مشكل N70 در هنگام تصوير برداري

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

مشكل N70 در هنگام تصوير برداري

پست توسط mosi-h »

با سلام خدمت دوستان

گوشي من N70 است. وقتي درب كشويي پشت رو پايين ميارم براي تصوير برداري، گاهي اوقات به محض اينكه تصوير رو نشون ميده، سريع از حالت تصوير برداري مياد بيرون و صفحه اصلي گوشي مياد. ميخوام ببينم اين مشكل از گوشيمه يا مشكل نرم افزاريه؟ اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.

با تشكر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mosi-h
اين مشكل به احتمال زياد كمبود رم گوشي مربوط مي‌شه (رم گوشي با مموري متفاوت هست)
احتمالا برنامه‌هايي كه رم فعال ميِ‌شوند رو به تعداد زياد نصب كرديد، لطفا ليست برنامه‌هايي كه روي گوشيتون نصب هست رو اعلام كنيد تا بشه علت موضوع رو پيدا كرد (عموما برنامه‌هاي همكار در كنار يكديگر مشكلات فراواني رو به وجود مي‌آورند :-( )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط mosi-h »

Mahdi1944 نوشته شده:mosi-h
اين مشكل به احتمال زياد كمبود رم گوشي مربوط مي‌شه (رم گوشي با مموري متفاوت هست)
احتمالا برنامه‌هايي كه رم فعال ميِ‌شوند رو به تعداد زياد نصب كرديد، لطفا ليست برنامه‌هايي كه روي گوشيتون نصب هست رو اعلام كنيد تا بشه علت موضوع رو پيدا كرد (عموما برنامه‌هاي همكار در كنار يكديگر مشكلات فراواني رو به وجود مي‌آورند :-( )

Mahdi1944 باسلام
روي گوشي من برنامه هاي زيادي نصب نيست. برنامه هايي هم كه نصب ميكنم روي مموري كارت نصب مي كنم. با اين حال برنامه هايي كه نصب هست اينا هستن:
iGo quickoffice
Nic Calculator
WMA Plus
symantec norton antivirus
البته نزديك 18 مگابايت از فون مموري گوشيم خاليه. اگه راهنماييم كني ممنون ميشم. در ضمن من فيلمهايي كه با پسوند mp4 گرفتم رو نميتونم با مديا پلير ببينم. بايد چكار كنم.
با سپاس فراوان
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mosi-h
فكر مي‌كنم علت مشكل برنامه symantec norton antivirus هست
اين برنامه يكي از مشكل سازترين برنامه‌هاي سري 60 تا به حال بوده
در ضمن اگر قصد استفاده از آنتي ويروس ديگري هم داريد حتما Monitoring و ديگر اجزاي RealTime اون رو غير فعال كنيد (پيشنهاد بنده NETQIN هست كه در مركز دانلود هم موجوده)
و در كل ويروسها در ايران تنها به خاطر خطاي انساني وارد گوشي مي‌شن (چون سيستمهاي انتقال فايل بر پايه GPRS در ايران فعال نيستند) و به همين دليل در صورتي كه ار فايلهاي دريافتي خودتون مطمئنه باشيد چندان نيازي به آنتي ويروس نيست، خود آنتي ويروس به خاطر اسكن مداوم (RealTime) هم سرعت و كارائي گوشي رو كم مي‌كنند و هم عمر دوره شارژ باتري رو كمتر مي‌كنند (به خاطر اضافه شدن پردازش جديد و نياز به منابع انرژي)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Reibon2002 »

احتمال 99% از WMA Plus هست .. چون اين برنامه براي N70 باگ داره ..
mosi-h,
من توصيه مي کنم اين نرم افزار رو پاک کنيد و گوشي رو فرمت !!
حتما به نتيجه مي رسيد .. :shock:
Free! Download Center
[External Link Removed for Guests]
&
P30Forum ... where you not Alone :
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط mosi-h »

Reibo2002 و Mahdi1944
با تشكر فراوان از راهنمايي شما. فكر كنم با كارهايي كه شما گفتيد مشكل حل بشه.
حالا يه سوال ديگه دارم.
وقتي ميخوام با گوشي فيلمبرداري كنم در هنگام فيلمبرداي تصوير به صورت مكث دار نشون داده ميشه. يعني يه تصوير يكنواخت ديده نميشه. در حالي كه وقتي فيلم رو نگاه ميكنم مي بينم هيچ مكث يا سكته اي در فيلم نيست. من يه بار امتحان كردم تمام محتويات گالري رو پاك كردم و دوباره فيلمبرداري كردم درست شد. حالا وقتي حتي يه آهنگ هم تو گالري باشه اين اتفاق مي افته. فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟ آيا ميتونه از مموري باشه كه انداختم روش؟ مموري من ميكروسيم 512 مگابايته.
با كمال تشكر
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط sandbad »

سلام دوستان
من هم دقيقا همين مشکل رو با 6630 دارم
اما زمانيکه با حافظه(phone memory)
فيلم ميگيرم مشکل حله اما با مموري کارت فيلمبرداري با مکثهاي کوتاه انجام ميشه
نوبت باران هميشه محفوظ است...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

مشكل مكث در هنگام فيلمبرداري به سرعت كار مموري بستگي داره و پر يا خالي بودن مموري هم در سرعت كار مموري تاثير مي‌گذاره
بنده با مموري ترنسند و كينگستون تست كردم و مشكل كمتر بود، اما با ميكروسيم اين اتفاق به مراتب بيشتر رخ مي‌داد
به هر حال موضوع مهمي نيست، دفرگمنت مموري با استفاده از كارت ريدر مي‌تونه تا حدي كمك كنه
و در مورد WMAPlus هم درسته مشكلاتي رو پيش مي‌اره كه با حذف كدك MP3 از e:\system\libs\plugins مشكل رفع مي‌شه و در بقيه موارد مشكلي نداره (مشكل به خاطر تداخل كدك MP3 در برنامه با كدك خود گوشي هست كه با حذف كدك جديد مشكل رفع مي‌شه)

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط mosi-h »

Mahdi1944
با تشكر فراوان از راهنماييات
موفق باشي.
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”