مشکل خاموشی 5800
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
-
مشکل خاموشی 5800
گوشی من موقعی که میخوام روشنش کنم یه ویبره میزنه اما هیچی بالا نمیاره مشکل LCDهم نیست IC تصویرشم سالمه لطفا" HELP ME

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: مشکل خاموشی 5800
fardin.shamari جان
ضمن خوش آمد شما به مرکز انجمن های تخصصی
فکر کنم اگر گوشی بالا نمیاد باید ببریدش فلشش کنن!
فلش کردن با باکس و ...
که توی موبایل فروشی ها و مراکز تخصصی تعمیرات موبایل این کار رو براتون انجام میدن! (البته اگر تا الان این راه رو نرفتید!)
قبل از بردن برای فلش هم بد نیست به شارژر وصلش کنید و از اونجا تست کنید ببینم مشکلتون حل نمیشه...
با تشکر
ضمن خوش آمد شما به مرکز انجمن های تخصصی
فکر کنم اگر گوشی بالا نمیاد باید ببریدش فلشش کنن!
فلش کردن با باکس و ...
که توی موبایل فروشی ها و مراکز تخصصی تعمیرات موبایل این کار رو براتون انجام میدن! (البته اگر تا الان این راه رو نرفتید!)
قبل از بردن برای فلش هم بد نیست به شارژر وصلش کنید و از اونجا تست کنید ببینم مشکلتون حل نمیشه...
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
ضمنا، قبل از بردن به تعمیر گاهو فلش کردن یه فرمت هم بکنید. بروش سه دکمه. آخه خیلی وقتا با فرمت مشکل حل میشه و تعمیر کار هم ممکنه فقط فرمت کنه و خزینه فلشو ازتون بگیره!!!

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
MeTaNaجان
فکر نکنم مشکل ایشون با فرمت حل بشه!
آخه اصلا گوشیشون بالا نمیاد که بخواهند فرمت کنند!
مموری رو هم فرمت کنند بعیده درست بشه!
فکر نکنم مشکل ایشون با فرمت حل بشه!
آخه اصلا گوشیشون بالا نمیاد که بخواهند فرمت کنند!
مموری رو هم فرمت کنند بعیده درست بشه!

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
میدونم منظورم به روش سه دکمه هست که حتی گوشی خاموش باشه هم فرمت میکنه.
برای سری 60 v3 که باید سه دکمه Call-*-3 رو نگه داشتو روشن کرد تا فرمت شه. واسه و5 هم فکر میکنم یه دکمه سبزو قرمزو سفیدو نگه دارن حله... امتحانش ضرری نداره...
برای سری 60 v3 که باید سه دکمه Call-*-3 رو نگه داشتو روشن کرد تا فرمت شه. واسه و5 هم فکر میکنم یه دکمه سبزو قرمزو سفیدو نگه دارن حله... امتحانش ضرری نداره...
-
از نظراتتون کمال تشکر رودارم اما اون روشها هم جوابی ندادن
یه ویبره میزنه اما هیچی نشون نمیده آمپرشم تا 18 میره بعد یههو میاد رو 12 همینطور تکرار میشه
بازم تشکر HELP ME PLZ

یه ویبره میزنه اما هیچی نشون نمیده آمپرشم تا 18 میره بعد یههو میاد رو 12 همینطور تکرار میشه
بازم تشکر HELP ME PLZ

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
آمپر چي؟
آيا اقدام به فلش گوشي با فريموير پايينتر نکرديد؟ اگر گوشي به دلايل نرم افزاري dead شده باشه، بايد گوشي رو با آخرين فريموير فلش کنيد، براي اين کار ميتونيد از برنامهي JAF و يا برنامههاي مشابه استفاده کنيد
اگر توضيح بديد قبل از اين حالت چه کاري با گوشي انجام داديد و چه رخ داده بهتر ميشه بررسي کرد
آمپر چي؟
آيا اقدام به فلش گوشي با فريموير پايينتر نکرديد؟ اگر گوشي به دلايل نرم افزاري dead شده باشه، بايد گوشي رو با آخرين فريموير فلش کنيد، براي اين کار ميتونيد از برنامهي JAF و يا برنامههاي مشابه استفاده کنيد
اگر توضيح بديد قبل از اين حالت چه کاري با گوشي انجام داديد و چه رخ داده بهتر ميشه بررسي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد