خطای mom.exe - Application Error
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
خطای mom.exe - Application Error
سلام خسته نباشید من هر بار با بالا آومدن ویندوزم با پیغام خطایی مبنی بر
---------------------------
mom.exe - Application Error
The application failed to initialize properly (0xc000007b). Click on OK to terminate the application.
OK
مواجهه میشم خیلی دنبال مشکلش بودم اما ظاهرا یک نوع ویروس یا بد افزار وارد سیستمم شده که حتی فایلهای c# رو هم اجرا نمی کنه ویندوز رو هم دوباره نصب کردم و همین پیغام ظاهر میشه اگه ممکنه کمکم کنید فوری فوری ممنون پروزه دارم و نمی تونم از برنام .net استفاده کنم کمکم کنید بسیار سپاسگذارم
The application failed to initialize properly (0xc000007b). Click on OK to terminate the application.
OK
مواجهه میشم خیلی دنبال مشکلش بودم اما ظاهرا یک نوع ویروس یا بد افزار وارد سیستمم شده که حتی فایلهای c# رو هم اجرا نمی کنه ویندوز رو هم دوباره نصب کردم و همین پیغام ظاهر میشه اگه ممکنه کمکم کنید فوری فوری ممنون پروزه دارم و نمی تونم از برنام .net استفاده کنم کمکم کنید بسیار سپاسگذارم

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: خطای mom.exe - Application Error
سلام...
جدیدترین درایور گرافیکو از سایت مربوطه دانلود و نصب کنید.
آخرین ورژن DirectX مربوط به ویندوز رو نصب کنید.
نکته: قبل از نصب دایور های جدید، قبلی هارو پاک کنید...
فعلا اینارو امتحان کنید...
جدیدترین درایور گرافیکو از سایت مربوطه دانلود و نصب کنید.
آخرین ورژن DirectX مربوط به ویندوز رو نصب کنید.
فعلا اینارو امتحان کنید...
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
arj67 جان
ضمن خوش آمد شما به مرکز انجمن های تخصصی
در صورتی که روی سیستم شما آنتی ویروسی نصب نیست پیشنهاد میشه یک آنتی ویروس کارآمد نصب کنید و سیستم رو قبل از هر تغییری
اسکن بفرمایید تا نخواهید دوباره کاری انجام بدید!
پیشنهاد هم میشه از آنتی ویروس های قوی دنیا مانند کاسپراسکی و آویرا و ... استفاده کنید!
با تشکر
ضمن خوش آمد شما به مرکز انجمن های تخصصی
در صورتی که روی سیستم شما آنتی ویروسی نصب نیست پیشنهاد میشه یک آنتی ویروس کارآمد نصب کنید و سیستم رو قبل از هر تغییری
اسکن بفرمایید تا نخواهید دوباره کاری انجام بدید!
پیشنهاد هم میشه از آنتی ویروس های قوی دنیا مانند کاسپراسکی و آویرا و ... استفاده کنید!
با تشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
ممنونم از راهنمایی های دوستان
درسته من آنتی ویروسمو یک مدت نتونستم آپدیت کنم
اما این که گفتید
منظورتون این نیست که برای رفع این مشکل باید کل درایو ها رو فرمت کنم ؟ ممنون میشم اگه توضیح بدید
درسته من آنتی ویروسمو یک مدت نتونستم آپدیت کنم
اما این که گفتید
منظورتون این نیست که برای رفع این مشکل باید کل درایو ها رو فرمت کنم ؟ ممنون میشم اگه توضیح بدید

- تماس:
arj67 جان
فکر کنم منظور دوستمون اینه که از قسمت Device Manager
درایورها رو Unistall کنید!
فکر کنم منظور دوستمون اینه که از قسمت Device Manager
درایورها رو Unistall کنید!
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
سلام به همه.
90% ویروسی شده.بعضی ویروس ها هنگام نصب ویندوز روی محیط داس اتوران میکنن.تعدادشون کمه،ولی پدر ادمو در میارن.شما اطلاعات روی هاردتو روی یه هارد دیگه یا چندتا dvd یا... کپی کن.بعد دوباره ویندوز نصب کن و کل هارد فرمت کن و دوباره پارتیشن بندی کن.بعد ک ویندوز بالا اومد قبل از هرچیزی انتی ویروس نصب کن(کسپرسکی پیشنهاد میشه) که گارد ویندوز باشه..بعد اطلاعاتی که کپی کرده بودی رو روی هارد خودت کپی کن.اینجوری وجود انتی ویروس اجازه اتوران شدن به ویروس رو نمیده.در واقع block میکنتش.اینجوری درست میشه.فقط قبل از کپی اطلاعات روی هارد،حتما انتی ویروس رو اپدیت کن.
تشکر از همه ی دوستان زحمتکش انجمن،مخصوصا X.nima و centralweb عزیز
90% ویروسی شده.بعضی ویروس ها هنگام نصب ویندوز روی محیط داس اتوران میکنن.تعدادشون کمه،ولی پدر ادمو در میارن.شما اطلاعات روی هاردتو روی یه هارد دیگه یا چندتا dvd یا... کپی کن.بعد دوباره ویندوز نصب کن و کل هارد فرمت کن و دوباره پارتیشن بندی کن.بعد ک ویندوز بالا اومد قبل از هرچیزی انتی ویروس نصب کن(کسپرسکی پیشنهاد میشه) که گارد ویندوز باشه..بعد اطلاعاتی که کپی کرده بودی رو روی هارد خودت کپی کن.اینجوری وجود انتی ویروس اجازه اتوران شدن به ویروس رو نمیده.در واقع block میکنتش.اینجوری درست میشه.فقط قبل از کپی اطلاعات روی هارد،حتما انتی ویروس رو اپدیت کن.
تشکر از همه ی دوستان زحمتکش انجمن،مخصوصا X.nima و centralweb عزیز

- تماس:
ashkansamie جان
با تشکر از شما
ممکنه برای دوستان ریختن اطلاعات روی دی وی دی و هارد اکسترنال و ... کمی زمان بر و یا حتی غیر ممکن باشه!
پیشنهاد من اینه که با Run کردن ویندوز از قسمت safe mode و نصب نرم افزار Kaspersky Virus removal tool و آپدیت اون که این نرم افزار نرم افزاری
کاملا مجانی و بسیار بسیار کارا می باشد رو میتوان سیستم رو به راحتی پاکسازی کرد!
من خودم به شخصه سیستم دوستانم رو برای پاکسازی با این نرم افزار انجام می دم!
لینک دانلود هم در سایت کاسپر وجود داره!
با تشکر از شما
ممکنه برای دوستان ریختن اطلاعات روی دی وی دی و هارد اکسترنال و ... کمی زمان بر و یا حتی غیر ممکن باشه!
پیشنهاد من اینه که با Run کردن ویندوز از قسمت safe mode و نصب نرم افزار Kaspersky Virus removal tool و آپدیت اون که این نرم افزار نرم افزاری
کاملا مجانی و بسیار بسیار کارا می باشد رو میتوان سیستم رو به راحتی پاکسازی کرد!
من خودم به شخصه سیستم دوستانم رو برای پاکسازی با این نرم افزار انجام می دم!
لینک دانلود هم در سایت کاسپر وجود داره!

- تماس:
این هم درسته.
دوست عزیز ابتدا کاری که دوست خوبمون centralweb گفتن انجام بده.اگر درست شد که هیچی،اگر نشد اون کارو بکن.

من اول اینو نگفتم چون احتمالا ویروس فایل های رجیستری و dll ویندوز رو تخریب کرده باشه.انشاا.. ک درست بشه.
دوست عزیز ابتدا کاری که دوست خوبمون centralweb گفتن انجام بده.اگر درست شد که هیچی،اگر نشد اون کارو بکن.

من اول اینو نگفتم چون احتمالا ویروس فایل های رجیستری و dll ویندوز رو تخریب کرده باشه.انشاا.. ک درست بشه.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
به احتمال زیاد ویروس نیست، اما ممکن است یک ویروس این مشکل را برای شما ایجاد کرده باشد. اما در هر صورت مشکل شما با ویروس یابی حل نخواهد شد.
در حقیقت این مشکل مربوط است به اشکال در اجرای یک قسمت از ویندوز که کارش رسیدگی به امورات نصب و به روزرسانی نرم افزارها یا درایورهای یک سخت افزار است. غالباً هم پس از به روز رسانی یک نرم افزار، یا نصب ابتدایی یک نرم افزار هست که ما شاهد این مشکل هستیم.
احتمالا پس از نصب اون بروزرسانی یا نرم افزار، قسمتی از رجیستری ویندوز آلوده یا همان خودمانیش خراب شده است. البته نگران نیست چون این مشکل نسبتا متداولی است که در اکثر مواردش به سادگی قابل ترمیم است. حل این مشکل دانش زیادی هم نیاز ندارد، البته شرح روش دستیش شاید کمی پیچیده شود اما با کمک نرم افزارهای ترمیم رجیستری به سادگی میتونید از پسش بر بیاین. قبلا یک نرم افزار خوب و نسبتا کامل ترمیم رجیستری به همراه کرکش را در همین سنترال گذاشتم که با جستجو میتونید پیداش کنید و با نصب اون احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
در حقیقت این مشکل مربوط است به اشکال در اجرای یک قسمت از ویندوز که کارش رسیدگی به امورات نصب و به روزرسانی نرم افزارها یا درایورهای یک سخت افزار است. غالباً هم پس از به روز رسانی یک نرم افزار، یا نصب ابتدایی یک نرم افزار هست که ما شاهد این مشکل هستیم.
احتمالا پس از نصب اون بروزرسانی یا نرم افزار، قسمتی از رجیستری ویندوز آلوده یا همان خودمانیش خراب شده است. البته نگران نیست چون این مشکل نسبتا متداولی است که در اکثر مواردش به سادگی قابل ترمیم است. حل این مشکل دانش زیادی هم نیاز ندارد، البته شرح روش دستیش شاید کمی پیچیده شود اما با کمک نرم افزارهای ترمیم رجیستری به سادگی میتونید از پسش بر بیاین. قبلا یک نرم افزار خوب و نسبتا کامل ترمیم رجیستری به همراه کرکش را در همین سنترال گذاشتم که با جستجو میتونید پیداش کنید و با نصب اون احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- تماس:
فکر نکنم اینجوری شده باشه.شاید ویروس رجیستری رو خراب کرده باشه.چون به خود ارور دقت کنید.
خطای mom.exe به نظر نمیرسه واسه برنامه خاصی باشه.همینطور این خطا میخاد که این فایل رو از بین ببره،ولی این فایل دوباره بازسازی میشه.منم گفتم که احتمال خرابکاری تو رجیستری هست و شاید فایل های سیستمی.دقت کنید که دوستمون ویندوز عوض کردن،بازم مشکل حل نشده.به محض نصب هم فکر نکنم آپدیت کرده باشن و همینطور قبلا با همین برنامه ها مشکلی نبوده.(با نصب مجدد رجیستری از نو ساخته میشه)
تشکر از همه
خطای mom.exe به نظر نمیرسه واسه برنامه خاصی باشه.همینطور این خطا میخاد که این فایل رو از بین ببره،ولی این فایل دوباره بازسازی میشه.منم گفتم که احتمال خرابکاری تو رجیستری هست و شاید فایل های سیستمی.دقت کنید که دوستمون ویندوز عوض کردن،بازم مشکل حل نشده.به محض نصب هم فکر نکنم آپدیت کرده باشن و همینطور قبلا با همین برنامه ها مشکلی نبوده.(با نصب مجدد رجیستری از نو ساخته میشه)
تشکر از همه

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
فکر نکنم اینجوری شده باشه.شاید ویروس رجیستری رو خراب کرده باشه.چون به خود ارور دقت کنید.
تو عیب یابی میما شک نکن، اگر گفت اشکال فلان چیزه بدون حتماً همینطوره
حداقل تو سنترال اینطور بوده.mom.exe - Application Error
خطای mom.exe به نظر نمیرسه واسه برنامه خاصی باشه.
کاملاً درسته، مربوط به یک قسمت از خود ویندوز است نه برنامه خاص.
همینطور این خطا میخاد که این فایل رو از بین ببره، ولی این فایل دوباره بازسازی میشه.منم گفتم که احتمال خرابکاری تو رجیستری هست و شاید فایل های سیستمی.
این یک مشکل جدید و ناشناخته نیست، خود من بارها با مشکلاتی از این دست و همین مورد روبرو شدم.
دقت کنید که دوستمون ویندوز عوض کردن،
دوستمون در جایی نگفتند که ویندوز جدید هست یا ویندوز را عوض کردند!
سلام خسته نباشید من هر بار با بالا آومدن ویندوزم با پیغام خطایی مبنی بر
OK
فکر کنم منظور از بالا آمدن ویندوز بوت شدن ویندوز است نه نصب ویندوز! ضمن اینکه جمله آخرشون هم روشنگر وجود نرم افزارهای مختلف روی ویندوز است چون نصب بودن net. خودش پیش نیازهای زیادی دارد که یکیش آپدیت بودن ویندوز جهت نسب فریم ورک 2 و 3 است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- تماس:
فکر کنم حق با دوستمون ashkansamie جان باشه!
آخه ویندوز رو عوض کردن و مشکلشون حل نشده!
برای رفع این مشکل دو راهکار دیگه رو هم من پیشنهاد میدم:
اول اینکه چک کنید ببینید آیا نرم افزاری تحت همین نام یعنی mom.exe در قسمت startup ویندوز وجود داره؟
برای این کار از قسمت کلید start ویندوز سپس Run رو انتخاب کنید و بنویسید msconfig
سپس از زبانه startup ویندوز چک کنید ببینید نام این نرم افزار mom.exe وجود داره یا نه ! اگر وجود داشت چک مارک اون رو بردارید و ok کنید سیستم رو ریستارت کنید
ببینم آیا مشکل حل میشه یا نه!
راهکار دومی هم که با جستجو به اون پی بردم اینه که :
Spyware یا همون بدافزاری تحت همین نام وجود داره! علت اون هم نصب کامپوننت های تخریب کننده رجیستری و ... بهمراه نرم افزارهای عادی هست که این مشکل هم تنها و تنها با آنتی ویروس
و Full scan سیستم برطرف میشه!
آخه ویندوز رو عوض کردن و مشکلشون حل نشده!
برای رفع این مشکل دو راهکار دیگه رو هم من پیشنهاد میدم:
اول اینکه چک کنید ببینید آیا نرم افزاری تحت همین نام یعنی mom.exe در قسمت startup ویندوز وجود داره؟
برای این کار از قسمت کلید start ویندوز سپس Run رو انتخاب کنید و بنویسید msconfig
سپس از زبانه startup ویندوز چک کنید ببینید نام این نرم افزار mom.exe وجود داره یا نه ! اگر وجود داشت چک مارک اون رو بردارید و ok کنید سیستم رو ریستارت کنید
ببینم آیا مشکل حل میشه یا نه!
راهکار دومی هم که با جستجو به اون پی بردم اینه که :
Spyware یا همون بدافزاری تحت همین نام وجود داره! علت اون هم نصب کامپوننت های تخریب کننده رجیستری و ... بهمراه نرم افزارهای عادی هست که این مشکل هم تنها و تنها با آنتی ویروس
و Full scan سیستم برطرف میشه!

آخرین ويرايش توسط 1 on CentralWeb, ويرايش شده در 0.