای کاربردی کردن چیزایی که یاد گرفتید و افزایش مهارت از این سی دی ها استفاده کنید...
برای شروع باید ببینید با چه زبان برنامه نویسی مهارت دارید؟مثلا اگر c++ با c# قبلا خوندید یا vb،برای اول کار برید سراغ asp
در ضمن دقت کنید هدفتون از یاد گیری این کار چیه؟برای هر ضمینه ای ،فیلد حاص خودش توضیه میشه....
مطمئنا متخصص این کار بیشتر راهنماییتون میکنند
به طور کلی به نظر من اگر مثل من 0 کیلومتر هستید اول با کتاب های فارسی توی بازار شروع کنید....بعد برای کاربردی کردن چیزایی که یاد گرفتید و افزایش مهارت از این سی دی ها استفاده کنید...
برای شروع باید ببینید با چه زبان برنامه نویسی مهارت دارید؟مثلا اگر c++ با c# قبلا خوندید یا vb،برای اول کار برید سراغ asp
در ضمن دقت کنید هدفتون از یاد گیری این کار چیه؟برای هر ضمینه ای ،فیلد حاص خودش توضیه میشه....
مطمئنا متخصص این کار بیشتر راهنماییتون میکنند

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Re: CD آموزش طراحی وب
کتاب خیلی بتره از cd های اموزشی و کارملتر هم هست