مشكل با مسنجر

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

مشكل با مسنجر

پست توسط flower »

من پسورد مسنجرم رو عوض كردم.remember my ID ,password رو هم زده ام.ولي هر بار sign out ميكنم دفعه بعد يه pass هشت رقمي save شده كه علاوه بر pass خودم با اونم sign in ميشه.يعني با دو تا pass وارد ميشه.چند بار تا حالا pass رو عوض كردم فايده نداشته.در ضمن من نميدونم pass هشت رقمي چيه.مسنجرم 8 بتاست.مشكل چيه؟
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

سلام
flower جان يعني چي بيشتر توضيح بديد .. شما پسوردتونو چند رقمي ميزاريد ؟ بعد از تعويضشورد 8 رقمي نشون ميده ؟ ميتونيد لوگين کنيد ؟ :-(
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط flower »

Farhad3614ممنون.
جداي از اينكه پسورد من چند رقمي باشه هميشه علاوه بر پسورد خودم با يك پسورد 8 رقمي هم لوگين ميشه.اين پسورد 8 رقمي save شده وقتي ياهو رو باز ميكنم خودش هست.!!!!هم با اون هم با پسورد خودم لوگين ميشه.هر چي خود مسنجر يا پسوردم رو عوض ميكنم بازم اين مشكل هست!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

flower جان
مشكل عجيبي هست
شما يك بار پسورد رو از طريق ايميلتون (خود سايت ياهو) تعويض كنيد و بعد تست كنيد ببينيد با هر دو پسورد قادر به ورورد به اينباكس هستيد يا خير
اگر وارد نشد كه مشكل رفع شده و مشكل به نسخه مسنجر شما و يا ويندوز شما مربوط مي‌شه و در غير اين صورت با support@yahoo.com مكاتبه كنيد و درخواست بررسي اكانت خودتون رو داشته باشيد (با همون ايميلي كه مشكل داره ايميل رو ارسال كنيد در غير اين صورت ترتيب اثري نخواهند داد)
موفق باشيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”