نیاز به کمک در مورد روش تولید گاوصندوق

در اين بخش مي‌توانيد در مورد متالورژي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: oweiys, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 234 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار

نیاز به کمک در مورد روش تولید گاوصندوق

پست توسط emad_tava »

سلام دوستان
من برای درس متالوژی در دانشگاه نیاز به یک تحقیق در مورد روش های تولید گاوصندوق دارم که بخاطر کم بودن منابع حتی 7 - 8 صفحه تحقیق کفایت میکنه . متاسفانه یک هفته است تو نت سرچ میکنم و چیزی پیدا نمیکنم از دوستان تقاضا دارم به هر نحوی که شده به بنده در این مورد تحقیق خاص کمک کنند
با تشکر فراوان
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: نیاز به کمک در مورد روش تولید گاوصندوق

پست توسط SHAHRAM »

, طی بازدیدی که من از یکی از این شرکت های تولید کننده داشتم که اسمش tehran ganj بود ار اشتباه نکنم،نگاهی به خط تولیدشون انداختم..
کار خاصی نمیشد...قاب گاوصندوق توسط دستگاه های پرس ورق عادی تولید می شود و توسط رنگ کوره ای هم رنگ می شد ک هکیفیت رنگ به خاطر سرعت بالای رنگ امیزی هم به شدت پایین بود.
بعد به جز درب گاو صندوق تمامی بدنه حالت 2 لایه داشت که بین اون بسته به سایز کلی و مدل گاوصندوق بین لایه ها 3 تا 7-8 سانت(اعداد تقریبی هستند!) بتن با فرمول خاص ریخته می شد!
در قسمت درب هم از میله گرد معمولی(حتی رنگ هم روش نمی زدند)برای لولاهای حرک شونده افقی استفاده می شد که برای زیبایی ظاهری وفتی که لولاهای بیرون می امد،قطعه ای استیل رنگ به نوک میله گرد ها جوش داده می شد.

امیدوارم اطلاعات بسیار خلاصه و دیداری(نه علمی) مفید باشه
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 234 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار

پست توسط emad_tava »

SHAHRAM نوشته شده:emad_tava, طی بازدیدی که من از یکی از این شرکت های تولید کننده داشتم که اسمش tehran ganj بود ار اشتباه نکنم،نگاهی به خط تولیدشون انداختم..
کار خاصی نمیشد...قاب گاوصندوق توسط دستگاه های پرس ورق عادی تولید می شود و توسط رنگ کوره ای هم رنگ می شد ک هکیفیت رنگ به خاطر سرعت بالای رنگ امیزی هم به شدت پایین بود.
بعد به جز درب گاو صندوق تمامی بدنه حالت 2 لایه داشت که بین اون بسته به سایز کلی و مدل گاوصندوق بین لایه ها 3 تا 7-8 سانت(اعداد تقریبی هستند!) بتن با فرمول خاص ریخته می شد!
در قسمت درب هم از میله گرد معمولی(حتی رنگ هم روش نمی زدند)برای لولاهای حرک شونده افقی استفاده می شد که برای زیبایی ظاهری وفتی که لولاهای بیرون می امد،قطعه ای استیل رنگ به نوک میله گرد ها جوش داده می شد.

امیدوارم اطلاعات بسیار خلاصه و دیداری(نه علمی) مفید باشه
:razz:

خیلی خیلی سپاسگزارم از اطلاعات خوبی که فرمودید و لااقل به صورت کلی با روش تولیدش تو کشورمون آشنا شدم
دوستان عزیزم اگر هر منبعی انگلیسی یا فارسی هم سراغ داشتین منو از راهنماییهای خوبتون بی نصیب نذارید
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام تصویر

با تشکر از شهرام عزیز ، یه سری به pdf و لینک زیر که در مورد گاو صندوق بزنید :

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

در کل کلمه strong box safe یا safe (که به معنای گاو صندوق هستش) رو جستجو کنید ، مطالب خوبی پیدا می کنید.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
ارسال پست

بازگشت به “متالورژي”