سؤال در مورد clean up رجیستری دارم.
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
سؤال در مورد clean up رجیستری دارم.
سلام,من یک نرم افزار نصب کردم که هم دیسک کلین آپ میکنه هم رجیستری کلین آپ میکنه.آیا این پاک کردن دیسک و رجیستری یعنی اینکه اگه ایرادی در سیستم است رفع میکند؟ یا فقط برای فایلها است.یکی از گزینه هاش هم نوشته optimize این گزینه در این نرم افزار چه معنی میده.ممنون از شما

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سؤال در مورد clean up رجیستری دارم.
,
نام نرم افزار رو ذکر ميکرديد بهتر ميشد بررسي کرد
اما به طور کلي فعاليت برنامهها و بسياري موارد در سيستم باعث ايجاد رکوردهاي غير ضروري و يا اشکال در رجيستري شده و باعث کند شدن عملکرد کلي سيستم خواهد شد، فايلهاي به درد نخور هم با اشغال کردن فضاي ديسک، جستجو و به طور کلي فرايندهايي که به نوعي نياز به دسترسي به ديسک وجود دارد را کند ميکنند و هم اينکه به هر حال فضايي رو اشغال کردند و ....
در نهايت باعث بهينهتر شدن عملکرد سيستم خواهند شد
البته برخي از چنين برنامههايي با حذف نا به جاي رکوردهاي رجيستري باعث تخريب سيستم عامل هم ميشوند، پس بايد از برنامههايي که عملکرد اونها تاييد شده و معتبر هستند استفاده کنيد،براي مثال برنامههاي CCleaner و Tuneup گزينههاي بسيار خوبي هستند
نام نرم افزار رو ذکر ميکرديد بهتر ميشد بررسي کرد
اما به طور کلي فعاليت برنامهها و بسياري موارد در سيستم باعث ايجاد رکوردهاي غير ضروري و يا اشکال در رجيستري شده و باعث کند شدن عملکرد کلي سيستم خواهد شد، فايلهاي به درد نخور هم با اشغال کردن فضاي ديسک، جستجو و به طور کلي فرايندهايي که به نوعي نياز به دسترسي به ديسک وجود دارد را کند ميکنند و هم اينکه به هر حال فضايي رو اشغال کردند و ....
در نهايت باعث بهينهتر شدن عملکرد سيستم خواهند شد
البته برخي از چنين برنامههايي با حذف نا به جاي رکوردهاي رجيستري باعث تخريب سيستم عامل هم ميشوند، پس بايد از برنامههايي که عملکرد اونها تاييد شده و معتبر هستند استفاده کنيد،براي مثال برنامههاي CCleaner و Tuneup گزينههاي بسيار خوبي هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد