سلام دوستان
من برای درس متالوژی در دانشگاه نیاز به یک تحقیق در مورد روش های تولید گاوصندوق دارم که بخاطر کم بودن منابع حتی 7 - 8 صفحه تحقیق کفایت میکنه . متاسفانه یک هفته است تو نت سرچ میکنم و چیزی پیدا نمیکنم از دوستان تقاضا دارم به هر نحوی که شده به بنده در این مورد تحقیق خاص کمک کنند
با تشکر فراوان
نیاز به کمک در مورد روش تولید گاوصندوق
مدیران انجمن: oweiys, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: نیاز به کمک در مورد روش تولید گاوصندوق
, طی بازدیدی که من از یکی از این شرکت های تولید کننده داشتم که اسمش tehran ganj بود ار اشتباه نکنم،نگاهی به خط تولیدشون انداختم..
کار خاصی نمیشد...قاب گاوصندوق توسط دستگاه های پرس ورق عادی تولید می شود و توسط رنگ کوره ای هم رنگ می شد ک هکیفیت رنگ به خاطر سرعت بالای رنگ امیزی هم به شدت پایین بود.
بعد به جز درب گاو صندوق تمامی بدنه حالت 2 لایه داشت که بین اون بسته به سایز کلی و مدل گاوصندوق بین لایه ها 3 تا 7-8 سانت(اعداد تقریبی هستند!) بتن با فرمول خاص ریخته می شد!
در قسمت درب هم از میله گرد معمولی(حتی رنگ هم روش نمی زدند)برای لولاهای حرک شونده افقی استفاده می شد که برای زیبایی ظاهری وفتی که لولاهای بیرون می امد،قطعه ای استیل رنگ به نوک میله گرد ها جوش داده می شد.
امیدوارم اطلاعات بسیار خلاصه و دیداری(نه علمی) مفید باشه

کار خاصی نمیشد...قاب گاوصندوق توسط دستگاه های پرس ورق عادی تولید می شود و توسط رنگ کوره ای هم رنگ می شد ک هکیفیت رنگ به خاطر سرعت بالای رنگ امیزی هم به شدت پایین بود.
بعد به جز درب گاو صندوق تمامی بدنه حالت 2 لایه داشت که بین اون بسته به سایز کلی و مدل گاوصندوق بین لایه ها 3 تا 7-8 سانت(اعداد تقریبی هستند!) بتن با فرمول خاص ریخته می شد!
در قسمت درب هم از میله گرد معمولی(حتی رنگ هم روش نمی زدند)برای لولاهای حرک شونده افقی استفاده می شد که برای زیبایی ظاهری وفتی که لولاهای بیرون می امد،قطعه ای استیل رنگ به نوک میله گرد ها جوش داده می شد.

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-
- سپاسهای ارسالی: 234 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
SHAHRAM نوشته شده:emad_tava, طی بازدیدی که من از یکی از این شرکت های تولید کننده داشتم که اسمش tehran ganj بود ار اشتباه نکنم،نگاهی به خط تولیدشون انداختم..
خیلی خیلی سپاسگزارم از اطلاعات خوبی که فرمودید و لااقل به صورت کلی با روش تولیدش تو کشورمون آشنا شدم
دوستان عزیزم اگر هر منبعی انگلیسی یا فارسی هم سراغ داشتین منو از راهنماییهای خوبتون بی نصیب نذارید

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
سلام 
با تشکر از شهرام عزیز ، یه سری به pdf و لینک زیر که در مورد گاو صندوق بزنید :
[External Link Removed for Guests]
در کل کلمه strong box safe یا safe (که به معنای گاو صندوق هستش) رو جستجو کنید ، مطالب خوبی پیدا می کنید.

با تشکر از شهرام عزیز ، یه سری به pdf و لینک زیر که در مورد گاو صندوق بزنید :
در کل کلمه strong box safe یا safe (که به معنای گاو صندوق هستش) رو جستجو کنید ، مطالب خوبی پیدا می کنید.