Android و فارسی
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: Android و فارسی
,
در 2.2 و 2.3 مشکلي در زمينهي فارسي وجود نداره، اما نسخههاي قبلي با فارسي سازگاري کامل و کافي ندارند
در ضمن لطفا سوالتون رو در بخش آندرويد مطرح بفرماييد
منتقل شد
در 2.2 و 2.3 مشکلي در زمينهي فارسي وجود نداره، اما نسخههاي قبلي با فارسي سازگاري کامل و کافي ندارند
در ضمن لطفا سوالتون رو در بخش آندرويد مطرح بفرماييد
منتقل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
با تشکر از مهدی عزیز
من گوشی n86 دارم و از سیستم مسیر یابی(gps) زیاد استفاده میکنم
میخواستم بدونم توی گوشی های HTC هم یه همچین چیزی به صورت فارسی برای ایران داره؟
در کل HTC بهتره یا آیفون ؟
من گوشی n86 دارم و از سیستم مسیر یابی(gps) زیاد استفاده میکنم
میخواستم بدونم توی گوشی های HTC هم یه همچین چیزی به صورت فارسی برای ایران داره؟
در کل HTC بهتره یا آیفون ؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
در مورد گوشي ديگه،من توصيه ميکنم گوشيهاي Symbian Anna OS رو انتخاب کنيد، نوکيا با اين سيستم عامل شاهکار کرده، از هر نظر به نظر من بهترين انتخاب هست (پيشنهاد من C7 هست)
اما از بين ايفون و آندرويد قطعا آندرويد بهتر هست (نظر شخصي: ايفون رو به عنوان گوشي قبول ندارم!)
براي آندرويد مانند نوکيا تقريبا هر برنامهاي هست،اما اگر منظورتون OviMaps هست اين برنامه انحصاري نوکيا هست، اما گوگل هم GoogleMaps داره، برنامههاي معروف و عمومي مثل garmin , smartcomgps و .... هم براي ديگر پلاتفورمها وجود داره
در مورد گوشي ديگه،من توصيه ميکنم گوشيهاي Symbian Anna OS رو انتخاب کنيد، نوکيا با اين سيستم عامل شاهکار کرده، از هر نظر به نظر من بهترين انتخاب هست (پيشنهاد من C7 هست)
اما از بين ايفون و آندرويد قطعا آندرويد بهتر هست (نظر شخصي: ايفون رو به عنوان گوشي قبول ندارم!)
براي آندرويد مانند نوکيا تقريبا هر برنامهاي هست،اما اگر منظورتون OviMaps هست اين برنامه انحصاري نوکيا هست، اما گوگل هم GoogleMaps داره، برنامههاي معروف و عمومي مثل garmin , smartcomgps و .... هم براي ديگر پلاتفورمها وجود داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد